• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Pandekagestabel - en stak fyldte pandekager i lag
billede med pandekagestabel
Pandekagestabel med oksekød, ærter og champignon er dejlig aftensmad, der smager himmelsk. En dejlig måde at spise fyldte pandekager på. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Pandekagestabel - en stak fyldte pandekager i lag

Del gerne opskriften:
Facebook4PinterestMessengerEmailPrintSMS
4
SHARES
Gå til opskrift

Lav en lækker pandekagestabel med oksekød, ærter og champignon. Her er den skønne opskrift på en stak pandekager med lækkert fyld.

Pandekagestabel er en genial måde at servere pandekager med fyld på.

I stedet for at rulle pandekager rundt om fyldet, kan du her i stedet bygge pandekagerne op lag for lag med fyld imellem hvert lag.

Fyldet består blandt andet af oksekød, ærter og champignon, og den lækre stak pandekager med fyld er rimelig nem at lave.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på pandekagestabel

billede med pandekagestabel

Pandekagestabel med fyld

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 10 pandekager uden sukker, se opskrift på pandekager her
  • 500 g hakket oksekød
  • 2 løg hakket
  • 4 fed hvidløg knust og finthakket
  • 2½ ærter fra frost, optøede
  • 250 g champignon skåret i skiver
  • rosmarin finthakket
  • ½-1 tsk. chilipulver
  • ½ rød peberfrugt i små tern
  • ½ gul peberfrugt i små tern
  • salt og friskkværnet peber friskkværnet peber
  • 4-4½ dl Mornay sauce
  • 1 håndfuld mozzarella revet
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Lav 10 pandekager af opskriften i linket. Det er meget nemt.
  • Sauter det ene løg i lidt olie, til det begynder at tage farve.
  • Tilsæt champignon og steg, til al væden er fordampet, tilsæt 2 finthakkede hvidløg og lad det stege med i et minuts tid. Smag til med salt og friskkværnet peber. Tag af panden.
  • Kom evt. lidt mere olie på panden og svits kødet, til det tager farve, krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Tilsæt det andet løg og steg til løget tager farve. Krydr med rosmarin og chili - vend det hele godt sammen.
  • Tilsæt hvidløg og lad det stege med i et minuts tid, smag til med salt og friskkværnet peber.
  • Tø ærterne op og vend dem med 1-1½ dl mornaysauce.
  • I et letsmurt ovnfast fad lægges en pandekage, derefter et lag champignon, en pandekage, et lag ærter, en pandekage og tilsidst et lag hakket kød.
  • Sørg for at fyldet kommer helt ud til kanterne, for ellers kan den være svær at stable din pandekagestabel pænt. Tryk lidt sammen på den, hver gang, der lægges en ny pandekage på i din stak af pandekager.
  • Forsæt med at stable, til al fyldet er brugt op og slut af med en pandekage.
  • Hæld resten af mornaysaucen over og drys med revet ost.
  • Sæt din pandekagestabel i en 200 grader varm ovn (varmluft) i ca. 15-20 minutter.

Næringsindhold

Pandekagestabel med fyld
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdige pandekagestabel med fyld serveres straks.

Den store stak af pandekager med fyld er nem at skære ud, men vær forsigtig når du flytter et stykke af pandekagekagen over på en tallerken.

Serveres gerne med en salat.

Se flere lækre opskrifter:

Opskrift på amerikanske pandekager

Pandekager med øl - lækre ølpandekager

Lækre blomkålspandekager som vegetar aftensmad

Se disse opskrifter:

  • Hjemmelavede falafler, der ikke smuldrer i panden
  • Spinatburger med hjemmelavede grovfritter og chilimayo
  • Pandekager med oksekød og grøntsager
  • Svinemørbrad med sennep og champignon
  • Lasagne med spidskål og fisk
  • Hakkebøffer med bløde løg og pandesovs

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

Rosenkål med bacon

Rosenkål med bacon - nemt og lækkert tilbehør

Bagte æg i butterdej med bacon og ost

Bagte æg i butterdej med bacon og ost

billede med mormor boller

Boller

rodfrugt biksemad med halloumi

Rodfrugt biksemad med halloumi

billede til bøf i folie

Bøf i folie med lækker sauce

billede til rødkålssalat

Rødkålssalat med æble og appelsin

billede med pandestegt laks med citron- og flødesauce

Pandestegt laks med citron- og flødesauce

billede med grillede kartofler

Sådan laver du grillede kartofler

Kyllingeinderfilet med bacon og sød chilisauce

Kyllingeinderfilet med bacon og sød chilisauce

billede med pizzasauce pizzasovs

Pizzasauce - hjemmelavet tomatsovs til pizza

billede med bøf stroganoff

Bøf Stroganoff med kartoffelmos eller ris

billede til rødspætteruller med fyld

Rødspætteruller med fyld

billede med brunede kartofler

Brunede kartofler - brune sukkerkartofler

billede med varme hveder til bededag

Varme hveder - de bedste hvedeboller til bededag

billede med majspandekager med kylling- og spinatfyld

Majspandekager med kylling- og spinatfyld

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required