Her er den bedste opskrift på røræg og scrambled eggs, der aldrig bliver tør. Æggeretten er nem at lave, og god til morgenmad eller frokost.
Røræg og scrambled eggs er det samme, og her er den perfekte opskrift og fremgangsmåde til røræggene.
Scrambled eggs hører jo til et veldækket morgenbord eller den gode brunch og frokost, og heldigvis er røræggene jo nemme at lave.
Alligevel får du dog lige her et par gode råd til tilberedningen af æggene, så du altid opnår det perfekte resultat.
Undgå tørre røræg
Her er 6 gode tips og tricks når du laver røræg, så du undgår tørre scrambled eggs:
- Brug friske æg. Det giver næsten sig selv.
- Pisk æggene let sammen med mælk. Brug en gaffel og pisk ikke for længe.
- Lav scrambled eggs med smør. Det giver en god smag.
- Steg røræggene ved en varme på 7 på en skala fra 1-9.
- Rør ikke mere end højest nødvendigt i æggemassen. Vend i stedet æggene forsigtigt sammen med en paletkniv. Det tager ca. 3 minutter at lave røræg. Steg ikke æggene for længe.
- Det er bedst at lave røræg på pande, hvor der er plads til at vende æggemassen rundt. Det er der ikke i en gryde, så anvend en pande.
Opskriften her er beregnet til fire personer med to æg til hver. Mængden kan selvfølgelig nemt justeres til.
Opskrift på røræg

Ingredienser
- 8 æg
- 1 dl mælk
- 1 spsk. smør til stegning
- salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Kom æg i en skål sammen med mælk og lidt salt.
- Pisk æggemassen til røræg let sammen med en gaffel.
- Varm en pande op og kom en klat smør på. Lad smørret netop bruse af.
- Hæld æggemassen på panden, og lad den sætte sig uden du rører rundt.
- Nu kan du så med en paletkniv forsigtigt vende æggemassen fra siderne og ind mod midten, men uden at røre for meget rundt.
- Den bedste metode til røræg er, at du steger dem ved ca. 7 på en skala fra 1-9, og forsigtigt vender æggemassen rundt. Det tager ca. 3 minutter at lave de perfekte scrambled eggs. Klik her og sæt det smarte minutur på Madens Verden.
Næringsindhold
Noter
De færdige røræg serveres straks, og gerne sammen med rugbrød, stegt bacon, bagte tomater eller hvad du nu synes om.
Scrambled eggs kan med fordel drysses med lidt purløg.
Kom med din kommentar