• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Kager » Bradepandekage med banan og karamelglasur
Bradepandekage med banan og karamelglasur
Bradepandekage med banan og karamelglasur er en virkelig lækker banankage, der smager himmelsk godt. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Bradepandekage med banan og karamelglasur

Del gerne opskriften:
Facebook9PinterestMessengerEmailPrintSMS
9
SHARES
Gå til opskrift

Her er en god opskrift på bradepandekage med banan og karamelglasur. En virkelig lækker banankage med den meget lækre karamelglasur på toppen.

Du skal helt sikkert prøve denne lækre bradepandekage med karamelglasur, for den er himmelsk god.

Det er en nem banankage med karamelglasur, der er hurtig at røre sammen, og derefter bages den i bradepande i ovnen.

Der er nok til otte personer i kagen, så det er bare med at komme i gang.

Opskrift på bradepandekage med banan

Bradepandekage med banan og karamelglasur

Bradepandekage med banan og karamelglasur

5 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t
Servings: 8 personer

Ingredienser

  • 150 g smør
  • 150 g sukker
  • 2 æg
  • 275 g hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • ½ tsk. salt
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 3 bananer
  • 1 dl mælk

Glasur

  • 75 g smør
  • 50 g brun farin
  • ¼ dl mælk
  • 100 g flormelis
  • ½ tsk. vaniljesukker
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Rør smør og sukker hvidt, tilsæt æg og pisk rigtig godt.
  • De tørre ingredienser blandes og røres i dejen skiftevis med de moste bananer og mælken.
  • Hældes i en bradepande på ca. 20 x 30 cm.
  • Sæt din bradepandekage med banan i ovnen ved 175 grader (ikke varmluft) i ca. 45 minutter.
  • Glasur: Smør, brun farin og mælk varmes langsomt op til det koger. Tages af varmen og så røres flormelis og vaniliesukker i.
  • Fordel den lækre karamelglasur på din banankage.

Næringsindhold

Bradepandekage med banan og karamelglasur
Mængde pr. portion
Kalorier
538
% Daglig værdi*
Fedt
 
25
g
38
%
Mættet fedt
 
15
g
94
%
Transfedt
 
1
g
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
6
g
Kolesterol
 
103
mg
34
%
Natrium
 
625
mg
27
%
Kalium
 
250
mg
7
%
Kulhydrater
 
75
g
25
%
Kostfibre
 
2
g
8
%
Sukker
 
44
g
49
%
Protein
 
6
g
12
%
Vitamin A
 
816
IU
16
%
Vitamin C
 
4
mg
5
%
Calcium
 
45
mg
5
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Du kan med fordel lade din bradepandekage med karamelglasur køle af inden servering.

Banankagen kan sagtens fryses ned til senere brug, og den er virkelig god som kollegakage eller andre lejligheder, hvor du skal have en lækker kage med.

Se flere kageopskrifter

  • billede med bananmuffins
    Bananmuffins med chokolade og kokos
  • et billede med chokoladekage
    Chokoladekage
  • billede med chokolademuffins
    Chokolademuffins med kakao og chokolade
  • banankage med chokolade
    Lækker banankage med chokolade

Se disse opskrifter:

  • Blommekage - Lagkagehusets kage med blommer
  • Store Daim muffins med banan
  • Kringle med pistacie, kanel og marcipanfyld
  • Orangesnegle med appelsin og nougat
  • Kanelsneglekage - lækker skærekage med kanel
  • Jødekager - lækre småkager til jul

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

et billede med persillesovs

Klassisk persillesovs opskrift

billede med kartoffelklodser

Kartoffelklodser - kogte og smørstegte

billede med nye kartofler i gryde

Kogning af nye kartofler - her er den rigtige kogetid

billede til opskrifter med blomkål

Opskrifter med blomkål - lækre blomkålsretter

Kikærteburger med BBQ sauce og cheddarost

Kikærteburger med BBQ sauce og cheddarost

billede med sandkage

Lækker sandkage med revet citronskal

chicken parmesan med pasta

Chicken parmesan - klassisk italiensk ret

billede til Æbletærte med mazarin, karamel og mandler

Æbletærte med mazarin, karamel og mandler

billede til ungarsk kartoffelsuppe

Ungarsk kartoffelsuppe med paprika

billede til bagte løg i ovn

Karamelliserede bagte løg i ovn - nem opskrift

billede med kransekage

Opskrift på hjemmelavet kransekage

billede til langtidsstegt tykkam med stout

Langtidsstegt tykkam med stout lavet i ovn

billede til æggemuffins med bacon

Æggemuffins med bacon

bagt kartoffelmos

Sådan laver du bagt kartoffelmos

Smørkage med marcipan og chokolade

Smørkage med marcipan og chokolade

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required