Sådan laver du råcreme og frugtsalat. En nem opskrift på skøn abemad med hjemmelavet råcreme, der er den perfekte dessert for store og små.
Råcreme og frugtsalat, også kendt som abemad, er en populær dessert, der er super nem at lave.
Mængden af frugt kan justeres som ønsket, og afhængig af hvad du kan få fat i. Men brug gerne dine yndlingsfrugter til frugtsalaten.
Råcreme er nem at lave, og den smager desværre alt for godt. Ja, faktisk er den vanedannende, og den kan laves af pasteuriserede æggeblommer eller rigtige æggeblommer - det er også op til dig.
Opskriften på abemad er beregnet til fire personer.
Opskrift på råcreme og frugtsalat

Ingredienser
Frugtsalat
- 1 stjernefrugt i skiver
- pærer skrællet i små tern
- æbler med skræl, i små tern
- appelsiner i små stykker
- vindruer uden sten, halverede
- blommer i mindre stykker
- ananas i mindre stykker
- kiwi i små stykker
- mørk chokolade hakket
Råcreme
- 2 bægre pasteuriserede æggeblommer
- Lidt sukker ca. 1 spsk.
- vaniljesukker efter smag
- ¼ piskefløde pisket til blød skum
Fremgangsmåde
Frugtsalat
- Alle frugter klargøres og blandes sammen. Mængderne bestemmer du selv. Skal helst ikk laves alt for længe inden servering. Drys med hakket chokolade.
Råcreme
- Pisk æggeblommer, sukker og vaniljesukker samme til en æggesnaps (den bliver ikke så tyk med pasteuriserede æggeblommer som med rigtige blommer).
- Pisk fløde til blødt flødeskum og vend det i æggesnapsen.
- Vupti, så er din lækre råcreme færdig.
Næringsindhold
Noter
Den færdige råcreme og frugtsalat serveres straks som den skønneste abemad til dessert.
Se flere lækre desserter:
Panna cotta med hindbær - italiensk dessert
Kom med din kommentar