Pisk æggemassen til røræg let sammen med en gaffel.
Varm en pande op og kom en klat smør på. Lad smørret netop bruse af.
Hæld æggemassen på panden, og lad den sætte sig uden du rører rundt.
Nu kan du så med en paletkniv forsigtigt vende æggemassen fra siderne og ind mod midten, men uden at røre for meget rundt.
Den bedste metode til røræg er, at du steger dem ved ca. 7 på en skala fra 1-9, og forsigtigt vender æggemassen rundt. Det tager ca. 3 minutter at lave de perfekte scrambled eggs. Klik her og sæt det smarte minutur på Madens Verden.
Næringsindhold
Røræg - scrambled eggs
Mængde pr. portion
Kalorier
143
% Daglig værdi*
Fedt
9
g
14
%
Mættet fedt
3
g
19
%
Transfedt
0.04
g
Flerumættet fedt
2
g
Enkelumættet fedt
3
g
Kolesterol
331
mg
110
%
Natrium
717
mg
31
%
Kalium
159
mg
5
%
Kulhydrater
2
g
1
%
Sukker
2
g
2
%
Protein
12
g
24
%
Vitamin A
522
IU
10
%
Calcium
80
mg
8
%
Jern
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.