• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Sovs og sauce » Sojamarinade med honning til kylling og svinekød
billede med sojamarinade
En nem og lækker sojamarinade med honning, som du blandt andet kan bruge til kylling og svinekød. Foto: iStock.com.

Sojamarinade med honning til kylling og svinekød

Del gerne opskriften:
Facebook6PinterestMessengerEmailPrintSMS
6
SHARES
Gå til opskrift

Den bedste opskrift på hjemmelavet sojamarinade med honning. Brug den meget nemme og lækre marinade med soja til kylling og svinekød.

Sojamarinade er perfekt til kylling og svinekød, hvor det giver kødet en dejlig smag.

Her får du en nem opskrift på marinade med soja og honning, og den laves også med bla. ingefær og karry.

Det giver en skøn og spicy marinade - men uden den er for stærk.

Opskrift på sojamarinade

billede med sojamarinade

Sojamarinade med honning til kylling og svinekød

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Marinader
Køkken: Asiatisk
Tid: 5 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 0,5 dl soja
  • 1 spsk. honning
  • 1 knold ingefær skrælles og rives fint
  • 2 fed hvidløg presset
  • 1 lime saften af limefrugten
  • 1 tsk. karry
  • Lidt friskkværnet peber
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Til sojamarinade starter du med at røre soja og honning sammen i en lille skål.
  • Skræl en knold ingefær med en teske, og riv derefter ingefæren i. Pres også to fed hvidløg i marinaden.
  • Pres saften af en lime i, og tilsæt en teske karry sammen med lidt friskkværnet peber.
  • Rør din sojamarinade godt sammen, og nu er den klar til brug.

Næringsindhold

Sojamarinade med honning til kylling og svinekød
Mængde pr. portion
Kalorier
35
% Daglig værdi*
Fedt
 
0.2
g
0
%
Mættet fedt
 
0.03
g
0
%
Flerumættet fedt
 
0.04
g
Enkelumættet fedt
 
0.04
g
Natrium
 
700
mg
30
%
Kalium
 
74
mg
2
%
Kulhydrater
 
8
g
3
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
5
g
6
%
Protein
 
2
g
4
%
Vitamin A
 
16
IU
0
%
Vitamin C
 
6
mg
7
%
Calcium
 
16
mg
2
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdige sojamarinade kan nu anvendes til marinering af eks. kyllingebrystfileter, kyllingelår, koteletter, svinemørbrad og meget mere.

Lad kødet marinere i sojamarinaden i nogle timer.

Se flere lækre madopskrifter:

Honningmarineret laks med citrussmag

Sojamarineret svinekød med grøntsager

Nakkekoteletter marineret i rødvin til grill og pande

Se disse opskrifter:

  • Sauce Populaire - sådan laves den lækre sovs
  • Chimichurri - grøn sauce fra Sydamerika
  • Smørkage med marcipan og chokolade
  • Waldorfsalat - nem opskrift på den klassiske salat
  • Pasta med kantareller og skinke
  • Gammeldags æggekage med bacon

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

Wok med skinke og mangochutney

Wok med skinke og mangochutney

et billede med twix cookies

Du vil knuselske disse Twix cookies

hakket oksekød med spinat og champignon

Hakket oksekød med spinat og champignon

billede med panerede koteletter

Panerede koteletter med panko eller alm. rasp

Urtepandekager med spejlæg og bacon

Urtepandekager med spejlæg og bacon

billede med Kylling Cordon Bleu med asparges

Kylling Cordon Bleu med asparges og sauce

billede med jødekager

Jødekager - lækre småkager til jul

Kalvegryde med squash og champignon

Nem kalvegryde med squash og champignon

billede med kyllingesalat med rhode island dressing

Kyllingesalat med Rhode Island dressing

mormorsalat mormordressing

Mormorsalat med ægte mormordressing

surdejsbrød opskrift

Surdejsbrød - nemt og lækkert brød med surdej

billede med koge og dampe grønne asparges

Grønne asparges - sådan skal de koges og dampes

billede til blomkålssuppe med ristet blomkål

Blomkålssuppe med ristet blomkål

billede med hele panerede pandestegte rødspætter

Hele panerede pandestegte rødspætter

billede til italienske kødboller med pastasalat

Italienske kødboller med pastasalat

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required