• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Salater » Lækker melonsalat med pinjekerner
billede med melonsalat
En lækker melonsalat med pinjekerner, og i salaten finder du også blandt andet agurk, tomat og soltørrede tranebær. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Lækker melonsalat med pinjekerner

Del gerne opskriften:
Facebook1PinterestMessengerEmailPrintSMS
1
SHARE
Gå til opskrift

Den bedste opskrift på en lækker melonsalat med pinjekerner. En skøn salat med melon, agurk, tomat, soltørrede tranebær og nem dressing.

Melonsalat er en lækker og sommersagtig salat med melon, tomat, agurk og andre gode ting.

Her er melonsalaten lavet med galia melon, men andre slags melon er også fine at bruge.

Opskriften er beregnet til fire personer, og salaten er god til mange retter.

Opskrift på melonsalat

billede med melonsalat

Lækker melonsalat

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Salat
Køkken: Dansk
Tid: 15 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 1 iceberg i strimler
  • ½ galia melon i tern
  • 4 cherrytomater i halve
  • 0,5 agurk uden kerner, skåret i halve måner
  • 1 håndfuld soltørrede tranebær
  • ½ rødløg i tynde skiver
  • 30 g pinjekerner ristes på panden
  • 100 g feta i tern, eller mere

Dressing til melonsalat

  • 2 dl fromage frais
  • 1 fed hvidløg presset
  • salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Kom iceberg salat i bunden af et lavt fad og derefter rødløg.
  • Så galia melon, agurk og tomater.
  • Sidst kommes feta i tern i din melonsalat.
  • Drys med pinjekerner og soltørrede tranebær.

Næringsindhold

Lækker melonsalat
Mængde pr. portion
Kalorier
247
% Daglig værdi*
Fedt
 
18
g
28
%
Mættet fedt
 
9
g
56
%
Flerumættet fedt
 
3
g
Enkelumættet fedt
 
3
g
Kolesterol
 
22
mg
7
%
Natrium
 
928
mg
40
%
Kalium
 
290
mg
8
%
Kulhydrater
 
16
g
5
%
Kostfibre
 
2
g
8
%
Sukker
 
10
g
11
%
Protein
 
7
g
14
%
Vitamin A
 
629
IU
13
%
Vitamin C
 
9
mg
11
%
Calcium
 
152
mg
15
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdige melonsalat serveres med dressing til. Salaten er god til mange retter, og er meget sommeragtig i smagen.

Her kan du i øvrigt se, hvordan du bedst opbevarer en melon.

Se flere lækre salatopskrifter:

Salat med kartofler og soltørrede tomater

Lækker blomkålssalat med peberfrugt

Spidskålssalat med ærter og dressing

Se disse opskrifter:

  • Salat med kylling, druer og valnødder
  • Nem aspargessalat med grønne asparges
  • Figensalat - lækker salat med friske figner
  • Perlespeltsalat med varmrøget laks
  • Linsesalat med rejer, fetadip og syltet rødløg
  • Gulerodssalat med bolsjebeder

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

hjemmebagte madeleine kager

Madeleine - opskrift på franske småkager

billede med cowboygryde med oksekød og chili

Cowboygryde med oksekød og chili

chicken parmesan med pasta

Chicken parmesan - klassisk italiensk ret

billede med salat med kartofler og soltørrede tomater

Salat med kartofler og soltørrede tomater

billede med nakkekoteletter marineret i rødvin til grill og pande

Nakkekoteletter marineret i rødvin til grill og pande

billede til bagte kartoffelskiver med rejesalat

Bagte kartoffelskiver med rejesalat

billede til kylling med hvidløg, chili og pasta

Kylling med hvidløg, chili og pasta

billede med blomkålsris

Sådan laver du blomkålsris på 3 måder

billede med braiseret oksebov

Braiseret oksebov med rødvinssauce som simreret

billede med aperol spritz

Sådan laver du Aperol Spritz med smag af sommer

tunfrikadeller lavet af dåsetun

Tunfrikadeller lavet af dåsetun i vand

billede med saltindbagt svinemørbrad

Saltindbagt svinemørbrad - mørbrad i saltdej

billede til langtidsstegt tykkam med stout

Langtidsstegt tykkam med stout lavet i ovn

billede til bagt æblekage med smuldredej

Bagt æblekage med smuldredej

billede med hjemmelavet hvidløgsdressing

Hjemmelavet hvidløgsdressing med mynte og basilikum

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required