• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Sovs og sauce » Pizzasauce - hjemmelavet tomatsovs til pizza
billede med pizzasauce pizzasovs
Det er nemt at lave en pizzasauce, og her får du den perfekte tomatsovs til din pizza. Foto: iStock.com.

Pizzasauce - hjemmelavet tomatsovs til pizza

Del gerne opskriften:
Facebook2PinterestMessengerEmailPrintSMS
2
SHARES
Gå til opskrift

Få den bedste opskrift på hjemmelavet pizzasauce her. En skøn og nem opskrift på tomatsovs med flåede tomater og basilikum til din pizza.

Her får du en nem opskrift på pizzasauce, som du kan lave på kort tid.

Denne pizzasovs laves med flåede tomater, som du nemt blender i gryden, hvorefter den lækre tomatsauce koges lidt ind.

Det er en fremragende tomatsovs til din pizza, og du kommer aldrig til at købe en færdiglavet pizzasauce igen.

Den er også god til verdens bedste pizzasnegle.

Opskrift på pizzasauce

billede med pizzasauce pizzasovs

Hjemmelavet pizzasauce

5 fra 12 brugere
Print Pin
Ret: Sovs
Køkken: Italiensk
Tid: 15 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 1 ds. flåede tomater
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 fed hvidløg eller efter smag, finthakkede
  • 1 tsk. oregano tørret
  • 1 potte basilikum
  • salt og friskkværnet peber
  • Lidt sukker
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Kom de flåede tomater i en lille gryde sammen med lidt olivenolie og hvidløg.
  • Blend det til en jævn pizzasauce. Brug en stavblender direkte i gryden. Pizzasaucen kan også køres i en almindelig blender.
  • Varm det op og kog pizzasovsen lidt ind til passende konsistens.
  • Vend oregano og lidt frisk basilikum i.
  • Smag til med salt. friskkværnet peber og sukker.

Næringsindhold

Hjemmelavet pizzasauce
Mængde pr. portion
Kalorier
56
% Daglig værdi*
Fedt
 
4
g
6
%
Mættet fedt
 
0.3
g
2
%
Transfedt
 
0.01
g
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
2
g
Natrium
 
729
mg
32
%
Kalium
 
207
mg
6
%
Kulhydrater
 
6
g
2
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
3
g
3
%
Protein
 
1
g
2
%
Vitamin A
 
155
IU
3
%
Vitamin C
 
10
mg
12
%
Calcium
 
44
mg
4
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdige pizzasauce kan bruges med det samme eller køles lidt af.

Se flere opskrifter

  • billede med calzone pizza
    Calzone pizza - lukket UFO pizza
  • billede med hjemmelavet pizzadej a la Pizza Hut
    Hjemmelavet pizza med pizzadej fra Pizza Hut
  • billede med nem pizzadej til hjemmelavet pizza
    Hjemmelavet pizzadej - nem opskrift på dej til pizza

Se disse opskrifter:

  • Chimichurri - grøn sauce fra Sydamerika
  • Sojamarinade med honning til kylling og svinekød
  • Sauce Populaire - sådan laves den lækre sovs
  • Ølbraiserede svinekæber med polenta
  • Stegt blomkål med parmesan og bacon
  • Hjemmelavet tunmousse - cremet mousse med tun

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

Pasta med oksekød og citronfløde

Pasta med oksekød og citronfløde

billede til opskrifter med hakket svinekød

Opskrifter med hakket svinekød og fars

billede til kokos og kokosnød

Kokos og kokosnød - fakta og opskrifter

bagte kartofler bagekartofler

Sådan laver du bagte kartofler af bagekartofler

et billede med vafler

Vafler - bedste opskrift en sprød vaffel

billede til overnight oats med jordbær

Overnight oats med chiafrø og jordbær

billede med panerede koteletter

Panerede koteletter med panko eller alm. rasp

Cocktailpølser med bacon, honning og chili

Cocktailpølser med bacon, ahornsirup og chili

billede med blomkålspandekager

Lækre blomkålspandekager som vegetar aftensmad

billede med havregrød

Havregrød med banan og blåbær

billede med brunede kartofler

Brunede kartofler - brune sukkerkartofler

pastafad med champignon, kylling og frisk spinat

Pastafad med champignon, kylling og spinat 

billede med chokolademousse

Chokolademousse - nem opskrift

billede af ribbensteg med sprøde svær

Ribbensteg i ovn - opskrift med stegetid

billede med klatkager

Opskrift på de bedste klatkager af risengrød

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required