• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Dessert » Hjemmelavet is - verdens bedste og nemmeste opskrift
billede med hjemmelavet is
Lækre kugler af hjemmelavet is, der er en nem vaniljeis med blandt andet chokolade. Isen er super nem at lave. Foto: iStock.com.

Hjemmelavet is - verdens bedste og nemmeste opskrift

Del gerne opskriften:
Facebook21PinterestMessengerEmailPrintSMS
21
SHARES
Gå til opskrift

Få den bedste opskrift på hjemmelavet is. En skøn og lækker vaniljeis med blandt andet chokolade. Super nem at lave og verdens bedste is.

Intet slår hjemmelavet is, og her får du en virkelig god opskrift på vaniljeis og fyld efter eget valg.

Det er måske verdens nemmeste og bedste opskrift på is, og du vil elske den.

Lav isen som grundopskrift på god vaniljeis - og tilsæt fyld efter smag og behag.

Klassisk er det med stykker af mørk chokolade, men fyldet kan varieres på mange måder.

Opskrift på hjemmelavet is

billede med hjemmelavet is

Hjemmelavet is

4.65 fra 14 brugere
Print Pin
Ret: Dessert
Køkken: Dansk
Tilb. tid: 15 minutter min
På frost - miminum: 5 timer t
Tid: 5 timer t 15 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

Grundopskrift på vaniljeis

  • 6 dl fløde
  • 4 æggeblommer evt. pasteurisrede
  • 75 g sukker
  • 2 tsk. vaniljesukker eller korn af 1 stang vanilje

Fyld efter lyst

  • valnødder hakkede
  • cocktailbær halverede
  • mørk chokolade
  • marcipan i små tern
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Fløde piskes stiv til en flødeskum.
  • Æggeblommer piskes godt med sukker og vanilje. Der kan enten anvendes vaniljesukker eller korn fra en vaniljestang. Det sidste er det bedste til en hjemmelavet is, men vaniljesukker er også ok.
  • Æggemassen vendes i flødeskummet - forsigtigt så al luften ikke slåes ud af flødeskummet.
  • Fyldet vendes også i og så skal det bare i en form af en art og fryses i mindst 5 timer.
  • Det skal ikke røres i isen eller noget, bare sørg for at det er pakket godt ind.

Næringsindhold

Hjemmelavet is
Mængde pr. portion
Kalorier
648
% Daglig værdi*
Fedt
 
59
g
91
%
Mættet fedt
 
36
g
225
%
Flerumættet fedt
 
3
g
Enkelumættet fedt
 
16
g
Kolesterol
 
364
mg
121
%
Natrium
 
49
mg
2
%
Kalium
 
163
mg
5
%
Kulhydrater
 
26
g
9
%
Sukker
 
25
g
28
%
Protein
 
7
g
14
%
Vitamin A
 
2465
IU
49
%
Vitamin C
 
1
mg
1
%
Calcium
 
122
mg
12
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Så er der hjemmelavet is. Og måske verdens bedste is. Den smager i hvert fald fremragende, og så er den super nem at lave.

Fyld kan varieres efter lyst. Du kan også prøve med Bailey, rosiner lagt i mørk rom i nogle timer - ja alt, kun fantasien sætter grænser.

Se flere lækre opskrifter

Tiramisu - italiensk dessert med ladyfingers

Panna cotta med hindbær - italiensk dessert

Opskrift på råcreme og frugtsalat

Se disse opskrifter:

  • Opskrift på øllebrød lavet fra bunden
  • Jordbæris (opskrift på hjemmelavet is med jordbær)
  • Kærnemælksfromage - nem dessert med kærnemælk
  • Grillede koteletter med lækker krydderiblanding
  • Rugbrødslagkage - sønderjysk brødtorte
  • Grønne asparges - sådan skal de koges og dampes

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required