• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Sovs og sauce » Pizzasauce - hjemmelavet tomatsovs til pizza
billede med pizzasauce pizzasovs
Det er nemt at lave en pizzasauce, og her får du den perfekte tomatsovs til din pizza. Foto: iStock.com.

Pizzasauce - hjemmelavet tomatsovs til pizza

Opdateret: 5. sep 2022 · Udgivet: 3. maj 2022 af Newyorker By Heart ·

billede med pizzasauce pizzasovs

Hjemmelavet pizzasauce

5 fra 12 brugere
Print Pin
Ret: Sovs
Køkken: Italiensk
Tid: 15 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 1 ds. flåede tomater
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 fed hvidløg eller efter smag, finthakkede
  • 1 tsk. oregano tørret
  • 1 potte basilikum
  • salt og friskkværnet peber
  • Lidt sukker
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Kom de flåede tomater i en lille gryde sammen med lidt olivenolie og hvidløg.
  • Blend det til en jævn pizzasauce. Brug en stavblender direkte i gryden. Pizzasaucen kan også køres i en almindelig blender.
  • Varm det op og kog pizzasovsen lidt ind til passende konsistens.
  • Vend oregano og lidt frisk basilikum i.
  • Smag til med salt. friskkværnet peber og sukker.

Næringsindhold

Hjemmelavet pizzasauce
Mængde pr. portion
Kalorier
56
% Daglig værdi*
Fedt
 
4
g
6
%
Mættet fedt
 
0.3
g
2
%
Transfedt
 
0.01
g
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
2
g
Natrium
 
729
mg
32
%
Kalium
 
207
mg
6
%
Kulhydrater
 
6
g
2
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
3
g
3
%
Protein
 
1
g
2
%
Vitamin A
 
155
IU
3
%
Vitamin C
 
10
mg
12
%
Calcium
 
44
mg
4
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Del gerne opskriften:
Facebook2PinterestMessengerEmailPrintSMS
2
SHARES
Gå til opskrift

Få den bedste opskrift på hjemmelavet pizzasauce her. En skøn og nem opskrift på tomatsovs med flåede tomater og basilikum til din pizza.

Her får du en nem opskrift på pizzasauce, som du kan lave på kort tid.

Denne pizzasovs laves med flåede tomater, som du nemt blender i gryden, hvorefter den lækre tomatsauce koges lidt ind.

Det er en fremragende tomatsovs til din pizza, og du kommer aldrig til at købe en færdiglavet pizzasauce igen.

Den er også god til verdens bedste pizzasnegle.

Opskrift på pizzasauce

billede med pizzasauce pizzasovs

Hjemmelavet pizzasauce

5 fra 12 brugere
Print Pin
Ret: Sovs
Køkken: Italiensk
Tid: 15 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 1 ds. flåede tomater
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 fed hvidløg eller efter smag, finthakkede
  • 1 tsk. oregano tørret
  • 1 potte basilikum
  • salt og friskkværnet peber
  • Lidt sukker
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Kom de flåede tomater i en lille gryde sammen med lidt olivenolie og hvidløg.
  • Blend det til en jævn pizzasauce. Brug en stavblender direkte i gryden. Pizzasaucen kan også køres i en almindelig blender.
  • Varm det op og kog pizzasovsen lidt ind til passende konsistens.
  • Vend oregano og lidt frisk basilikum i.
  • Smag til med salt. friskkværnet peber og sukker.

Næringsindhold

Hjemmelavet pizzasauce
Mængde pr. portion
Kalorier
56
% Daglig værdi*
Fedt
 
4
g
6
%
Mættet fedt
 
0.3
g
2
%
Transfedt
 
0.01
g
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
2
g
Natrium
 
729
mg
32
%
Kalium
 
207
mg
6
%
Kulhydrater
 
6
g
2
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
3
g
3
%
Protein
 
1
g
2
%
Vitamin A
 
155
IU
3
%
Vitamin C
 
10
mg
12
%
Calcium
 
44
mg
4
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdige pizzasauce kan bruges med det samme eller køles lidt af.

Se flere opskrifter

  • billede med calzone pizza
    Calzone pizza - lukket UFO pizza
  • billede med hjemmelavet pizzadej a la Pizza Hut
    Hjemmelavet pizza med pizzadej fra Pizza Hut
  • billede med nem pizzadej til hjemmelavet pizza
    Hjemmelavet pizzadej - nem opskrift på dej til pizza

Se disse opskrifter:

  • Chimichurri - grøn sauce fra Sydamerika
  • Sojamarinade med honning til kylling og svinekød
  • Sauce Populaire - sådan laves den lækre sovs
  • Ølbraiserede svinekæber med polenta
  • Stegt blomkål med parmesan og bacon
  • Hjemmelavet tunmousse - cremet mousse med tun

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med torsk i fad

Torsk i fad med flødeost, parmesan og æble

billede med chimichurri kylling grill

Chimichurri kylling til grill eller ovn

Pitaburger med kylling, hummus og dressing

Pitaburger med kylling, hummus og dressing

billede med Pasta med citronsauce og marinerede tigerrejer

Pasta med citronsauce og marinerede tigerrejer

ovnbagte kartoffelskiver

Ovnbagte kartoffelskiver med olie og salt

Kringle med pistacie og kanel-:marcipanfyld

Kringle med pistacie, kanel og marcipanfyld

Chokolade Pavlova med banan, jordbær og kiwi

Chokolade Pavlova med frugt og bær

billede med andesovs

Andesovs - nem opskrift på lækker andesauce

billede med bøf stroganoff

Bøf Stroganoff med kartoffelmos eller ris

Oksekød med sursød peberrodssauce

Oksekød med sursød peberrodssauce

billede med grillede grønne asparges

Sådan griller du grønne asparges

Wok med skinke og mangochutney

Wok med skinke og mangochutney

et billede med giftkage grøn kage og bladankage

Giftkage opskrift (grøn kage og bladankage)

billede med fiskefilet florentine

Fiskefilet Florentine med spinat, mornay og ost

billede med kartoffelæggekage

Kartoffelæggekage - opskrift på billig aftensmad

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required