• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Morgenmad » Bananpandekager
billede med verdens nemmeste bananpandekager
Selvom det er verdens nemmeste bananpandekager, så smager disse pandekager med banan altså samtidig super godt. Serveres gerne med lidt honning, banan og valnødder. Foto: iStock.com.

Bananpandekager

Del gerne opskriften:
Facebook13PinterestMessengerEmailPrintSMS
13
SHARES
Gå til opskrift

Dette er verdens nemmeste bananpandekager. Intet mindre. Få den bedste opskrift på pandekager med banan og havregryn, der er super nemme at lave.

Bag verdens nemmeste bananpandekager med denne opskrift, hvor du hurtigt blot blender alle ingredienser til dejen i en blender. Nemmere bliver det ikke.

Har du ikke en blender, kan du evt. anvende en stavblender, men sørg for at pandekagedejen er blendet grundigt.

Husk også, at der skal anvendes modne bananer, så det er skøn måde at få brugt de lidt mere brune bananer på. Og denne nemme opskrift på pandekager med banan bliver du vild med.

Opskrifter giver 15 lækre pandekager med banan og havregryn, og de er altså et sikkert hit hos børn og voksne. Bruges gerne til morgenmad eller madpakken.

Opskrift på bananpandekager

billede med verdens nemmeste bananpandekager

Bananpandekager

5 fra 6 brugere
Print Pin
Ret: Morgenmad
Køkken: Dansk
Tid: 30 minutter min
Servings: 15 stk.

Ingredienser

  • 2 bananer
  • 60 g hvedemel
  • 40 g havregryn
  • 1 tsk. vaniljesukker kan udelades
  • 3 æg
  • 1 tsk. salt strøgen
  • 30 g smør til stegning, måske lidt mere
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Verdens nemmeste bananpandekager laver du ved at komme alle ingredienserne i en blender. Det vil sige modne bananer, hvedemel, havregryn, vaniljesukker, æg og salt. Blendes grundigt.
  • Varm en pande op ved en middel varme, og kom lidt smør på panden.
  • Sæt tre bananpandekager på panden, og hver pandekage laves med et par spiseskefulde pandekagedej med banan.
  • Bag pandekagerne et minuts tid på hver side, og læg til side i en stak. Kan holde lune i ovnen mens du laver resten færdig.

Næringsindhold

Bananpandekager
Mængde pr. portion
Kalorier
69
% Daglig værdi*
Fedt
 
3
g
5
%
Mættet fedt
 
1
g
6
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
0.3
g
Enkelumættet fedt
 
1
g
Kolesterol
 
37
mg
12
%
Natrium
 
181
mg
8
%
Kalium
 
92
mg
3
%
Kulhydrater
 
9
g
3
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
3
g
3
%
Protein
 
2
g
4
%
Vitamin A
 
109
IU
2
%
Vitamin C
 
2
mg
2
%
Calcium
 
8
mg
1
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De lækre bananpandekager serveres straks, og du kan med fordel pynte stakken med lidt honning, bananskiver og hakkede valnødder.

Se flere opskrifter:

Opskrift på amerikanske pandekager

Vafler - bedste opskrift på dej til en sprød vaffel

Madpandekager - de nemme og lækre uden sukker

Se disse opskrifter:

  • Æggemuffins med bacon
  • Pasta a la creme med porre og laks
  • Vegetar opskrift: Porrer a la Nicoise
  • Hjemmelavet rabarbersaft af friske rabarber
  • Lasagne
  • Hjemmelavede kødboller til suppe

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med sweet potato fritter

Sweet potato fritter - sprøde og ovnbagte

billede med fødselsdagsboller

Fødselsdagsboller - opskrift på nemme boller

billede med kartoffelæggekage

Kartoffelæggekage - opskrift på billig aftensmad

billede til pasta med laks og grøntsager

Pasta med laks og grøntsager

billede til karbonader med stuvede ærter og gulerødder

Karbonader med stuvede ærter og gulerødder

billede til æggemuffins med bacon

Æggemuffins med bacon

billede med nemme rabarbermuffins

Rabarbermuffins - opskrift på muffins med rabarber

billede med pølsehorn

Pølsehorn - nemme, bløde og luftige uden sukker

fyldte squash med oksekød

Fyldte squash

gratinerede svinekoteletter

Gratinerede svinekoteletter på kartoffelbund

billede til perlespeltsalat med varmrøget laks

Perlespeltsalat med varmrøget laks

billede med hjemmelavet koldskål

Koldskål - nem og simpel opskrift med kærnemælk

billede med brun sovs i sovsekande

Brun sovs - grundopskrift

billede med hjemmelbagt drømmekage fra brovst

Drømmekage fra Brovst - den bedste opskrift

billede med hjemmelavet is

Hjemmelavet is - verdens bedste og nemmeste opskrift

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required