Få den bedste opskrift på syltede rødløg, som du eks. kan bruge til din burger, smørrebrød og meget andet. Her er den klassiske grundopskrift.
Syltede rødløg er et must i en god burger eller på lækre stykker smørrebrød, men faktisk syltet rødløg god til mange ting.
Samtidig er de røde løg nemme at sylte, så det er bare med at komme i gang.
Løg og lage kommes i skoldede patentglas, og du kan allerede nyde dem efter nogle timer, men lad dem gerne stå lidt længere.
Opskrift på syltede rødløg
Ingredienser
- 150 g vand
- 150 g eddike
- 150 g sukker
- 15 peberkorn
- 1 kvist rosmarin
- 4 mellemstore rødløg
Sådan gør du
- Kom vand i en lille gryde sammen med eddike og sukker. Du kan bruge en alm. lagereddike til syltede rødløg.
- Varm lagen op mens du rører sukkeret ud, så det er helt opløst. Tag eddikelagen af kogepladen, og lad det køle lidt ned.
- Rødløg pilles, halveres og skæres i tynde skiver.
- Kom rødløg i passende glas sammen med rosmarin og peberkorn, og hæld eddikelagen over.
- Lad de syltede rødløg trække i mindst tre timer, men gerne et par dage,
Næringsindhold
Noter
De syltede rødløg kan opbevares i patentglas, og her kan de holde sig et par uger i køleskabet.
Ønskes længere holdbarhed kan der tilsættes lidt Atamon, men syltet rødløg mister lidt farve efter noget tid, så spis dem gerne inden for en uge eller to.
Se flere opskrifter med løg:
Løgsuppe med krydrede kødboller
Kom med din kommentar