• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Salater » Salat med varmrøget laks og lækker dressing
billede med salat med varmrøget laks
En lækker salat med varmrøget laks, der anrettes med kartofler, agurk og en velsmagende creme fraiche dressing. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Salat med varmrøget laks og lækker dressing

Opdateret: 9. jul 2022 · Udgivet: 9. jul 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook1PinterestMessengerEmailPrintSMS
1
SHARE
Gå til opskrift

Få den bedste opskrift på salat med varmrøget laks. En lækker og nem laksesalat med kartofler, agurk og creme fraiche dressing.

Lav en lækker og sommeragtig salat med varmrøget laks og en skøn creme fraiche dressing.

Laksesalaten laver du også med lidt kogte kartofler og agurk, og så kan du ellers bare glæde dig til et lækkert måltid.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på salat med varmrøget laks

billede med salat med varmrøget laks

Salat med varmrøget laks

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Salat
Køkken: Dansk
Tid: 20 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 300 g varmrøget laks
  • 400 g kartofler gerne nye, kogte
  • 0,5 agurk
  • 150 g cherrytomater
  • 1 salat efter eget valg
  • salt og friskkværnet peber

Dressing

  • 8 spsk. creme fraiche
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 spsk. dild eller mere
  • 2 spsk. citronsaft
  • 1 tsk. sukker måske lidt mere
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Skyl og vask salat og riv det evt. lidt i stykker.
  • Kom i salatskål og drys med lidt salt og friskkværnet peber.
  • Halver cherrytomater, halver agurk, tag kerner ud og skær i stykker og kom det ned til salaten.
  • Skær kartofler i kvarte eller halve og vend det hele rundt.
  • Bræk varmrøget laks i småstykker og kom på toppen.
  • Rør dressingen sammen, og server den til din salat med varmrøget laks.

Næringsindhold

Salat med varmrøget laks
Mængde pr. portion
Kalorier
230
% Daglig værdi*
Fedt
 
8
g
12
%
Mættet fedt
 
4
g
25
%
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
2
g
Kolesterol
 
17
mg
6
%
Natrium
 
1791
mg
78
%
Kalium
 
695
mg
20
%
Kulhydrater
 
23
g
8
%
Kostfibre
 
3
g
13
%
Sukker
 
4
g
4
%
Protein
 
17
g
34
%
Vitamin A
 
296
IU
6
%
Vitamin C
 
33
mg
40
%
Calcium
 
31
mg
3
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Salat med varmrøget laks serveres med det samme, og gerne sammen med et lækkert stykke brød. Evt. hjemmebagt ciabattabrød.

Ved du hvordan man opdrætter laks? Det kan du læse mere om her.

Se flere opskrifter med laks:

Laks i ovn - så nemt laver du perfekt ovnbagt laks

Honningmarineret laks med citrussmag

Lækker og og nem lakseroulade

Se disse opskrifter:

  • Grønkålssalat - salat med grønkål, appelsin og æble
  • Salat med kylling, druer og valnødder
  • Figensalat - lækker salat med friske figner
  • Gulerodssalat med bolsjebeder
  • Lækker melonsalat med pinjekerner
  • Nem aspargessalat med grønne asparges

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

spaghetti med kødsovs

Slowfood: Spaghetti med kødsovs

Oksekødspie med pastasalat

Oksekødspie med pastasalat

billede med mormor boller

Boller

billede med hjemmelavet karamelsauce

Karamelsauce - hjemmelavet og vanedannende

billede med one pot pasta

One pot pasta - verdens nemmeste pastaret

verdens bedste kokostoppe med chokolade

Verdens bedste kokostoppe med chokolade

billede med squashkage

Nem squashkage - hvad kan man bruge squash til?

billede med cowboygryde med oksekød og chili

Cowboygryde med oksekød og chili

billede med fastelavnsboller

Fastelavnsboller med creme og chokolade

billede med fiskefilet florentine

Fiskefilet Florentine med spinat, mornay og ost

billede med glaseret skinke

Kogt glaseret skinke i ovn - nem opskrift

billede med grillede kartofler

Sådan laver du grillede kartofler

Fyldte kyllingebrystfileter med parmaskinke

Fyldte kyllingebrystfileter med parmaskinke

billede med brombærmarmelade syltetøj

Hjemmelavet brombærmarmelade (syltetøj)

Gammeldaws kylling med skilt sovs

Gammeldaws kylling med skilt sovs

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required