• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Forretter » Tunsalat med æg og rejer til forret eller frokost
billede med tunsalat med æg og rejer
En lækker tunsalat med æg og rejer, der serveres med Thousand Island dressing. Tunsalaten er en perfekt forret. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Tunsalat med æg og rejer til forret eller frokost

Del gerne opskriften:
Facebook8PinterestMessengerEmailPrintSMS
8
SHARES
Gå til opskrift

En lækker tunsalat med æg og rejer. Her er en skøn opskrift på salat med tun og Thousand Island dressing. Den er god som en lækker forret.

Tunsalat med æg og rejer er en skøn forret, der bestemt også er god som en let frokostret.

Mængderne af de forskellige ingredienser kan du selv justere, og derfor er der ikke så præcise mål i opskriften.

Afhængig af sult er denne portion beregnet til to personer.

Opskrift på tunsalat med æg og rejer

billede med tunsalat med æg og rejer

Tunsalat med æg og rejer

4.60 fra 5 brugere
Print Pin
Ret: Forret
Køkken: Dansk
Tid: 15 minutter min
Servings: 2 personer

Ingredienser

  • 1 rød peberfrugt eller snackpeber
  • 1 dåse tun i vand, drænet
  • 1 bøtte rejer lille, rejer i lage, afdryppet
  • Lidt tomater lidt San Marzano tomater, skåret i tern
  • agurk flækket, udkernet og skåret i tern
  • 2 æg hårdkogte æg i både
  • Lidt oliven sorte
  • 1 portion Thousand Island dressing lav den evt. selv med denne opskrift på Thousand Island
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Tunsalat med æg og rejer anrettes på en tallerken eller et lille fad.
  • Fordel grøntsager og tun pænt på tallerken eller fad.
  • Slut af med æg og rejer.
  • Lav dressing som anvist i linket - eller køb den i sit lokale supermarked.
  • Slut tunsalaten af med dressing.

Næringsindhold

Tunsalat med æg og rejer
Mængde pr. portion
Kalorier
180
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdige tunsalat serveres straks - eventuelt sammen med lidt brød.

Se flere lækre madopskrifter:

Hjemmelavet tunmousse - cremet mousse med tun

Lækker og og nem lakseroulade

Hele panerede pandestegte rødspætter

Se disse opskrifter:

  • Laksepakker med spinat, hvidløg og tomater
  • Tunfrikadeller lavet af dåsetun i vand
  • Figensalat - lækker salat med friske figner
  • Laks med bacon og pasta
  • Hjemmelavede crabcakes med krabbekød fra dåse
  • Bagt laksefilet med creme fraiche og dild

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med thailandsk kyllingesalat

Thailandsk kyllingesalat - lækker thaimad

Æblekage med marcipancreme og kanel

Æblekage med marcipancreme og kanel

billede til hakkebøffer med bløde løg

Hakkebøffer med bløde løg og pandesovs

billede med bøf stroganoff

Bøf Stroganoff med kartoffelmos eller ris

pæresalat med tørrede tranebær

Pæresalat med tørrede tranebær og dressing

billede til fyldt mørbrad med mozzarella

Fyldt mørbrad med mozzarella - lækker aftensmad

billede med makronsnitter

Gammeldags makronsnitter med marcipan

banankage med chokolade

Lækker banankage med chokolade

coq au vin opskrift

Coq au vin - opskrift på en fransk gryderet

billede til svinemørbrad med soja i ovn

Svinemørbrad med soja i ovn

billede med aspargessalat

Nem aspargessalat med grønne asparges

billede med nakkekoteletter marineret i rødvin til grill og pande

Nakkekoteletter marineret i rødvin til grill og pande

billede til opskrifter med svinemørbrad

Opskrifter med svinemørbrad - retter med mørbrad

Tunmousse a la Newyorkerbyheart

Hjemmelavet tunmousse - cremet mousse med tun

Frikadeller med sprød kartoffelsalat

Frikadeller med sprød kartoffelsalat

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required