• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Tilbehør

billede med syltede rødløg
Syltede rødløg er lækkert tilbehør til mange ting, og du kan bla. bruge syltet rødløg til burger, smørrebrød og meget andet. Foto: iStock.com.

Syltede rødløg - sådan sylter du løg

Skrevet af: Newyorker By Heart

Oversigt over indhold

  1. Få den bedste opskrift på syltede rødløg, som du eks. kan bruge til din burger, smørrebrød og meget andet. Her er den klassiske grundopskrift.
  2. Opskrift på syltede rødløg
  3. Syltede rødløg - sådan sylter du løg
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
5 fra 2 brugere

Få den bedste opskrift på syltede rødløg, som du eks. kan bruge til din burger, smørrebrød og meget andet. Her er den klassiske grundopskrift.

Syltede rødløg er et must i en god burger eller på lækre stykker smørrebrød, men faktisk syltet rødløg god til mange ting.

Samtidig er de røde løg nemme at sylte, så det er bare med at komme i gang.

Løg og lage kommes i skoldede patentglas, og du kan allerede nyde dem efter nogle timer, men lad dem gerne stå lidt længere.

Opskrift på syltede rødløg

billede med syltede rødløg

Syltede rødløg - sådan sylter du løg

5 fra 2 brugere
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Tid: 20 minutter min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 150 g vand
  • 150 g eddike
  • 150 g sukker
  • 15 peberkorn
  • 1 kvist rosmarin
  • 4 mellemstore rødløg

Sådan gør du 

  • Kom vand i en lille gryde sammen med eddike og sukker. Du kan bruge en alm. lagereddike til syltede rødløg.
  • Varm lagen op mens du rører sukkeret ud, så det er helt opløst. Tag eddikelagen af kogepladen, og lad det køle lidt ned.
  • Rødløg pilles, halveres og skæres i tynde skiver.
  • Kom rødløg i passende glas sammen med rosmarin og peberkorn, og hæld eddikelagen over.
  • Lad de syltede rødløg trække i mindst tre timer, men gerne et par dage,

Næringsindhold

Syltede rødløg - sådan sylter du løg
Mængde pr. portion
Kalorier
196
% Daglig værdi*
Fedt
 
0.2
g
0
%
Mættet fedt
 
0.1
g
1
%
Flerumættet fedt
 
0.02
g
Enkelumættet fedt
 
0.02
g
Natrium
 
7
mg
0
%
Kalium
 
167
mg
5
%
Kulhydrater
 
48
g
16
%
Kostfibre
 
2
g
8
%
Sukker
 
42
g
47
%
Protein
 
1
g
2
%
Vitamin A
 
5
IU
0
%
Vitamin C
 
8
mg
10
%
Calcium
 
31
mg
3
%
Jern
 
0.3
mg
2
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De syltede rødløg kan opbevares i patentglas, og her kan de holde sig et par uger i køleskabet.

Ønskes længere holdbarhed kan der tilsættes lidt Atamon, men syltet rødløg mister lidt farve efter noget tid, så spis dem gerne inden for en uge eller to.

Se flere opskrifter med løg:

Løgsuppe med krydrede kødboller

Svensk pølseret med kartofler, pølser og løg

Hakkebøf med fyld af rødbeder og løg

« Svinemørbrad med estragon- og flødesauce
Rabarbercrumble - skøn crumblekage med rabarber »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Bagte æg i butterdej med bacon og ost
  • Frikadeller med sprød kartoffelsalat
  • Lækker lørdagskylling a la butterflied
  • Ovnbagte kartoffelskiver med olie og salt
  • Svinemørbrad med sennep og champignon
  • Wok med skinke og mangochutney
  • Gulerodskage - nem opskrift med ostecreme
  • Bagt laksefilet med creme fraiche og dild
  • Stegt flæsk med persillesovs - dansk nationalret
  • Drømmekage fra Brovst - den bedste opskrift

Inspiration til aftensmad

big mac roulade burgerroulade

Nem big mac roulade - lækker burger roulade

billede til kylling i slow cooker

Opskrift på kylling i slow cooker

samosa med fyld af hakket oksekød og ris

Samosa med fyld af hakket oksekød og ris

kødboller i kokosmælk med karry

Kødboller i kokosmælk med karry

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.