• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Kyllingesandwich med bacon og guacamole
billede til kyllingesandwich med bacon og guacamole
En lækker og nem kyllingesandwich med bacon og guacamole, der smager himmelsk godt. Brug den evt. til madpakken. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Kyllingesandwich med bacon og guacamole

Del gerne opskriften:
Facebook3PinterestMessengerEmailPrintSMS
3
SHARES
Gå til opskrift

Her er en nem opskrift på kyllingesandwich med bacon og guacamole. En lækker og hjemmelavet sandwich, der er god til aftensmad eller frokost.

Kyllingesandwich er en virkelig lækker sandwich, og denne er i særdeles lækker.

Her får du en lækker sandwich med stegt kyllingebryst, bacon og guacamole, og den kan du altså sagtens nyde til din aftensmad.

Kyllingesandwichen er dog også fin til en frokost eller madpakken, og i dette link kan du se, hvordan du nemt laver en guacamole.

Opskriften er beregnet til to personer, men nem at gange op til flere.

Opskrift på kyllingesandwich

billede til kyllingesandwich med bacon og guacamole

Kyllingesandwich med bacon og guacamole

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Amerikansk
Tid: 25 minutter min
Servings: 2 personer

Ingredienser

  • 4 skiver toastbrød gerne grovtoast, ristet
  • 2 store tomater skåret i skiver
  • 1 salat godt skyllet og slynget tør
  • 2 kyllingebrystfileter
  • salt og friskkværnet peber
  • BBQ Mesquite krydderi
  • ½ rødløg i skiver
  • 4 skiver bacon stegt sprødt og dryppet af på køkkenrulle
  • 3 spsk. mayonnaise jeg bruger Hellmann's
  • 1 tsk. chipotle eller chilipuulver
  • 1 lime saft af ½ lime
  • 2 spiseskefulde guacamole eller lidt mere
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Krydr kyllingebrystfileter med salt, friskkværnet peber og BBQ Mesquite krydderi (du kan selvfølgelig også vælge en anden krydderi eller bare bruge salt og friskkværnet peber).
  • Steg dem i lidt olie til de er netop gennemstegte og skær dem så i skiver. Stegetiden er typisk ca. 10 minutter i alt.
  • Rør mayonnaise med chipotle puré og limesaft.
  • Rist toastbrød og smør dem med chipotle-mayonnaisen.
  • Læg to af dem på hver sin tallerken og læg salatblade ovenpå, derefter tomater som krydres med lidt salt, løgringe, bacon, kylling og guacamole.
  • Slut din kyllingesandwich af med endnu et stykke toast, smurt med lidt af chipotle-mayonnaisen.

Næringsindhold

Kyllingesandwich med bacon og guacamole
Mængde pr. portion
Kalorier
806
% Daglig værdi*
Fedt
 
57
g
88
%
Mættet fedt
 
14
g
88
%
Transfedt
 
0.2
g
Flerumættet fedt
 
18
g
Enkelumættet fedt
 
21
g
Kolesterol
 
132
mg
44
%
Natrium
 
1998
mg
87
%
Kalium
 
1001
mg
29
%
Kulhydrater
 
40
g
13
%
Kostfibre
 
6
g
25
%
Sukker
 
9
g
10
%
Protein
 
36
g
72
%
Vitamin A
 
1988
IU
40
%
Vitamin C
 
45
mg
55
%
Calcium
 
111
mg
11
%
Jern
 
4
mg
22
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Kyllingesandwich med bacon og guacamole serveres straks, evt. sammen med lidt chips.

Se flere opskrifter

  • billede med bøf med spejlæg
    Bøf med spejlæg, HP Sauce og tomatsalsa
  • billede med grilled cheese sandwich
    Grilled cheese sandwich - ostesandwich
  • billede med madpandekager
    Madpandekager - de nemme og lækre uden sukker
  • big mac roulade burgerroulade
    Nem big mac roulade - lækker burger roulade

Se disse opskrifter:

  • Fyldt kalkunbryst med mozzarella
  • Svinemørbrad med soja i ovn
  • Italienske wraps med skinke og mozzarella
  • Kålbudding med hvidkål og hakket kød
  • Laks med bacon og pasta
  • Vildtragout - nem og lækker gryderet med vildt

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

lasagne med spidskål

Lasagne med spidskål og fisk

billede med æbleskiver

Luftige æbleskiver med kærnemælk

gammeldags oksesteg

Gammeldags oksesteg med bagte rodfrugter

kålbudding med hvidkål og hakket kød

Kålbudding med hvidkål og hakket kød

billede med orangesnegle

Orangesnegle med appelsin og nougat

billede med koldhævede boller

Koldhævede boller der hæves natten over i køleskabet

billede til opskrift med spinatpandekager

Spinatpandekager - nemme og lækre

Bradepandekage med banan og karamelglasur

Bradepandekage med banan og karamelglasur

billede med nakkekoteletter marineret i rødvin til grill og pande

Nakkekoteletter marineret i rødvin til grill og pande

billede med fastelavnsboller

Fastelavnsboller med creme og chokolade

Rissalat med urter og parmesan

Rissalat med urter og parmesan

surdejsbrød opskrift

Surdejsbrød - nemt og lækkert brød med surdej

billede til rødspætteruller med fyld

Rødspætteruller med fyld

Sund peberfrugtsalat med tomat og agurk

billede til opskrift på klejner

Klejner - den bedste klejne opskrift til jul

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required