Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Løgsuppe
[the_ad id="1609"]
5
fra
2
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Suppe
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
1
time
t
Servings:
4
personer
Ingredienser
Løgsuppe
▢
4
løg
skåret i halve og derefter i meget tynde skiver
▢
4
fed
hvidløg
finthakket
▢
50
g
smør
▢
½
bagekartoffel
▢
2
tsk.
paprika
▢
cayennepeber
eller chili - efter smag
▢
4
spsk.
soja
▢
1,2
liter
hønsebouillon
▢
2
spsk.
persille
bredbladet, og/eller salvie eler purløg, hakket
Krydrede kødboller
▢
200
g
hakket oksekød
▢
4
spsk.
hvedemel
▢
1
dl
sødmælk
▢
1
æg
▢
1
løg
revet
▢
2
fed
hvidløg
presset
▢
2
spsk
soja
▢
3
knsp.
cayennepeber
eller chili
▢
salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Løgsuppe
Smelt smørret i en stor gryde og kom løg og hvidløg i.
Steg ved mellemvarme i 4-5 minutter under jævnlig omrøring, til de er klare.
Kartoflen skrælles, rives fint og tilsættes sammen med paprika, cayenne/chilipulver, soya og hønsebouillon.
Lad din løgsuppe simre under låg i 18-20 minutter. Smag til med salt, peber og cayennepeber.
Krydrede kødboller
Det hakkede kød røres sammen med de andre ingredienser til en sej fars.
Lad farsen hvile i 10 minutter.
Form ca. 20 små kødboller, der steges let sprøde på en pande i olivenolie.
Anretning
Lige inden servering hakkes den/de valgte krydderurter og tilsættes den varme løgsuppe sammen med kødboller.
Næringsindhold
Løgsuppe
Mængde pr. portion
Kalorier
175
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]