Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Glaserede perleløg - nem opskrift
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Tilbehør
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
15
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
20
perleløg
pilles
▢
vand
▢
30
g
smør
▢
2
tsk
rørsukker
eller alm. sukker
▢
0,5
tsk
salt
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Til glaserede perleløg starter du med, at hælde kogende vand over de små perleløg. Så er de nemmere at pille.
Lad perleløgene stå lidt, hvorefter de pilles. Det er nemt.
Dup dem tørre, og kom dem i en gryde sammen med smør, rørsukker, salt og vand så det lige netop dækker løgene.
Lad det koge ind til de begynder at karamelliseret og løgene bliver gyldne. Og dermed glaserede.
Næringsindhold
Glaserede perleløg - nem opskrift
Mængde pr. portion
Kalorier
121
% Daglig værdi*
Fedt
6
g
9
%
Mættet fedt
4
g
25
%
Transfedt
0.2
g
Flerumættet fedt
0.3
g
Enkelumættet fedt
2
g
Kolesterol
16
mg
5
%
Natrium
345
mg
15
%
Kalium
221
mg
6
%
Kulhydrater
16
g
5
%
Kostfibre
3
g
13
%
Sukker
8
g
9
%
Protein
2
g
4
%
Vitamin A
190
IU
4
%
Vitamin C
11
mg
13
%
Calcium
37
mg
4
%
Jern
0.3
mg
2
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]