• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Supper

løgsuppe med krydrede kødboller
Lækker og hjemmelavet løgsuppe, der her serveres med krydrede kødboller. En god og mættende ret, der giver varmen. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Løgsuppe med krydrede kødboller

Newyorker By Heart - Senest opdateret: 11. apr, 2022

Oversigt over indhold

  1. Få en virkelig god opskrift på lækker løgsuppe med krydrede kødboller. En skøn og nem suppe med masser af løg, og suppen er tilpas krydret.
  2. Opskrift på løgsuppe
  3. Løgsuppe
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
4 fra 2 brugere

Få en virkelig god opskrift på lækker løgsuppe med krydrede kødboller. En skøn og nem suppe med masser af løg, og suppen er tilpas krydret.

Løgsuppe er altid lækker som forret eller aftensmad, og i denne opskrift kan du servere en skøn og krydret suppe med løg og krydrede kødboller.

Derfor er denne anretning ekstra mættende, men du kan sagtens droppe kødbollerne, og blot lave løgsuppen alene.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på løgsuppe

løgsuppe med krydrede kødboller

Løgsuppe

4 fra 2 brugere
Opskrift: Newyorker By Heart
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Suppe
Køkken: Dansk
Tid: 1 t
Antal: 4 personer

Ingredienser

Løgsuppe

  • 4 løg skåret i halve og derefter i meget tynde skiver
  • 4 fed hvidløg finthakket
  • 50 g smør
  • ½ bagekartoffel
  • 2 tsk. paprika
  • cayennepeber eller chili - efter smag
  • 4 spsk. soja
  • 1,2 liter hønsebouillon
  • 2 spsk. persille bredbladet, og/eller salvie eler purløg, hakket

Krydrede kødboller

  • 200 g hakket oksekød
  • 4 spsk. hvedemel
  • 1 dl sødmælk
  • 1 æg
  • 1 løg revet
  • 2 fed hvidløg presset
  • 2 spsk soja
  • 3 knsp. cayennepeber eller chili
  • salt og friskkværnet peber
Holder skærmen tændt mens du laver mad

Sådan gør du 

Løgsuppe

  • Smelt smørret i en stor gryde og kom løg og hvidløg i.
  • Steg ved mellemvarme i 4-5 minutter under jævnlig omrøring, til de er klare.
  • Kartoflen skrælles, rives fint og tilsættes sammen med paprika, cayenne/chilipulver, soya og hønsebouillon.
  • Lad din løgsuppe simre under låg i 18-20 minutter. Smag til med salt, peber og cayennepeber.

Krydrede kødboller

  • Det hakkede kød røres sammen med de andre ingredienser til en sej fars.
  • Lad farsen hvile i 10 minutter.
  • Form ca. 20 små kødboller, der steges let sprøde på en pande i olivenolie.

Anretning

  • Lige inden servering hakkes den/de valgte krydderurter og tilsættes den varme løgsuppe sammen med kødboller.

Næringsindhold

Løgsuppe
Mængde pr. portion
Kalorier
175
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Løgsuppe med krydrede kødboller serveres straks - gerne sammen med et godt stykke brød.

Se flere lækre suppeopskrifter:

Aspargessuppe med hvide og grønne asparges

Blomkålssuppe med ristet blomkål

Kartoffel porre suppe med bacon og purløg

« Klassiske boller fra mormor (de luftige hjemmebagte)
Drømmekage fra Brovst - den bedste opskrift »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Pastafad med champignon, kylling og spinat 
  • Hjemmebagte knækbrød med masser af kerner
  • Oksekødspie med pastasalat
  • Rabarbermuffins - opskrift på muffins med rabarber
  • Ølbraiserede svinekæber med polenta
  • Gammeldags æggekage med bacon
  • Fyldte svinekoteletter med æble og timian
  • Belgiske vafler - den bedste opskrift
  • Nemme nougathorn dyppet i chokolade
  • Ovnbagt torsk på porrebund med sennepsauce

Inspiration til aftensmad

billede med kartoffelæggekage

Kartoffelæggekage - opskrift på billig aftensmad

billede med gryderet med spidskål, oksekød og bacon

Gryderet med spidskål, oksekød og bacon

græsk gyros med kylling og tzatziki

Græsk gyros med kylling og tzatziki

beignetdej nem frituredej med øl

Beignetdej - nem frituredej med øl

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.