• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Forretter » Tunsalat med æg og rejer til forret eller frokost
billede med tunsalat med æg og rejer
En lækker tunsalat med æg og rejer, der serveres med Thousand Island dressing. Tunsalaten er en perfekt forret. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Tunsalat med æg og rejer til forret eller frokost

Opdateret: 11. jun 2022 · Udgivet: 9. jun 2022 af Newyorker By Heart ·

billede med tunsalat med æg og rejer

Tunsalat med æg og rejer

4.60 fra 5 brugere
Print Pin
Ret: Forret
Køkken: Dansk
Tid: 15 minutter min
Servings: 2 personer

Ingredienser

  • 1 rød peberfrugt eller snackpeber
  • 1 dåse tun i vand, drænet
  • 1 bøtte rejer lille, rejer i lage, afdryppet
  • Lidt tomater lidt San Marzano tomater, skåret i tern
  • agurk flækket, udkernet og skåret i tern
  • 2 æg hårdkogte æg i både
  • Lidt oliven sorte
  • 1 portion Thousand Island dressing lav den evt. selv med denne opskrift på Thousand Island
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Tunsalat med æg og rejer anrettes på en tallerken eller et lille fad.
  • Fordel grøntsager og tun pænt på tallerken eller fad.
  • Slut af med æg og rejer.
  • Lav dressing som anvist i linket - eller køb den i sit lokale supermarked.
  • Slut tunsalaten af med dressing.

Næringsindhold

Tunsalat med æg og rejer
Mængde pr. portion
Kalorier
180
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Del gerne opskriften:
Facebook8PinterestMessengerEmailPrintSMS
8
SHARES
Gå til opskrift

En lækker tunsalat med æg og rejer. Her er en skøn opskrift på salat med tun og Thousand Island dressing. Den er god som en lækker forret.

Tunsalat med æg og rejer er en skøn forret, der bestemt også er god som en let frokostret.

Mængderne af de forskellige ingredienser kan du selv justere, og derfor er der ikke så præcise mål i opskriften.

Afhængig af sult er denne portion beregnet til to personer.

Opskrift på tunsalat med æg og rejer

billede med tunsalat med æg og rejer

Tunsalat med æg og rejer

4.60 fra 5 brugere
Print Pin
Ret: Forret
Køkken: Dansk
Tid: 15 minutter min
Servings: 2 personer

Ingredienser

  • 1 rød peberfrugt eller snackpeber
  • 1 dåse tun i vand, drænet
  • 1 bøtte rejer lille, rejer i lage, afdryppet
  • Lidt tomater lidt San Marzano tomater, skåret i tern
  • agurk flækket, udkernet og skåret i tern
  • 2 æg hårdkogte æg i både
  • Lidt oliven sorte
  • 1 portion Thousand Island dressing lav den evt. selv med denne opskrift på Thousand Island
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Tunsalat med æg og rejer anrettes på en tallerken eller et lille fad.
  • Fordel grøntsager og tun pænt på tallerken eller fad.
  • Slut af med æg og rejer.
  • Lav dressing som anvist i linket - eller køb den i sit lokale supermarked.
  • Slut tunsalaten af med dressing.

Næringsindhold

Tunsalat med æg og rejer
Mængde pr. portion
Kalorier
180
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdige tunsalat serveres straks - eventuelt sammen med lidt brød.

Se flere lækre madopskrifter:

Hjemmelavet tunmousse - cremet mousse med tun

Lækker og og nem lakseroulade

Hele panerede pandestegte rødspætter

Se disse opskrifter:

  • Laksepakker med spinat, hvidløg og tomater
  • Tunfrikadeller lavet af dåsetun i vand
  • Figensalat - lækker salat med friske figner
  • Laks med bacon og pasta
  • Hjemmelavede crabcakes med krabbekød fra dåse
  • Bagt laksefilet med creme fraiche og dild

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

mormorsalat mormordressing

Mormorsalat med ægte mormordressing

billede med melonsalat

Lækker melonsalat med pinjekerner

billede med fyldte peberfrugter

Fyldte peberfrugter med fars og tilbehør

billede med hvidløgsbrød

Nemme hvidløgsbrød med smør og hvidløg

billede med Tortellini salat med kylling og peberfrugt

Tortellini salat med kylling og peberfrugt

gratinerede svinekoteletter

Gratinerede svinekoteletter på kartoffelbund

hjemmelavet jordbæris

Jordbæris (opskrift på hjemmelavet is med jordbær)

billede med andesteg - langtidsstegt and

Andesteg - opskrift på langtidsstegt and

billede med grissini

Grissini - opskrift på italienske brødstænger

kyllingelår med sød chili og nudelsalat

Kyllingelår i ovn med sød chili og nudelsalat

spaghetti med kødsovs

Slowfood: Spaghetti med kødsovs

billede med creme brulee

Hjemmelavet creme brulee med sprødt sukkerlåg

billede med pulled pork

Pulled pork - den bedste opskrift til ovn

kylling med pikantost i fad

Kylling med pikantost og bacon (nem aftensmad i fad)

billede med rub til kød

Hjemmelavet rub til svinekoteletter og andet kød

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required