Her får du en super nem opskrift på lækre spinatpandekager. En skøn pandekager med masser af spinat, og de er perfekte med fyld som aftensmad.
Spinatpandekager er altid et sikkert hit, og her er den nemme opskrift, hvor du blot kører dejen lynhurtigt på en blender. Nemmere bliver det ikke.
Derefter er det blot at bage de smukke, grønne pandekager med spinat, og så kan de fyldes med stegt kylling i skiver, avocado, tomater, salat og hvad du ellers synes.
Du får otte spinatpandekager ud af denne opskrift, og det er nok til fire personer, når pandekagerne er fyldt med lækre sager.
Opskrift på spinatpandekager

Ingredienser
- 350 g mælk
- 175 g hvedemel
- 3 æg
- 2 spsk. olie
- 1 teske salt
- 100 g spinat frisk
- Lidt olie stegning
Fremgangsmåde
- Dejen til spinatpandekager er nemmest at lave i en blender, så find blenderen frem.
- Kom mælk, hvedemel, æg, olie, lidt salt og friske spinatblade i blenderen.
- Kør det sammen til en jævn pandekagedej, der nu er flot og grøn. Lad den hvile 5 minutter.
- Varm en pande op ved middel varme, og lad panden blive helt varm.
- Kom lidt olie på. panden, og en passende mængde pandekagedej. Bag spinatpandekagerne i ca. et minut på hver side og læg dem til side efterhånden. Du får ca. 8 spinatpandekager af denne mængde.
Næringsindhold
Noter
De færdige spinatpandekager serveres straks, og du kan blot stille dem på spisebordet sammen med skåle med diverse fyld.
Stegt kyllingebryst i skiver er godt, og det samme er avocado, tomater, salat eller lignende.
Spinatpandekagerne kan også serveres med en god kødsovs.
Kom med din kommentar