• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Snacks » Ristede mandler med lakrids og chokolade
ristede mandler med lakrids og chokolade
Lækre og ristede mandler med lakrids og chokolade, der er super nemme at lave. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Ristede mandler med lakrids og chokolade

Opdateret: 21. dec 2022 · Udgivet: 21. dec 2022 af Newyorker By Heart ·

ristede mandler med lakrids og chokolade

Ristede mandler med lakrids og chokolade

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Snack
Køkken: Dansk
Tid: 30 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 100 g mandler
  • 150 g mørk chokolade
  • ¼ dl lakridspulver
  • ½ dl kakaopulver usødet
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Forvarm din ovn til 180 grader, kom mandlerne på en bageplade med bagepapir og rist dem i 6-8 minutter, pas på at de ikke får for meget farve. Køl mandlerne helt af.
  • Bland kakao- og lakridspulver sammen.
  • Bræk chokolade i mindre stykker og smelt den over vandbad.
  • Kom mandlerne i et par stykker ad gangen, vend dem rundt i chokoladen og fisk dem op med en gaffel - slå overskydende chokolade af på kanten.
  • Vend de våde mandler i kakaoblandingen og læg så dine ristede mandler med lakrids og chokolade på bagepapir - på en tallerken eller bageplade - og lad dem størkne helt et køligt sted.

Næringsindhold

Ristede mandler med lakrids og chokolade
Mængde pr. portion
Kalorier
390
% Daglig værdi*
Fedt
 
29
g
45
%
Mættet fedt
 
10
g
63
%
Transfedt
 
0.03
g
Flerumættet fedt
 
4
g
Enkelumættet fedt
 
13
g
Kolesterol
 
2
mg
1
%
Natrium
 
7
mg
0
%
Kalium
 
586
mg
17
%
Kulhydrater
 
32
g
11
%
Kostfibre
 
11
g
46
%
Sukker
 
15
g
17
%
Protein
 
10
g
20
%
Vitamin A
 
19
IU
0
%
Calcium
 
107
mg
11
%
Jern
 
5
mg
28
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Del gerne opskriften:
Facebook6PinterestMessengerEmailPrintSMS
6
SHARES
Gå til opskrift

Sådan laver du lækre mandler med lakrids og chokolade. De skønne lakridsmandler med kakao er super nemme at lave, og de smager utrolig godt.

Mandler med lakrids og chokolade laves ved at riste de hele mandler i ovnen, hvorefter de vendes i smeltet chokolade, og trilles i lakridspulver.

Det er altså en ret lækker smagskombination, som du roligt kan glæde dig til.

Her er der lakridsmandler til fire personer som en skøn og hjemmelavet snack.

Opskrift på ristede mandler med lakrids og chokolade

ristede mandler med lakrids og chokolade

Ristede mandler med lakrids og chokolade

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Snack
Køkken: Dansk
Tid: 30 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 100 g mandler
  • 150 g mørk chokolade
  • ¼ dl lakridspulver
  • ½ dl kakaopulver usødet
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Forvarm din ovn til 180 grader, kom mandlerne på en bageplade med bagepapir og rist dem i 6-8 minutter, pas på at de ikke får for meget farve. Køl mandlerne helt af.
  • Bland kakao- og lakridspulver sammen.
  • Bræk chokolade i mindre stykker og smelt den over vandbad.
  • Kom mandlerne i et par stykker ad gangen, vend dem rundt i chokoladen og fisk dem op med en gaffel - slå overskydende chokolade af på kanten.
  • Vend de våde mandler i kakaoblandingen og læg så dine ristede mandler med lakrids og chokolade på bagepapir - på en tallerken eller bageplade - og lad dem størkne helt et køligt sted.

Næringsindhold

Ristede mandler med lakrids og chokolade
Mængde pr. portion
Kalorier
390
% Daglig værdi*
Fedt
 
29
g
45
%
Mættet fedt
 
10
g
63
%
Transfedt
 
0.03
g
Flerumættet fedt
 
4
g
Enkelumættet fedt
 
13
g
Kolesterol
 
2
mg
1
%
Natrium
 
7
mg
0
%
Kalium
 
586
mg
17
%
Kulhydrater
 
32
g
11
%
Kostfibre
 
11
g
46
%
Sukker
 
15
g
17
%
Protein
 
10
g
20
%
Vitamin A
 
19
IU
0
%
Calcium
 
107
mg
11
%
Jern
 
5
mg
28
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De ristede mandler med lakrids og chokolade serveres når de er helt størknede.

Eller lakridsmandlerne kan kommes i en lufttæt beholder og stilles køligt - hvis de skal gemmes lidt.

De er dog så lækre, at de formentlig ret hurtigt er spist.

Se flere opskrifter

  • billede med kransekage
    Opskrift på hjemmelavet kransekage
  • billede med Daim muffins med banan
    Store Daim muffins med banan
  • billede med trøfler
    Trøfler med kokos lavet af kagerester
  • billede med havregrynskugler
    Verdens bedste havregrynskugler med kaffe

Se disse opskrifter:

  • Sprøde kartoffelchips i mikroovn
  • Butterdejssnegle med oliventapenade
  • Cocktailpølser med bacon, ahornsirup og chili
  • Spidskål med bacon som tilbehør
  • Tomatsuppe med bagte tomater og mascarpone
  • Kylling med pikantost og bacon (nem aftensmad i fad)

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede ti lLemonade med vandmelon

Lækker lemonade med vandmelon

billede med fastelavnsboller

Fastelavnsboller med creme og chokolade

billede med hakkebøf med fyld

Hakkebøf med fyld af rødbeder og løg

billede med grydebrød

Grydebrød - sådan bager du brød i gryde

græsk gyros med kylling og tzatziki

Græsk gyros med kylling og tzatziki

billede med hjemmelavet tiramisu

Tiramisu - italiensk dessert med ladyfingers

billede med guacamole avocado dip

Guacamole - lækker avocado dip

billede med chokolademuffins

Chokolademuffins med kakao og chokolade

billede til opskrifter med kartofler

Kartofler - lækre retter og opskrifter med kartoffel

billede med chimichurri kylling grill

Chimichurri kylling til grill eller ovn

billede til blomkålsgratin med salat

Nem blomkålsgratin med salat

billede med iskaffe

Hjemmelavet iskaffe - nem og god opskrift

billede til pasta med tigerrejer og tomater

Pasta med tigerrejer og tomater

ovnbagte rodfrugter

Nemme ovnbagte rodfrugter

minestrone suppe med kyllinge kødboller

Minestronesuppe med kyllinge kødboller

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required