Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Tunsalat med æg og rejer
[the_ad id="1609"]
4.60
fra
5
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Forret
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
15
minutter
min
Servings:
2
personer
Ingredienser
▢
1
rød peberfrugt
eller snackpeber
▢
1
dåse
tun
i vand, drænet
▢
1
bøtte
rejer
lille, rejer i lage, afdryppet
▢
Lidt
tomater
lidt San Marzano tomater, skåret i tern
▢
agurk
flækket, udkernet og skåret i tern
▢
2
æg
hårdkogte æg i både
▢
Lidt
oliven
sorte
▢
1
portion
Thousand Island dressing
lav den evt. selv med
denne opskrift på Thousand Island
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Tunsalat med æg og rejer anrettes på en tallerken eller et lille fad.
Fordel grøntsager og tun pænt på tallerken eller fad.
Slut af med æg og rejer.
Lav dressing som anvist i linket - eller køb den i sit lokale supermarked.
Slut tunsalaten af med dressing.
Næringsindhold
Tunsalat med æg og rejer
Mængde pr. portion
Kalorier
180
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]