• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Kager » Bradepandekage med banan og karamelglasur
Bradepandekage med banan og karamelglasur
Bradepandekage med banan og karamelglasur er en virkelig lækker banankage, der smager himmelsk godt. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Bradepandekage med banan og karamelglasur

Del gerne opskriften:
Facebook9PinterestMessengerEmailPrintSMS
9
SHARES
Gå til opskrift

Her er en god opskrift på bradepandekage med banan og karamelglasur. En virkelig lækker banankage med den meget lækre karamelglasur på toppen.

Du skal helt sikkert prøve denne lækre bradepandekage med karamelglasur, for den er himmelsk god.

Det er en nem banankage med karamelglasur, der er hurtig at røre sammen, og derefter bages den i bradepande i ovnen.

Der er nok til otte personer i kagen, så det er bare med at komme i gang.

Opskrift på bradepandekage med banan

Bradepandekage med banan og karamelglasur

Bradepandekage med banan og karamelglasur

5 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t
Servings: 8 personer

Ingredienser

  • 150 g smør
  • 150 g sukker
  • 2 æg
  • 275 g hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • ½ tsk. salt
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 3 bananer
  • 1 dl mælk

Glasur

  • 75 g smør
  • 50 g brun farin
  • ¼ dl mælk
  • 100 g flormelis
  • ½ tsk. vaniljesukker
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Rør smør og sukker hvidt, tilsæt æg og pisk rigtig godt.
  • De tørre ingredienser blandes og røres i dejen skiftevis med de moste bananer og mælken.
  • Hældes i en bradepande på ca. 20 x 30 cm.
  • Sæt din bradepandekage med banan i ovnen ved 175 grader (ikke varmluft) i ca. 45 minutter.
  • Glasur: Smør, brun farin og mælk varmes langsomt op til det koger. Tages af varmen og så røres flormelis og vaniliesukker i.
  • Fordel den lækre karamelglasur på din banankage.

Næringsindhold

Bradepandekage med banan og karamelglasur
Mængde pr. portion
Kalorier
538
% Daglig værdi*
Fedt
 
25
g
38
%
Mættet fedt
 
15
g
94
%
Transfedt
 
1
g
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
6
g
Kolesterol
 
103
mg
34
%
Natrium
 
625
mg
27
%
Kalium
 
250
mg
7
%
Kulhydrater
 
75
g
25
%
Kostfibre
 
2
g
8
%
Sukker
 
44
g
49
%
Protein
 
6
g
12
%
Vitamin A
 
816
IU
16
%
Vitamin C
 
4
mg
5
%
Calcium
 
45
mg
5
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Du kan med fordel lade din bradepandekage med karamelglasur køle af inden servering.

Banankagen kan sagtens fryses ned til senere brug, og den er virkelig god som kollegakage eller andre lejligheder, hvor du skal have en lækker kage med.

Se flere kageopskrifter

  • billede med bananmuffins
    Bananmuffins med chokolade og kokos
  • et billede med chokoladekage
    Chokoladekage
  • billede med chokolademuffins
    Chokolademuffins med kakao og chokolade
  • banankage med chokolade
    Lækker banankage med chokolade

Se disse opskrifter:

  • Blommekage - Lagkagehusets kage med blommer
  • Store Daim muffins med banan
  • Kringle med pistacie, kanel og marcipanfyld
  • Orangesnegle med appelsin og nougat
  • Kanelsneglekage - lækker skærekage med kanel
  • Jødekager - lækre småkager til jul

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

Æblekage med marcipancreme og kanel

Æblekage med marcipancreme og kanel

billede til hjemmelavet mørdej

Sådan laver du mørdej - nem opskrift

billede med hummus

Hummus - nem og hjemmelavet med kikærter

billede med ærtesuppe

Nem ærtesuppe der er cremet og lækker

billede med citronkylling i fad med kartofler

Citronkylling i fad med kartofler

billede med spejlæg

Sådan laver du spejlæg på panden

marineret cuvettesteg

Marineret cuvettesteg med hvidløg og rosmarin

billede til kyllingesandwich med bacon og guacamole

Kyllingesandwich med bacon og guacamole

billede til kalvebøffer med kantareller og dijondressing

Kalvebøffer med kantareller og dijondressing

billede med grillet kylling på dåse

Sådan laver du grillet kylling på dåse

billede til gammeldags hønsekødssuppe

Gammeldags hønsekødssuppe

enebærgryde med bagt kartoffelmos

Enebærgryde med bagt kartoffelmos

billede med orangesnegle

Orangesnegle med appelsin og nougat

Ristet brød med krydderurtecreme og laks

Ristet brød med krydderurtecreme og laks

billede med råcreme og frugtsalat

Opskrift på råcreme og frugtsalat

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required