• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Spinatpandekager - nemme og lækre
billede til opskrift med spinatpandekager
Lækre og nemme spinatpandekager, der smager himmelsk godt. Kan eks. fyldes med salat og stegt kyllingebryst til en populær aftensmad. Foto: iStock.com.

Spinatpandekager - nemme og lækre

Opdateret: 27. jan 2023 · Udgivet: 14. dec 2022 af Newyorker By Heart ·

billede til opskrift med spinatpandekager

Spinatpandekager

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 30 minutter min
Servings: 8 stk.

Ingredienser

  • 350 g mælk
  • 175 g hvedemel
  • 3 æg
  • 2 spsk. olie
  • 1 teske salt
  • 100 g spinat frisk
  • Lidt olie stegning
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Dejen til spinatpandekager er nemmest at lave i en blender, så find blenderen frem.
  • Kom mælk, hvedemel, æg, olie, lidt salt og friske spinatblade i blenderen.
  • Kør det sammen til en jævn pandekagedej, der nu er flot og grøn. Lad den hvile 5 minutter.
  • Varm en pande op ved middel varme, og lad panden blive helt varm.
  • Kom lidt olie på. panden, og en passende mængde pandekagedej. Bag spinatpandekagerne i ca. et minut på hver side og læg dem til side efterhånden. Du får ca. 8 spinatpandekager af denne mængde.

Næringsindhold

Spinatpandekager
Mængde pr. portion
Kalorier
194
% Daglig værdi*
Fedt
 
10
g
15
%
Mættet fedt
 
2
g
13
%
Transfedt
 
0.03
g
Flerumættet fedt
 
2
g
Enkelumættet fedt
 
5
g
Kolesterol
 
67
mg
22
%
Natrium
 
341
mg
15
%
Kalium
 
182
mg
5
%
Kulhydrater
 
19
g
6
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
2
g
2
%
Protein
 
6
g
12
%
Vitamin A
 
1332
IU
27
%
Vitamin C
 
4
mg
5
%
Calcium
 
79
mg
8
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Del gerne opskriften:
Facebook10PinterestMessengerEmailPrintSMS
10
SHARES
Gå til opskrift

Her får du en super nem opskrift på lækre spinatpandekager. En skøn pandekager med masser af spinat, og de er perfekte med fyld som aftensmad.

Spinatpandekager er altid et sikkert hit, og her er den nemme opskrift, hvor du blot kører dejen lynhurtigt på en blender. Nemmere bliver det ikke.

Derefter er det blot at bage de smukke, grønne pandekager med spinat, og så kan de fyldes med stegt kylling i skiver, avocado, tomater, salat og hvad du ellers synes.

Du får otte spinatpandekager ud af denne opskrift, og det er nok til fire personer, når pandekagerne er fyldt med lækre sager.

Opskrift på spinatpandekager

billede til opskrift med spinatpandekager

Spinatpandekager

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 30 minutter min
Servings: 8 stk.

Ingredienser

  • 350 g mælk
  • 175 g hvedemel
  • 3 æg
  • 2 spsk. olie
  • 1 teske salt
  • 100 g spinat frisk
  • Lidt olie stegning
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Dejen til spinatpandekager er nemmest at lave i en blender, så find blenderen frem.
  • Kom mælk, hvedemel, æg, olie, lidt salt og friske spinatblade i blenderen.
  • Kør det sammen til en jævn pandekagedej, der nu er flot og grøn. Lad den hvile 5 minutter.
  • Varm en pande op ved middel varme, og lad panden blive helt varm.
  • Kom lidt olie på. panden, og en passende mængde pandekagedej. Bag spinatpandekagerne i ca. et minut på hver side og læg dem til side efterhånden. Du får ca. 8 spinatpandekager af denne mængde.

Næringsindhold

Spinatpandekager
Mængde pr. portion
Kalorier
194
% Daglig værdi*
Fedt
 
10
g
15
%
Mættet fedt
 
2
g
13
%
Transfedt
 
0.03
g
Flerumættet fedt
 
2
g
Enkelumættet fedt
 
5
g
Kolesterol
 
67
mg
22
%
Natrium
 
341
mg
15
%
Kalium
 
182
mg
5
%
Kulhydrater
 
19
g
6
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
2
g
2
%
Protein
 
6
g
12
%
Vitamin A
 
1332
IU
27
%
Vitamin C
 
4
mg
5
%
Calcium
 
79
mg
8
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De færdige spinatpandekager serveres straks, og du kan blot stille dem på spisebordet sammen med skåle med diverse fyld.

Stegt kyllingebryst i skiver er godt, og det samme er avocado, tomater, salat eller lignende.

Spinatpandekagerne kan også serveres med en god kødsovs.

Se flere opskrifter

  • billede til amerikanske pandekager opskrift
    Amerikanske pandekager
  • billede med verdens nemmeste bananpandekager
    Bananpandekager
  • billede med madpandekager
    Madpandekager - de nemme og lækre uden sukker

Se disse opskrifter:

  • Ovnbagt frittata med æg, peberfrugt og parmesan
  • Pandekager med oksekød og grøntsager
  • Nem kyllingefrikasse med ris eller pasta
  • Laks med bacon og pasta
  • Urtepandekager med spejlæg og bacon
  • Kyllingekødboller med æble, cheddar og chili

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med sweet potato fritter

Sweet potato fritter - sprøde og ovnbagte

billede til gammeldags hønsekødssuppe

Gammeldags hønsekødssuppe

billede til stegetid på and

Stegetid på and i ovn - den nemme guide til andesteg

billede med medister og medisterpølse

Medister

billede med bollerne

Bollerne - de bedste hjemmebagte

billede med syltede rødløg

Syltede rødløg - sådan sylter du løg

billede med ovnbagte andelår

Ovnbagte andelår der er super møre

billede med hjemmelavet tomatsauce

Hjemmelavet tomatsauce med smør

billede med hjemmelbagt drømmekage fra brovst

Drømmekage fra Brovst - den bedste opskrift

billede med sheperds pie

Sheperds pie - kødtærte med kartoffelmos

billede med millionbøf

Millionbøf med kartoffelmos - lækker opskrift

billede til hjemmelavet mørdej

Sådan laver du mørdej - nem opskrift

billede til lammekoteletter med chili og sorte oliven

Lammekoteletter med chili og sorte oliven

hjemmelavet rødvinssauce

Hjemmelavet rødvinssauce - nem sovs med rødvin

billede med verdens nemmeste bananpandekager

Bananpandekager

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required