En lækker tunsalat med æg og rejer. Her er en skøn opskrift på salat med tun og Thousand Island dressing. Den er god som en lækker forret.
Tunsalat med æg og rejer er en skøn forret, der bestemt også er god som en let frokostret.
Mængderne af de forskellige ingredienser kan du selv justere, og derfor er der ikke så præcise mål i opskriften.
Afhængig af sult er denne portion beregnet til to personer.
Opskrift på tunsalat med æg og rejer
Ingredienser
- 1 rød peberfrugt eller snackpeber
- 1 dåse tun i vand, drænet
- 1 bøtte rejer lille, rejer i lage, afdryppet
- Lidt tomater lidt San Marzano tomater, skåret i tern
- agurk flækket, udkernet og skåret i tern
- 2 æg hårdkogte æg i både
- Lidt oliven sorte
- 1 portion Thousand Island dressing lav den evt. selv med denne opskrift på Thousand Island
Sådan gør du
- Tunsalat med æg og rejer anrettes på en tallerken eller et lille fad.
- Fordel grøntsager og tun pænt på tallerken eller fad.
- Slut af med æg og rejer.
- Lav dressing som anvist i linket - eller køb den i sit lokale supermarked.
- Slut tunsalaten af med dressing.
Næringsindhold
Noter
Den færdige tunsalat serveres straks - eventuelt sammen med lidt brød.
Se flere lækre madopskrifter:
Kom med din kommentar