• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Kager » Du vil knuselske disse Twix cookies
et billede med twix cookies
Twix cookies er mega lækre, og så er de virkelig nemme at bage. Her er en kage, som alle elsker og ikke kan få nok af. Foto: iStock.com.

Du vil knuselske disse Twix cookies

Opdateret: 28. jan 2023 · Udgivet: 25. apr 2022 af Newyorker By Heart ·

et billede med twix cookies

Twix cookies

4.86 fra 7 brugere
Print Pin
Ret: Kager
Køkken: Amerikansk
Tid: 25 minutter min
Servings: 24 stk.

Ingredienser

  • 170 g smør blødt
  • 1 tsk. vaniljeekstrakt eller vaniljesukker
  • 115 g brun farin
  • 75 g rørsukker eller alm. sukker
  • 1 stort æg
  • 290 g hvedemel
  • 2 tsk. majsstivelse
  • 1 tsk. natron
  • 1 nip salt
  • 3 stk. Twix 150 g, grofthakket
  • 1 dl chocolate chips eller hakket mørk chokolade, ca 75 gram
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Kom det bløde smør i en skål sammen med de to slags sukker, vaniljeekstrakt (eller vaniljesukker) og æg.
  • Pisk til det er cremet og luftigt, det tager ca. 7 minutter.
  • Skrab dejen ned fra siderne og tilsæt mel, majsstivelse, natron og salt - rør til det er netop blandet - ca. 1 minuts tid.
  • Tilsæt Twix og chokolade og vend det rundt til det er godt blandet i.
  • Sæt dejen på bageplade beklædt med bagepapir med to skeer. Du skal bruge to bageplader til denne opskrift på cookies med Twix.
  • Bag dine Twix cookies ved 175 grader (ikke varmluft) i 8-9 minutter. De skal bare tage lidt farve.

Næringsindhold

Twix cookies
Mængde pr. portion
Kalorier
300
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Del gerne opskriften:
FacebookPinterestMessengerEmailPrintSMS
Gå til opskrift

Du er simplethen nødt til at bage disse Twix cookies. En super populær opskrift på nemme cookies med Twix og chokolade. De er mega gode!

Du bliver hurtigt afhængig af disse lækre Twix cookies.

Store, sprøde og skønne cookies med masser af Twix, der tidligere hed Raider. Hvis du kan huske det.

Disse store småkager er simpelthen vanedannende, og nu er du advaret.

Du får ca. 24 cookies ud af opskriften, men det afhænger selvfølgelig af hvor store du laver dem.

Opskrift på Twix cookies

et billede med twix cookies

Twix cookies

4.86 fra 7 brugere
Print Pin
Ret: Kager
Køkken: Amerikansk
Tid: 25 minutter min
Servings: 24 stk.

Ingredienser

  • 170 g smør blødt
  • 1 tsk. vaniljeekstrakt eller vaniljesukker
  • 115 g brun farin
  • 75 g rørsukker eller alm. sukker
  • 1 stort æg
  • 290 g hvedemel
  • 2 tsk. majsstivelse
  • 1 tsk. natron
  • 1 nip salt
  • 3 stk. Twix 150 g, grofthakket
  • 1 dl chocolate chips eller hakket mørk chokolade, ca 75 gram
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Kom det bløde smør i en skål sammen med de to slags sukker, vaniljeekstrakt (eller vaniljesukker) og æg.
  • Pisk til det er cremet og luftigt, det tager ca. 7 minutter.
  • Skrab dejen ned fra siderne og tilsæt mel, majsstivelse, natron og salt - rør til det er netop blandet - ca. 1 minuts tid.
  • Tilsæt Twix og chokolade og vend det rundt til det er godt blandet i.
  • Sæt dejen på bageplade beklædt med bagepapir med to skeer. Du skal bruge to bageplader til denne opskrift på cookies med Twix.
  • Bag dine Twix cookies ved 175 grader (ikke varmluft) i 8-9 minutter. De skal bare tage lidt farve.

Næringsindhold

Twix cookies
Mængde pr. portion
Kalorier
300
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Lad dine færdigbagte Twix cookies stå og køle lidt af på bagepladen, inden de flyttes over på en bagerist.

De lækre kager opbevares i en lufttæt beholder.

Se flere lækre kageopskrifter:

Chokolademuffins med kakao og chokolade

Fynsk brunsviger - opskrift på snasket brunsvigerkage

Mums - opskrift på verdens bedste chokoladekage

Drømmekage fra Brovst - den bedste opskrift

Se disse opskrifter:

  • Blommekage - Lagkagehusets kage med blommer
  • Store Daim muffins med banan
  • Chokoladetærte med karamel og marcipan
  • Madeleine - opskrift på franske småkager
  • Kringle med pistacie, kanel og marcipanfyld
  • Peachmelba bradepandekage med fersken og hindbær

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med sweet potato fritter

Sweet potato fritter - sprøde og ovnbagte

billede med honningmarineret laks

Honningmarineret laks med citrussmag

billede til ovnbagte kartofler med majsmel

Ovnbagte kartofler med majsmel

billede med jødekager

Jødekager - lækre småkager til jul

bagt laksefilet med creme fraiche og dild

Bagt laksefilet med creme fraiche og dild

billede med hasselback kartofler

Hasselback kartofler (de hasselbagte)

et billede med et stykke fynsk brunsviger kage

Fynsk brunsviger - opskrift på snasket brunsvigerkage

Spicy kyllingesuppe med mangotopping

Spicy kyllingesuppe med mango topping

hakket oksekød med spinat og champignon

Hakket oksekød med spinat og champignon

billede med kanelsneglekage

Kanelsneglekage - lækker skærekage med kanel

billede til hakkebøffer med bløde løg

Hakkebøffer med bløde løg og pandesovs

et billede til kalkungryde med grønne peberkorn

Kalkungryde med grønne peberkorn

billede med pandestegt laks med citron- og flødesauce

Pandestegt laks med citron- og flødesauce

billede med hjemmelavet karamelsauce

Karamelsauce - hjemmelavet og vanedannende

tunfrikadeller lavet af dåsetun

Tunfrikadeller lavet af dåsetun i vand

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required