Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Bagte rødløg med ost og spinat
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Tilbehør
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
1
time
t
15
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
2
store
rødløg
pillet og derefter halveret lodret
▢
50
g
flødeost
naturel, light
▢
2
skiver
toastbrød
skorper fjernet
▢
½
æg
eller en pasteuriseret æggeblomme
▢
1
spsk.
mayonnaise
▢
¼
dl
skummetmælk
▢
1
dl
parmesanost
fintrevet
▢
salt og friskkværnet peber
▢
50
g
spinat
frisk
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Del de halverede rødløg i skaller og læg dem i et smurt ovnfast fad.
Skyl spinat godt og slyng den.
Varm lidt olie op i en gryde og kom spinaten i, sauter til den er faldet sammen, krydr med lidt salt og friskkværnet peber.
Hæld spinaten i en sigte og pres lidt ned på det, så overskydende væske kan løbe fra. Når det er kølet lidt af, så hakkes det.
Pluk brødet i små stykker med fingrene eller kom det i en foodprocessor og kør til det er findelt, uden at være så fint som rasp.
Rør flødeost med mayonnaise, mælk, æg, salt og friskkværnet peber. Rør ⅔ af brødkrummerne, ⅔ af parmesanosten i og spinaten i.
Fordel fyldet i skallerne og drys med resten af brødkrummerne og parmesanosten.
Dæk med stanniol og sæt i en 175 grader varm ovn (varmluft) i 45 minutter.
Efter de 45 minutter, tages stanniolen af de bagte rødløg med fyld, og de gives et par minutter under grill, så overfladen bliver gylden og sprød.
Næringsindhold
Bagte rødløg med ost og spinat
Mængde pr. portion
Kalorier
234
% Daglig værdi*
Fedt
15
g
23
%
Mættet fedt
7
g
44
%
Transfedt
0.01
g
Flerumættet fedt
2
g
Enkelumættet fedt
4
g
Kolesterol
52
mg
17
%
Natrium
1131
mg
49
%
Kalium
222
mg
6
%
Kulhydrater
13
g
4
%
Kostfibre
1
g
4
%
Sukker
4
g
4
%
Protein
13
g
26
%
Vitamin A
1578
IU
32
%
Vitamin C
8
mg
10
%
Calcium
358
mg
36
%
Jern
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]