• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Pastaretter » Pastafad med champignon, kylling og spinat 
pastafad med champignon, kylling og frisk spinat
Et lækkert og nemt pastafad med champignon, kylling og frisk spinat, der er skøn og velsmagende aftensmad med pasta. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Pastafad med champignon, kylling og spinat 

Opdateret: 20. mar 2023 · Udgivet: 20. mar 2023 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook12PinterestMessengerEmailPrintSMS
12
SHARES
Gå til opskrift

Få en god opskrift på pastafad med champignon, kylling og spinat. En nem og lækker pastaret med, der smager skønt til aftensmad.

Pastafad er nem aftensmad, hvor det hele samles i et fad, som bages færdig i ovnen. Også kaldet for mad i fad.

Her er pastafadet lavet med kylling, champignon og spinat, og det er en ret alle kan lide. Med revet ost på toppen, men osten kan sagtens udelades, og mornay sauce kan erstattes med en klassisk bechamelsauce.

Se også: Lasagne opskrift - hjemmelavet og italiensk

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på pastafad

pastafad med champignon, kylling og frisk spinat

Pastafad med kylling

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Pastaretter
Køkken: Italiensk
Tid: 45 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 400 g kylling inderfilet eller brystfilet, skæret i mindre stykker/skiver
  • 250 g champignon
  • 200 g spinat
  • 3 fed hvidløg knust og finthakket
  • 1 løg i halve ringe
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 spsk. olie til stegning
  • 300 g pasta kogt som anvist
  • 0,5 liter mornay sauce
  • 1 dåse hakkede tomater afdryppede
  • 75 g ost revet
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Svits kyllingekød i lidt olie til de begynder at blive brune, tilsæt løg og lad dem svitse med til de også bliver gyldne. Krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Tag det af panden og tilsæt så champignon, lad det brune og lad væden koge næsten helt ind.
  • Tilsæt hvidløgsfed der først er knust med bagsiden af en kniv og så finthakket, de skal ikke tage farve!!
  • Når det begynder at dufte af hvidløg så tilsæt spinaten, krydr med salt og friskkværnet peber og lad den falde sammen.
  • Smør et ovnfast fad og hæld så spinatblandingen i bunden (UDEN væden), kom kylling og løg ovenpå, så kogt pasta og til sidst Mornay sauce blandet med de hakkede, afdryppede tomater.
  • Drys det lækre pastafad med revet ost og sæt i ovn ved 200 grader over- og undervarme til osten er gylden, hvilket er ca. 10 minutter.

Næringsindhold

Pastafad med kylling
Mængde pr. portion
Kalorier
807
% Daglig værdi*
Fedt
 
45
g
69
%
Mættet fedt
 
18
g
113
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
5
g
Enkelumættet fedt
 
15
g
Kolesterol
 
121
mg
40
%
Natrium
 
984
mg
43
%
Kalium
 
1156
mg
33
%
Kulhydrater
 
73
g
24
%
Kostfibre
 
6
g
25
%
Sukker
 
11
g
12
%
Protein
 
31
g
62
%
Vitamin A
 
5799
IU
116
%
Vitamin C
 
30
mg
36
%
Calcium
 
380
mg
38
%
Jern
 
4
mg
22
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Det færdige pastafad skal lige stå og trække ca. 10 minutter før servering, hvor den både køler en smule af og sætter sig.

Serveres med en lækker salat og et stykke focacciabrød.

Se også: Spaghetti bolognese - pasta med kødsovs

Se disse opskrifter:

  • Spaghetti med kødboller og tomatsovs
  • Pasta med tigerrejer og tomater
  • Tortellini salat med kylling og peberfrugt
  • Pasta med kantareller og skinke
  • Citronpasta med kylling, nødder og ost
  • Laks med fløde, hvidvin, skalotteløg og pasta

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med gullasch eller gullash

Gullasch - ungarsk gullash gryderet med oksekød

billede med grillede frikadeller med havregryn

Opskrift på grillede frikadeller med havregryn

billede med espresso martini drink

Espresso Martini drink med kaffe, Kahlua og vodka

billede med hjemmelavet tomatsauce

Hjemmelavet tomatsauce med smør

billede med stegt blomkål

Stegt blomkål med citron, oliven og feta

billede til hjemmelavet burger med kryddermayo

Hjemmelavet burger med kryddermayo

billede til ungarsk kartoffelsuppe

Ungarsk kartoffelsuppe med paprika

billede med sojamarinade

Sojamarinade med honning til kylling og svinekød

billede med Bacontærte med porrer og kartofler

Bacontærte med porrer og kartofler

billede til opskrifter med hakket svinekød

Opskrifter med hakket svinekød og fars

rugbrød med varmrøget laks og urtecreme

Rugbrød med varmrøget laks og urtecreme

billede til hakkebøffer med bløde løg

Hakkebøffer med bløde løg og pandesovs

billede med salat med varmrøget laks

Salat med varmrøget laks og lækker dressing

billede med hjemmelavet hvidløgsdressing

Hjemmelavet hvidløgsdressing med mynte og basilikum

hvepsebo kage

Hvepsebo kage med lækker kokostop

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required