Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Salat med varmrøget laks
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Salat
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
20
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
300
g
varmrøget laks
▢
400
g
kartofler
gerne nye, kogte
▢
0,5
agurk
▢
150
g
cherrytomater
▢
1
salat
efter eget valg
▢
salt og friskkværnet peber
Dressing
▢
8
spsk.
creme fraiche
▢
salt og friskkværnet peber
▢
2
spsk.
dild
eller mere
▢
2
spsk.
citronsaft
▢
1
tsk.
sukker
måske lidt mere
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Skyl og vask salat og riv det evt. lidt i stykker.
Kom i salatskål og drys med lidt salt og friskkværnet peber.
Halver cherrytomater, halver agurk, tag kerner ud og skær i stykker og kom det ned til salaten.
Skær kartofler i kvarte eller halve og vend det hele rundt.
Bræk varmrøget laks i småstykker og kom på toppen.
Rør dressingen sammen, og server den til din salat med varmrøget laks.
Næringsindhold
Salat med varmrøget laks
Mængde pr. portion
Kalorier
230
% Daglig værdi*
Fedt
8
g
12
%
Mættet fedt
4
g
25
%
Flerumættet fedt
1
g
Enkelumættet fedt
2
g
Kolesterol
17
mg
6
%
Natrium
1791
mg
78
%
Kalium
695
mg
20
%
Kulhydrater
23
g
8
%
Kostfibre
3
g
13
%
Sukker
4
g
4
%
Protein
17
g
34
%
Vitamin A
296
IU
6
%
Vitamin C
33
mg
40
%
Calcium
31
mg
3
%
Jern
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]