• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Salater » Nem aspargessalat med grønne asparges
billede med aspargessalat
En simpel og lækker aspargessalat med parmesan. Brug den blandt andet som tilbehør til lasagne og andre pastaretter. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Nem aspargessalat med grønne asparges

Opdateret: 21. jun 2023 · Udgivet: 26. aug 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook2PinterestMessengerEmailPrintSMS
2
SHARES
Gå til opskrift

Lav en lækker aspargessalat med grønne asparges. I denne opskrift vendes de sunde asparges med parmesan, og salaten smager himmelsk godt.

Aspargessalat med parmesan er en både simpel og virkelig lækker salat med grønne asparges, der blot lige dampes kort.

Salat med grønne asparges er hurtig at lave, og den passer super godt til lasagne og andre pastaretter. Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på aspargessalat

billede med aspargessalat

Nem aspargessalat

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Salat
Køkken: Italiensk
Tid: 10 timer t
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 1 bdt. asparges grønne
  • 3 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1 tsk. ahornsirup
  • 1 fed hvidløg presset
  • salt og friskkværnet peber
  • 50 g parmesan eller hvad su synes, frisk høvlet parmesanost
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Damp de grønne asparges i et halvt minut i saltet vand, så de stadig er sprøde.
  • Skær dem i stykker.
  • Ryst dressing sammen af olivenolie, citronsaft, lidt ahornsirup og lidt presset hvidløg. Smag dressingen til.
  • Kom det over asparges og vend rundt.
  • Krydr din aspargessalat med lidt friskkværnet peber.
  • Høvl noget frisk parmesanost over.

Næringsindhold

Nem aspargessalat
Mængde pr. portion
Kalorier
171
% Daglig værdi*
Fedt
 
14
g
22
%
Mættet fedt
 
3
g
19
%
Transfedt
 
0.04
g
Flerumættet fedt
 
3
g
Enkelumættet fedt
 
8
g
Kolesterol
 
9
mg
3
%
Natrium
 
784
mg
34
%
Kalium
 
250
mg
7
%
Kulhydrater
 
6
g
2
%
Kostfibre
 
2
g
8
%
Sukker
 
3
g
3
%
Protein
 
7
g
14
%
Vitamin A
 
948
IU
19
%
Vitamin C
 
8
mg
10
%
Calcium
 
179
mg
18
%
Jern
 
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdige aspargessalat serveres straks, og den er blandt andet fremragende til en italiensk lasagne.

Se flere opskrifter

  • hjemmelavet aspargessuppe
    Aspargessuppe med hvide og grønne asparges
  • billede med koge og dampe grønne asparges
    Grønne asparges - sådan skal de koges og dampes
  • kogning af hvide asparges
    Kogning af hvide asparges - guide til tilberedning
  • billede med grillede grønne asparges
    Sådan griller du grønne asparges
  • billede med hjemmelavede tarteletter med høns i asparges
    Tarteletter med høns i asparges

Se disse opskrifter:

  • Gulerodssalat med bolsjebeder
  • Lækker melonsalat med pinjekerner
  • Salat med kylling, druer og valnødder
  • Grønkålssalat - salat med grønkål, appelsin og æble
  • Linsesalat med rejer, fetadip og syltet rødløg
  • Figensalat - lækker salat med friske figner

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med stegt andebryst

Andebryst - sådan laver du stegt andebrystfilet

billede med Gunvor kage

Gunvor kage med marengs og frisk frugt

et billede med giftkage grøn kage og bladankage

Giftkage opskrift (grøn kage og bladankage)

billede til opskrifter med hakket svinekød

Opskrifter med hakket svinekød og fars

billede til amerikanske pandekager opskrift

Amerikanske pandekager

billede til hjemmelavet burger med kryddermayo

Hjemmelavet burger med kryddermayo

billede med brombærmarmelade syltetøj

Hjemmelavet brombærmarmelade (syltetøj)

ristede mandler med lakrids og chokolade

Ristede mandler med lakrids og chokolade

billede med oksekødsgryde

Oksekødsgryde med hvidkål, gulerødder og peberfrugt

billede med dampet broccoli

Dampet broccoli med kogetid og gode tips

hjemmelavet fish 'n' chips

Hjemmelavet fish 'n' chips - den bedste opskrift

kærnemælksfromage opskrift

Kærnemælksfromage - nem dessert med kærnemælk

foto med grillet flanksteak

Grillet flanksteak på spinatbund

pastafad med champignon, kylling og frisk spinat

Pastafad med champignon, kylling og spinat 

billede med mojito cocktail

Mojito cocktail med rom, lime og mynte

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required