• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Tilbehør » Ovnbagt græskar med bacon
billede med ovnbagt græskar med bacon
Ovnbagt græskar med bacon laves af hokkaido græskar, og de er gode som tilbehør til mange forskellige retter. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Ovnbagt græskar med bacon

Opdateret: 27. sep 2022 · Udgivet: 27. sep 2022 af Newyorker By Heart ·

billede med ovnbagt græskar med bacon

Ovnbagt græskar med bacon

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Tid: 30 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 1 lille græskar hokkaido
  • 2 spsk. olivenolie
  • 8 skiver bacon
  • flagesalt
  • hvidløgspulver
  • paprika
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Vask græskarret og tør det af. Deles på midten og indmaden tages ud og kasseres.
  • Skær otte både ud, og du skal ikke skrælle græskarret først. Ovnbagt græskar med bacon laves med skrællen på, da den bliver mør under bagningen.
  • Pensl græskarbådene med lidt olie, og vikl en skive bacon om hver.
  • Lægges på bageplade med bagepapir, og drysses med lidt salt, hvidløgspulver og paprika.
  • Bages ved 200 °C varmluft i ca. 20 minutter. Derefter kan du give dem kanp fem minutter under grillen i ovnen, så baconen er sprød, mens græskarret er helt blødt.

Næringsindhold

Ovnbagt græskar med bacon
Mængde pr. portion
Kalorier
279
% Daglig værdi*
Fedt
 
22
g
34
%
Mættet fedt
 
6
g
38
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
4
g
Enkelumættet fedt
 
11
g
Kolesterol
 
25
mg
8
%
Natrium
 
837
mg
36
%
Kalium
 
681
mg
19
%
Kulhydrater
 
16
g
5
%
Kostfibre
 
3
g
13
%
Sukker
 
4
g
4
%
Protein
 
6
g
12
%
Vitamin A
 
2376
IU
48
%
Vitamin C
 
22
mg
27
%
Calcium
 
51
mg
5
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Del gerne opskriften:
Facebook2PinterestMessengerEmailPrintSMS
2
SHARES
Gå til opskrift

Sådan laver du ovnbagt græskar med bacon. En nem opskrift på bagt hokkaido, der omvikles med bacon og bages i ovnen. Gode som tilbehør.

Ovnbagt græskar med bacon smager himmelsk godt, hvor du får både den søde og bløde hokkaido, og samtidig den sprøde bacon.

Det er en fantastisk kombination, og så er den bagte hokkaido meget nem at lave.

Du skal i øvrigt ikke skrælle græskarret først. Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på ovnbagt græskar med bacon

billede med ovnbagt græskar med bacon

Ovnbagt græskar med bacon

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Tid: 30 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 1 lille græskar hokkaido
  • 2 spsk. olivenolie
  • 8 skiver bacon
  • flagesalt
  • hvidløgspulver
  • paprika
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Vask græskarret og tør det af. Deles på midten og indmaden tages ud og kasseres.
  • Skær otte både ud, og du skal ikke skrælle græskarret først. Ovnbagt græskar med bacon laves med skrællen på, da den bliver mør under bagningen.
  • Pensl græskarbådene med lidt olie, og vikl en skive bacon om hver.
  • Lægges på bageplade med bagepapir, og drysses med lidt salt, hvidløgspulver og paprika.
  • Bages ved 200 °C varmluft i ca. 20 minutter. Derefter kan du give dem kanp fem minutter under grillen i ovnen, så baconen er sprød, mens græskarret er helt blødt.

Næringsindhold

Ovnbagt græskar med bacon
Mængde pr. portion
Kalorier
279
% Daglig værdi*
Fedt
 
22
g
34
%
Mættet fedt
 
6
g
38
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
4
g
Enkelumættet fedt
 
11
g
Kolesterol
 
25
mg
8
%
Natrium
 
837
mg
36
%
Kalium
 
681
mg
19
%
Kulhydrater
 
16
g
5
%
Kostfibre
 
3
g
13
%
Sukker
 
4
g
4
%
Protein
 
6
g
12
%
Vitamin A
 
2376
IU
48
%
Vitamin C
 
22
mg
27
%
Calcium
 
51
mg
5
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Ovnbagt græskar med bacon serveres straks, og de smager fantastisk til en god bøf, culottesteg og meget andet.

Se flere opskrifter med bacon

  • billede til baconruller med tomatsauce
    Baconruller med tomatsauce og pasta
  • billede til grønne bønner med bacon
    Grønne bønner med bacon som tilbehør
  • billede med kyllingefad med bacon
    Kyllingefad med bacon, fløde og mozzarella
  • billede til æggekage i ovn
    Æggekage i ovn med bacon og tomat

Se disse opskrifter:

  • Knuste kartofler med hvidløgssmør
  • Hjemmelavet brombærmarmelade (syltetøj)
  • Sweet potato fritter - sprøde og ovnbagte
  • Tilbehør til steg: Kartofler med rosenkål og bacon
  • Bagte edamame bønner i ovn på 20 min.
  • Blomkålskarry med gulerødder og spinat

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med cæsarsalat med kylling

Lækker cæsarsalat med kylling

græsk gyros med kylling og tzatziki

Græsk gyros med kylling og tzatziki

chokoladetærte med karamel og marcipan

Chokoladetærte med karamel og marcipan

billede med brun sovs i sovsekande

Brun sovs - grundopskrift

Kikærteburger med BBQ sauce og cheddarost

Kikærteburger med BBQ sauce og cheddarost

billede med pasta med svampe, asparges, tomater og bacon

Pasta med svampe, asparges og bacon

billede med gulerodsbrud

Gulerodsbrud - lækre brød med gulerødder

billede til Nutella Cheesecake Brownies

Nutella cheesecake brownies

billede med italiensk marengs og kyskager

Sådan laver du italiensk marengs

billede med calzone pizza

Calzone pizza - lukket UFO pizza

filodejskurve med rejer

Filodejskurve med tigerrejer

billede med stegt flæsk med persillesovs

Stegt flæsk med persillesovs - dansk nationalret

glaseret hamburgerryg

Sådan laver du glaseret hamburgerryg

billede med røræg og scrambled eggs

Røræg - opskrift på scrambled eggs

billede til rødspætteruller med fyld

Rødspætteruller med fyld

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required