• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Morgenmad » Ristede havregryn med smør og sukker
billede med ristede havregryn
Det er super nemt at lave ristedehavregryn. og du skal blot bruge havregryn, smør og sukker. Bruges til yoghurt og meget andet. Foto: iStock.com.

Ristede havregryn med smør og sukker

Del gerne opskriften:
Facebook2PinterestMessengerEmailPrintSMS
2
SHARES
Gå til opskrift

Sådan laver du ristede havregryn. En nem og hurtig opskrift, hvor du rister havregryn på panden sammen med smør og sukker. God som drys.

Ristede havregryn er super lækre, og så er de meget nemme at lave.

Du skal blot bruge tre ingredienser, hvor du rister havregrynene på en pande sammen med lidt smør og sukker.

Bruges især som drys til morgenmaden.

Opskrift på ristede havregryn

billede med ristede havregryn

Ristede havregryn

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Morgenmad
Køkken: Dansk
Tid: 10 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 200 g havregryn
  • 100 g sukker
  • 50 g smør
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Bland havregryn med sukker.
  • Smelt smør på en pande og kom havregryn med sukker på panden, vend godt rundt og lad det riste ved lav varme.
  • Ristede havregryn er klar, når havregrynene tager lidt farve og bliver sprøde. Så nemt er det.

Næringsindhold

Ristede havregryn
Mængde pr. portion
Kalorier
375
% Daglig værdi*
Fedt
 
13
g
20
%
Mættet fedt
 
7
g
44
%
Transfedt
 
0.4
g
Flerumættet fedt
 
2
g
Enkelumættet fedt
 
4
g
Kolesterol
 
27
mg
9
%
Natrium
 
84
mg
4
%
Kalium
 
185
mg
5
%
Kulhydrater
 
59
g
20
%
Kostfibre
 
5
g
21
%
Sukker
 
25
g
28
%
Protein
 
7
g
14
%
Vitamin A
 
312
IU
6
%
Calcium
 
29
mg
3
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De ristede havregryn køles af, hvorefter de er klar til brug.

Drys dem over yoghurt eller prøv dem på en hjemmelavet koldskål.

Se flere opskrifter

  • billede med verdens nemmeste bananpandekager
    Bananpandekager
  • billede med havregrynsboller
    Havregrynsboller - nemme morgenboller
  • billede med koldhævede boller
    Koldhævede boller der hæves natten over i køleskabet
  • billede med koldhævede grovboller
    Koldhævede grovboller - nemme at bage

Se disse opskrifter:

  • Æggemuffins med bacon
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Nem squashkage - hvad kan man bruge squash til?
  • Oksekødspie med pastasalat
  • Millionbøf med kartoffelmos - lækker opskrift
  • Dampet broccoli med kogetid og gode tips

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

kanelkage med kaffe og kakao glasur

Kanelkage med kaffe og kakao glasur

billede af ribbensteg med sprøde svær

Ribbensteg i ovn - opskrift med stegetid

avocadosala

Nem avocadosalsa - opskrift på salsa med avocado

billede til fyldt mørbrad med mozzarella

Fyldt mørbrad med mozzarella - lækker aftensmad

billede med trøfler

Trøfler med kokos lavet af kagerester

billede med rosenkål og kogetid

Kogetid for rosenkål - sådan koges de perfekt

billede med syltede rødløg

Syltede rødløg - sådan sylter du løg

et billede med bacon i ovn

Bacon i ovn - sprøde ovnstegte baconskiver

billede med makronsnitter

Gammeldags makronsnitter med marcipan

billede med smørstegte kartofler

Smørstegte kartofler med rosmarin og hvidløg

billede med hjemmelavet pizzadej a la Pizza Hut

Hjemmelavet pizza med pizzadej fra Pizza Hut

et billede med chokoladekage

Chokoladekage

billede med frikadeller

Frikadeller

billede med laks i ovn

Laks i ovn - så nemt laver du perfekt ovnbagt laks

billede med Italienske wraps med skinke og mozzarella

Italienske wraps med skinke og mozzarella

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required