• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Tilbehør » Glaserede perleløg - nem opskrift
glaserede perleløg
Det er nemt at lave glaserede perleløg, som du kan serverer til oksestege og mange andre retter. Eller komme dem i gryderetter. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Glaserede perleløg - nem opskrift

Del gerne opskriften:
Facebook1PinterestMessengerEmailPrintSMS
1
SHARE
Gå til opskrift

Her får du en nem opskrift på perleløg. De små og lækre løg, der kan serveres til mange retter, herunder oksesteg. Eller kommes i en gryderet.

Glaserede perleløg er en klassiker, og de små og velsmagende løg er heldigvis meget nemme at glasere.

Perleøgene kan serveres til alt fra oksestege og andre kødretter, og til de skønneste gryderetter, hvor kommes i lige inden servering.

Se også: Syltede rødløg - sådan sylter du løg

Her er der glaseret 20 perleløg, hvilket passer til ca. 4 personer, men du kan jo lave så mange, som du ønsker. God fornøjelse.

Opskrift på glaserede perleløg

glaserede perleløg

Glaserede perleløg - nem opskrift

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Tid: 15 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 20 perleløg pilles
  • vand
  • 30 g smør
  • 2 tsk rørsukker eller alm. sukker
  • 0,5 tsk salt
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Til glaserede perleløg starter du med, at hælde kogende vand over de små perleløg. Så er de nemmere at pille.
  • Lad perleløgene stå lidt, hvorefter de pilles. Det er nemt.
  • Dup dem tørre, og kom dem i en gryde sammen med smør, rørsukker, salt og vand så det lige netop dækker løgene.
  • Lad det koge ind til de begynder at karamelliseret og løgene bliver gyldne. Og dermed glaserede.

Næringsindhold

Glaserede perleløg - nem opskrift
Mængde pr. portion
Kalorier
121
% Daglig værdi*
Fedt
 
6
g
9
%
Mættet fedt
 
4
g
25
%
Transfedt
 
0.2
g
Flerumættet fedt
 
0.3
g
Enkelumættet fedt
 
2
g
Kolesterol
 
16
mg
5
%
Natrium
 
345
mg
15
%
Kalium
 
221
mg
6
%
Kulhydrater
 
16
g
5
%
Kostfibre
 
3
g
13
%
Sukker
 
8
g
9
%
Protein
 
2
g
4
%
Vitamin A
 
190
IU
4
%
Vitamin C
 
11
mg
13
%
Calcium
 
37
mg
4
%
Jern
 
0.3
mg
2
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Tips

Så har du de lækreste, glaserede perleløg.

Serveres gerne til en culottesteg, flæskesteg, oksefilet og meget andet.

Men perleløgene er også perfekte at tilsætte til gryderetter lige inden servering.

Se også: Bagte rødløg med ost og spinat

Se disse opskrifter:

  • Majs i mikroovn - den nemme guide
  • Hjemmelavet brombærmarmelade (syltetøj)
  • Stegt rødkål med valnødder og tranebær
  • Blomkålskarry med gulerødder og spinat
  • Rissalat med urter og parmesan
  • Knuste kartofler med hvidløgssmør

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required