• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Pandekagestabel - en stak fyldte pandekager i lag
billede med pandekagestabel
Pandekagestabel med oksekød, ærter og champignon er dejlig aftensmad, der smager himmelsk. En dejlig måde at spise fyldte pandekager på. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Pandekagestabel - en stak fyldte pandekager i lag

Opdateret: 21. jan 2023 · Udgivet: 13. jun 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook4PinterestMessengerEmailPrintSMS
4
SHARES
Gå til opskrift

Lav en lækker pandekagestabel med oksekød, ærter og champignon. Her er den skønne opskrift på en stak pandekager med lækkert fyld.

Pandekagestabel er en genial måde at servere pandekager med fyld på.

I stedet for at rulle pandekager rundt om fyldet, kan du her i stedet bygge pandekagerne op lag for lag med fyld imellem hvert lag.

Fyldet består blandt andet af oksekød, ærter og champignon, og den lækre stak pandekager med fyld er rimelig nem at lave.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på pandekagestabel

billede med pandekagestabel

Pandekagestabel med fyld

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 10 pandekager uden sukker, se opskrift på pandekager her
  • 500 g hakket oksekød
  • 2 løg hakket
  • 4 fed hvidløg knust og finthakket
  • 2½ ærter fra frost, optøede
  • 250 g champignon skåret i skiver
  • rosmarin finthakket
  • ½-1 tsk. chilipulver
  • ½ rød peberfrugt i små tern
  • ½ gul peberfrugt i små tern
  • salt og friskkværnet peber friskkværnet peber
  • 4-4½ dl Mornay sauce
  • 1 håndfuld mozzarella revet
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Lav 10 pandekager af opskriften i linket. Det er meget nemt.
  • Sauter det ene løg i lidt olie, til det begynder at tage farve.
  • Tilsæt champignon og steg, til al væden er fordampet, tilsæt 2 finthakkede hvidløg og lad det stege med i et minuts tid. Smag til med salt og friskkværnet peber. Tag af panden.
  • Kom evt. lidt mere olie på panden og svits kødet, til det tager farve, krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Tilsæt det andet løg og steg til løget tager farve. Krydr med rosmarin og chili - vend det hele godt sammen.
  • Tilsæt hvidløg og lad det stege med i et minuts tid, smag til med salt og friskkværnet peber.
  • Tø ærterne op og vend dem med 1-1½ dl mornaysauce.
  • I et letsmurt ovnfast fad lægges en pandekage, derefter et lag champignon, en pandekage, et lag ærter, en pandekage og tilsidst et lag hakket kød.
  • Sørg for at fyldet kommer helt ud til kanterne, for ellers kan den være svær at stable din pandekagestabel pænt. Tryk lidt sammen på den, hver gang, der lægges en ny pandekage på i din stak af pandekager.
  • Forsæt med at stable, til al fyldet er brugt op og slut af med en pandekage.
  • Hæld resten af mornaysaucen over og drys med revet ost.
  • Sæt din pandekagestabel i en 200 grader varm ovn (varmluft) i ca. 15-20 minutter.

Næringsindhold

Pandekagestabel med fyld
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdige pandekagestabel med fyld serveres straks.

Den store stak af pandekager med fyld er nem at skære ud, men vær forsigtig når du flytter et stykke af pandekagekagen over på en tallerken.

Serveres gerne med en salat.

Se flere lækre opskrifter:

Opskrift på amerikanske pandekager

Pandekager med øl - lækre ølpandekager

Lækre blomkålspandekager som vegetar aftensmad

Se disse opskrifter:

  • Hjemmelavede falafler, der ikke smuldrer i panden
  • Spinatburger med hjemmelavede grovfritter og chilimayo
  • Pandekager med oksekød og grøntsager
  • Svinemørbrad med sennep og champignon
  • Lasagne med spidskål og fisk
  • Hakkebøffer med bløde løg og pandesovs

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede til Æbletærte med mazarin, karamel og mandler

Æbletærte med mazarin, karamel og mandler

luksus råkost salat

Luksus råkost salat med hvidkål

billede til stuvet spinat med parmesan

Stuvet spinat med parmesan

hjemmelavede croutoner

Croutoner - opskrift på sprøde brødcroutoner

billede med rosenkål og kogetid

Kogetid for rosenkål - sådan koges de perfekt

billede med Laks Walewska

Laks Walewska med kartoffelmos, sovs og rejer

billede med indbagt laks i spinat

Indbagt laks med spinat - laks i butterdej

Kyllingeinderfilet med bacon og sød chilisauce

Kyllingeinderfilet med bacon og sød chilisauce

billede med hvidkålsrouletter

Nemme hvidkålsrouletter i ovn (kåldolmer)

forårssalat a la newyorker by heart

Forårssalat med rygeost dressing

billede til baconruller med tomatsauce

Baconruller med tomatsauce og pasta

billede med kartoffelæggekage

Kartoffelæggekage - opskrift på billig aftensmad

billede til kylling i stegepose

Kylling i stegepose med citron og rosmarin

billede med calzone pizza

Calzone pizza - lukket UFO pizza

billede med iskaffe

Hjemmelavet iskaffe - nem og god opskrift

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required