• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Salater » Lækker melonsalat med pinjekerner
billede med melonsalat
En lækker melonsalat med pinjekerner, og i salaten finder du også blandt andet agurk, tomat og soltørrede tranebær. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Lækker melonsalat med pinjekerner

Opdateret: 10. jul 2022 · Udgivet: 10. jul 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook1PinterestMessengerEmailPrintSMS
1
SHARE
Gå til opskrift

Den bedste opskrift på en lækker melonsalat med pinjekerner. En skøn salat med melon, agurk, tomat, soltørrede tranebær og nem dressing.

Melonsalat er en lækker og sommersagtig salat med melon, tomat, agurk og andre gode ting.

Her er melonsalaten lavet med galia melon, men andre slags melon er også fine at bruge.

Opskriften er beregnet til fire personer, og salaten er god til mange retter.

Opskrift på melonsalat

billede med melonsalat

Lækker melonsalat

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Salat
Køkken: Dansk
Tid: 15 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 1 iceberg i strimler
  • ½ galia melon i tern
  • 4 cherrytomater i halve
  • 0,5 agurk uden kerner, skåret i halve måner
  • 1 håndfuld soltørrede tranebær
  • ½ rødløg i tynde skiver
  • 30 g pinjekerner ristes på panden
  • 100 g feta i tern, eller mere

Dressing til melonsalat

  • 2 dl fromage frais
  • 1 fed hvidløg presset
  • salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Kom iceberg salat i bunden af et lavt fad og derefter rødløg.
  • Så galia melon, agurk og tomater.
  • Sidst kommes feta i tern i din melonsalat.
  • Drys med pinjekerner og soltørrede tranebær.

Næringsindhold

Lækker melonsalat
Mængde pr. portion
Kalorier
247
% Daglig værdi*
Fedt
 
18
g
28
%
Mættet fedt
 
9
g
56
%
Flerumættet fedt
 
3
g
Enkelumættet fedt
 
3
g
Kolesterol
 
22
mg
7
%
Natrium
 
928
mg
40
%
Kalium
 
290
mg
8
%
Kulhydrater
 
16
g
5
%
Kostfibre
 
2
g
8
%
Sukker
 
10
g
11
%
Protein
 
7
g
14
%
Vitamin A
 
629
IU
13
%
Vitamin C
 
9
mg
11
%
Calcium
 
152
mg
15
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdige melonsalat serveres med dressing til. Salaten er god til mange retter, og er meget sommeragtig i smagen.

Her kan du i øvrigt se, hvordan du bedst opbevarer en melon.

Se flere lækre salatopskrifter:

Salat med kartofler og soltørrede tomater

Lækker blomkålssalat med peberfrugt

Spidskålssalat med ærter og dressing

Se disse opskrifter:

  • Salat med kylling, druer og valnødder
  • Nem aspargessalat med grønne asparges
  • Figensalat - lækker salat med friske figner
  • Perlespeltsalat med varmrøget laks
  • Linsesalat med rejer, fetadip og syltet rødløg
  • Gulerodssalat med bolsjebeder

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med kartoffelæggekage

Kartoffelæggekage - opskrift på billig aftensmad

billede til bøf i folie

Bøf i folie med lækker sauce

et billede med t-bone steak

Sådan steger du en T-bone steak perfekt

beignetdej nem frituredej med øl

Beignetdej - nem frituredej med øl

billede med medister og medisterpølse

Medister

billede med grillede kartofler

Sådan laver du grillede kartofler

billede til pasta med laks og grøntsager

Pasta med laks og grøntsager

billede med eksotisk mørbrad

Eksotisk mørbrad med kokosmælk og ris

billede med ærtesuppe

Nem ærtesuppe der er cremet og lækker

billede med bærtærte

Bærtærte med frosne eller friske bær

Kringle med pistacie og kanel-:marcipanfyld

Kringle med pistacie, kanel og marcipanfyld

billede med trøfler

Trøfler med kokos lavet af kagerester

amerikansk rejecocktail med cocktailsovs

Amerikansk rejecocktail med cocktailsovs

ild i røret

Ild i røret - hvidkålsgryde med hakket oksekød

Pasta med oksekød og citronfløde

Pasta med oksekød og citronfløde

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required