• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Brød » Nemme og pandebagte fladbrød med yoghurt
billede med nemme og pandebagte fladbrød
De pandebagte fladbrød er utrolig nemme at lave, og de kan spises som tilbehør til mange retter. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Nemme og pandebagte fladbrød med yoghurt

Opdateret: 19. apr 2022 · Udgivet: 18. apr 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook3PinterestMessengerEmailPrintSMS
3
SHARES
Gå til opskrift

Her får du en nem opskrift på pandebagte fladbrød. Fladbrødene bages på en varm pande, og dejen laves bla. med yoghurt og fuldkornsmel.

Fladbrød er super nemme at lave, og så smager de bare himmelsk godt.

I denne opskrift laves fladbrødene med yoghurt, og du bager de skønne fladbrød på panden. Det er både nemt og hurtigt.

Serveringsforslag finder du længere nede, og du får otte gode fladbrød ud af denne opskrift.

Opskrift på fladbrød

billede med nemme og pandebagte fladbrød

Fladbrød bagt på pande

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Brød
Køkken: Mellemøsten
Tid: 1 time t 30 minutter min
Servings: 8 stk.

Ingredienser

  • 20 g gær
  • 2 dl yoghurt naturel
  • 1½ dl vand lunken, ca. 37 grader
  • 1 tsk. honning flydende
  • 1 tsk. salt
  • 200 g fuldkornsmel
  • 250 g hvedemel måske lidt mindre eller mere
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Rør gæren ud i vandet i skålen til din røremaskine.
  • Tilsæt derefter resten af ingredienserne (hold lidt hvedemel tilbage), og ælt dejen til dine fladbrød i ca. 10 minutter.
  • Tjek om der skal lidt mere mel eller vand i dejen, der er perfekt, når den slipper kanten på røreskålen.
  • Lad dejen hæve en time i skålen under et viskestykke.
  • Når dejen er hævet, tages den ud på et meldrysset bord og deles i 8 lige store stykker.
  • Hver del rulles tyndt ud til en cirkel på ca. 2 mm. i tykkelse.
  • Bag dine fladbrød på en varm pande uden nogen form for fedtstof i ca. 1 minut i alt.
  • Pak dem ind i et rent viskestykke for at holde dem varme

Næringsindhold

Fladbrød bagt på pande
Mængde pr. portion
Kalorier
250
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De færdigbagte fladbrød kan serveres som brød til mange retter, og smager super godt.

Eller du kan fordele lidt hummus ovenpå brødene og derefter salat, rødløg, agurk, tomater, oliven og feta. Slut af med lidt tzatziki.

Se flere lækre brødopskrifter:

Gammeldags franskbrød - nem opskrift

Hjemmebagte burgerboller

Klassiske boller fra mormor (de luftige hjemmebagte)

Se disse opskrifter:

  • Surdejsbrød - nemt og lækkert brød med surdej
  • Hjemmebagte grove pitabrød (nem opskrift)
  • Hjemmebagte rugkiks til ost og andet godt
  • Grove pølsehorn med gulerødder
  • Grilled cheese sandwich - ostesandwich
  • Squashboller - nemme boller med squash

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

Ovnbagt torsk på porrebund med sennepsauce

Ovnbagt torsk på porrebund med sennepsauce

billede med omelet

Sådan laver du den bedste omelet

billede med rub til kød

Hjemmelavet rub til svinekoteletter og andet kød

marineret cuvettesteg

Marineret cuvettesteg med hvidløg og rosmarin

et billede til kalkungryde med grønne peberkorn

Kalkungryde med grønne peberkorn

billede med vietnamesiske forårsruller

Opskrift på vietnamesiske forårsruller med fyld

sellerisuppe

Sellerisuppe - nem opskrift på suppe med knoldselleri

billede til kylling i stegepose

Kylling i stegepose med citron og rosmarin

billede til risalamande med kirsebærsauce

Risalamande

billede til kringle med marcipan og chokolade

Kringle med marcipan og chokolade

Fyldte kyllingebrystfileter med parmaskinke

Fyldte kyllingebrystfileter med parmaskinke

billede med tomatsalat med oliven

Tomatsalat med oliven og mozzarella

billede til brunede kartofler i ovn

Opskrift på brunede kartofler i ovn

billede med chimichurri kylling grill

Chimichurri kylling til grill eller ovn

kartoffelsalat med kylling, bacon og karrydressing

Kartoffelsalat med kylling, bacon og karrydressing

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required