• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Pastaretter » One pot pasta - verdens nemmeste pastaret
billede med one pot pasta
One pot pasta er verdens nemmeste pastaret, hvor du laver hele retten i samme gryde. Med pasta, hakket oksekød og grøntsager. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

One pot pasta - verdens nemmeste pastaret

Del gerne opskriften:
Facebook22PinterestMessengerEmailPrintSMS
22
SHARES
Gå til opskrift

One pot pasta er en super nem pastaret, hvor du laver hele retten i samme gryde. En skøn opskrift på pastaret med oksekød og grøntsager.

One pot pasta er en såkaldt one pot ret, hvor hele retten laves i samme gryde. På den måde får du mindre opvask.

Metoden gør dog bestemt ikke smagsoplevelsen mindre, og du får her en virkelig god og hurtig pastaret, som hele familien vil elske. Både store og små.

Der er samtidig en pæn mængde grøntsager i gryden, bla. i form af bladselleri og gulerødder.

Det er en skøn pasta bolognese på den nemme måde, og så tager det heller ikke lang tid at lave pastaretten, der er beregnet til fire personer.

Opskrift på one pot pasta

billede med one pot pasta

One pot pasta

4.86 fra 7 brugere
Print Pin
Ret: Pastaretter
Køkken: Italiensk
Tid: 30 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 1 stort rødløg hakkes fint
  • 4 fed hvidløg finthakket
  • olivenolie til stegning
  • 400 g hakket oksekød med ca. 10% fedt
  • 4 stængler bladselleri i små tern
  • 2-3 gulerødder i små tern
  • 1 ds. hakkede tomater
  • 3 spiseskefulde soltørrede tomater i olie, hakkede
  • 140 g tomatpasta
  • 8 dl. vand
  • 2 bouillonterninger
  • 400 g pasta evt. pastapenne eller penne
  • 2 tsk. oregano tørret
  • 1 citron
  • salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Find en god gryde frem, og varm den op. Tilsæt det hakkede oksekød, evt. sammen med lidt olie, og brun det godt. Kødet skal steges, hvilket kræver en høj varme. Er gryden ikke varm nok, risikerer du at kødet mere koges end steges, og så går du glip af den gode stegesmag i din one pot pasta.
  • Når kødet er brunet godt tilsættes rødløg og hvidløg, der steges med et halvt minuts tid.
  • Kom så bladselleri og gulerødder ved, og lad det stege videre i et par minutter.
  • Så tilsættes hakkede tomater og soltørrede tomater sammen med tomatpasta, vand og et par bouillonterninger. Kom også pasta og tørret oregano i, og lad pastaretten koge op.
  • Skru lidt ned igen, læg låg på gryden og nu skal din one pot pasta koge ved en svagere varme i ca. 15 minutter. Eller indtil pastaen er mør. Det er vigtigt at du undervejs rører et par gange i gryden med din pastaret, og om nødvendigt tilsættes lidt mere vand.
  • Når pastaen er mør, smages gryderetten til med friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.

Næringsindhold

One pot pasta
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdige one pot pasta serveres straks, eventuelt sammen med et godt stykke brød.

En lækker salat med spinat og tomater passer også perfekt til.

Se flere opskrifter

  • et billede med hjemmelavet lasagne
    Lasagne
  • spaghetti carbonara opskrift
    Lækker spaghetti carbonara med hvidløg
  • billede til spaghetti bolognese
    Spaghetti bolognese - pasta med kødsovs

Se disse opskrifter:

  • Pasta med oksekød og citronfløde
  • Pasta med kantareller og skinke
  • Tortellini salat med kylling og peberfrugt
  • Citronpasta med kylling, nødder og ost
  • Pastafad med champignon, kylling og spinat 
  • Laks med fløde, hvidvin, skalotteløg og pasta

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med chimichurri kylling grill

Chimichurri kylling til grill eller ovn

billede med kyllingesalat med rhode island dressing

Kyllingesalat med Rhode Island dressing

brasede kartofler

Brasede kartofler - sådan laver du brasekartofler

billede med risengrød

Risengrød

billede med kyllingekroketter som restemad

Kyllingekroketter - nem restemad

billede med nem pizzadej til hjemmelavet pizza

Hjemmelavet pizzadej - nem opskrift på dej til pizza

vildtragout gryderet med vildt

Vildtragout - nem og lækker gryderet med vildt

Chokokage med banancreme og chokolademousse

Chokokage med banancreme og chokolademousse

billede med fyldte svinekoteletter

Fyldte svinekoteletter med æble og timian

billede med varme hveder til bededag

Varme hveder - de bedste hvedeboller til bededag

billede med sprød kartoffelpizza

Sprød kartoffelpizza lavet fra bunden

billede til kyllingesandwich med bacon og guacamole

Kyllingesandwich med bacon og guacamole

billede med grønkål til grønlangkål

Sønderjysk grønlangkål med kartofler

billede med bagt blomkålssalat

Bagt blomkålssalat med lækker dressing

billede med herregårdskage sølvkage

Herregårdskage - kendt som sølvkage

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required