• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Nem big mac roulade - lækker burger roulade
big mac roulade burgerroulade
Big mac roulade laves blandt andet med æg, og den populære burger roulade vækker altid glæde. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Nem big mac roulade - lækker burger roulade

Opdateret: 3. mar 2023 · Udgivet: 16. jun 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook2PinterestMessengerEmailPrintSMS
2
SHARES
Gå til opskrift

Sådan laver du den populære big mac roulade, der også er kendt som burger roulade. Den bedste opskrift, der altid er et sikkert hit i familien.

Big mac roulade, der også kendes som burger roulade, er skøn aftensmad til hele familien.

Her får du en lækker æggeroulade med fyld, som kan varieres i det uendelige. Denne opskrift er blandt andet med hakket oksekød, men her kan du i stedet bruge hakket kylling.

På trods af navnet på rouladen, så har den ikke meget til fælles med den velkendte Big Mac burger fra McDonalds, men derfor er den bestemt værd at spise. Og så er det altså en god middagsret for både børn og voksne.

Opskrift på big mac roulade

big mac roulade burgerroulade

Big mac roulade - burgerroulade

4.67 fra 3 brugere
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t 15 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

Æggeroulade

  • 6 æg
  • 1 spsk. hvedemel
  • 5 dl yoghurt
  • 200 g mozzarella rives
  • salt og friskkværnet peber

Fyld til big mac roulade

  • 500 g hakket oksekød
  • 150 g bacon i tern
  • 1 tsk. paprika
  • 1 iceberg snittes
  • 1 agurk i små tern
  • 200 g tomater i små tern
  • 2 gulerødder rives groft
  • 1 løg snittes fint

Dressing

  • 1 dl Thousand Island dressing se opskrift på Thousand Island her
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Æg piskes dem sammen med hvedemel i en skål. Pisk derefter yoghurt i sammen med mozzarella, salt og peber.
  • En bageplade beklædes med bagepapir, og æggemassen fordeles på bagepapiret.
  • Bag den i cirka 25 minutter ved 185 °C. Æggebunden skal være godt gylden, men uden at blive for sveden. Klik her og stil minutur med præcis tid.
  • Steg oksekød på en varm pande. Kom bacon ved, og steg det hele sprødt og lækkert. Krydr med salt og paprika.
  • Salat snittes, mens agurk og tomater skæres i små tern eller tynde skiver. Gulerødder rives groft, mens løget snittes fint.
  • Tag den færdigbagte æggebund ud af ovnen.
  • Fordel det hakkede oksekød og bacon på bunden, og læg derefter salat og grøntsager på.
  • Slut med af med Thousand Island dressing.
  • Rul forsigtigt din Big Mac roulade sammen.

Næringsindhold

Big mac roulade - burgerroulade
Mængde pr. portion
Kalorier
945
% Daglig værdi*
Fedt
 
71
g
109
%
Mættet fedt
 
27
g
169
%
Transfedt
 
2
g
Flerumættet fedt
 
10
g
Enkelumættet fedt
 
26
g
Kolesterol
 
421
mg
140
%
Natrium
 
1652
mg
72
%
Kalium
 
1190
mg
34
%
Kulhydrater
 
24
g
8
%
Kostfibre
 
3
g
13
%
Sukker
 
17
g
19
%
Protein
 
52
g
104
%
Vitamin A
 
6871
IU
137
%
Vitamin C
 
16
mg
19
%
Calcium
 
512
mg
51
%
Jern
 
5
mg
28
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdige bic mac roulade må gerne hvile og trække lidt inden servering. Men den skal serveres varm eller lun.

Se flere populære middagsretter:

Sprøde kyllingenuggets stegt på pande

Eksotisk mørbrad med kokosmælk og ris

Ovnbagt svinemørbrad med grønsager

Se disse opskrifter:

  • Kalkungryde med grønne peberkorn
  • Spinatburger med hjemmelavede grovfritter og chilimayo
  • Bøf i folie med lækker sauce
  • Græsk gyros med kylling og tzatziki
  • Svinemørbrad med soja i ovn
  • Samosa med fyld af hakket oksekød og ris

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede til italienske kødboller med pastasalat

Italienske kødboller med pastasalat

billede til opskrifter med blomkål

Opskrifter med blomkål - lækre blomkålsretter

pæresalat med tørrede tranebær

Pæresalat med tørrede tranebær og dressing

billede med hakkebøf med fyld

Hakkebøf med fyld af rødbeder og løg

billede med spejlæg

Sådan laver du spejlæg på panden

billede med rabarberkompot

Hjemmelavet rabarberkompot i ovn

suppe med tomater og champignon

Suppe med tomater og champignon

billede med guf guf kage

Lækker guf guf kage - kendt som "den du ved nok"

billede med Daim muffins med banan

Store Daim muffins med banan

billede med Pasta med citronsauce og marinerede tigerrejer

Pasta med citronsauce og marinerede tigerrejer

billede med hjemmelavet is

Hjemmelavet is - verdens bedste og nemmeste opskrift

Pasta a la creme med porre og laks

Pasta a la creme med porre og laks

billede med djævlekylling

Djævlekylling med chili og hvidløg

billede til cosmopolitan cocktail

Cosmopolitan cocktail - kendt fra Sex And The City

skinkestang

Skinkestang - butterdej med skinke

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required