• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Dessert » Opskrift på råcreme og frugtsalat
billede med råcreme og frugtsalat
Lækker råcreme og frugtsalat, der altid er et sikkert hit som dessert. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Opskrift på råcreme og frugtsalat

Del gerne opskriften:
Facebook3PinterestMessengerEmailPrintSMS
3
SHARES
Gå til opskrift

Sådan laver du råcreme og frugtsalat. En nem opskrift på skøn abemad med hjemmelavet råcreme, der er den perfekte dessert for store og små.

Råcreme og frugtsalat, også kendt som abemad, er en populær dessert, der er super nem at lave.

Mængden af frugt kan justeres som ønsket, og afhængig af hvad du kan få fat i. Men brug gerne dine yndlingsfrugter til frugtsalaten.

Råcreme er nem at lave, og den smager desværre alt for godt. Ja, faktisk er den vanedannende, og den kan laves af pasteuriserede æggeblommer eller rigtige æggeblommer - det er også op til dig.

Opskriften på abemad er beregnet til fire personer.

Opskrift på råcreme og frugtsalat

billede med råcreme og frugtsalat

Råcreme og frugtsalat

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Dessert
Køkken: Dansk
Tid: 15 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

Frugtsalat

  • 1 stjernefrugt i skiver
  • pærer skrællet i små tern
  • æbler med skræl, i små tern
  • appelsiner i små stykker
  • vindruer uden sten, halverede
  • blommer i mindre stykker
  • ananas i mindre stykker
  • kiwi i små stykker
  • mørk chokolade hakket

Råcreme

  • 2 bægre pasteuriserede æggeblommer
  • Lidt sukker ca. 1 spsk.
  • vaniljesukker efter smag
  • ¼ piskefløde pisket til blød skum
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

Frugtsalat

  • Alle frugter klargøres og blandes sammen. Mængderne bestemmer du selv. Skal helst ikk laves alt for længe inden servering. Drys med hakket chokolade.

Råcreme

  • Pisk æggeblommer, sukker og vaniljesukker samme til en æggesnaps (den bliver ikke så tyk med pasteuriserede æggeblommer som med rigtige blommer).
  • Pisk fløde til blødt flødeskum og vend det i æggesnapsen.
  • Vupti, så er din lækre råcreme færdig.

Næringsindhold

Råcreme og frugtsalat
Mængde pr. portion
Kalorier
150
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdige råcreme og frugtsalat serveres straks som den skønneste abemad til dessert.

Se flere lækre desserter:

Panna cotta med hindbær - italiensk dessert

Wow - denne opskrift på hurtig koldskål er super god

Gammeldags æblekage med flødeskum og makroner

Se disse opskrifter:

  • Opskrift på øllebrød lavet fra bunden
  • Kærnemælksfromage - nem dessert med kærnemælk
  • Jordbæris (opskrift på hjemmelavet is med jordbær)
  • Panerede koteletter med panko eller alm. rasp
  • Herregårds smørkage med vaniljecreme
  • Havregrynsboller - nemme morgenboller

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med majspandekager med kylling- og spinatfyld

Majspandekager med kylling- og spinatfyld

billede med grillet kyllingebryst

Grillet kyllingebryst med paprika marinade

billede til hjemmelavet coleslaw opskrift

Hjemmelavet coleslaw med lækker dressing

billede med tikka masala

Tikka masala kylling - lækker indisk ret

billede med hakkebøf med fyld

Hakkebøf med fyld af rødbeder og løg

billede med italiensk marengs og kyskager

Sådan laver du italiensk marengs

billede med gazpacho

Gazpacho - lækker kold spansk tomatsuppe

mormorsalat mormordressing

Mormorsalat med ægte mormordressing

billede med torsk i fad

Torsk i fad med flødeost, parmesan og æble

billede med helstegt oksefilet

Helstegt oksefilet med kernetemperatur

spaghetti carbonara opskrift

Lækker spaghetti carbonara med hvidløg

billede med rabarberkompot

Hjemmelavet rabarberkompot i ovn

Kalvegryde med squash og champignon

Nem kalvegryde med squash og champignon

Stegt blomkål med parmesan og bacon

Stegt blomkål med parmesan og bacon

billede med stegt spidskål med sprød bacon

Spidskål med bacon som tilbehør

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required