• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Kyllingegryde med bacon og broccoli
billede med Kyllingegryde med bacon og broccoli
En lækker og nem kyllingergyde, der blandt andet laves med bacon og broccoli. En god ret til aftensmad, som de fleste vil elske. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Kyllingegryde med bacon og broccoli

Del gerne opskriften:
Facebook10PinterestMessengerEmailPrintSMS
10
SHARES
Gå til opskrift

Her får du en lækker opskrift på kyllingegryde. Det er en dejlig gryderet til aftensmad med kylling, bacon og broccoli. Serveres med pasta eller ris.

Kyllingegryde er en dejlig og velsmagende gryderet, der passer godt som en nem og hurtig ret til aftensmad.

Gryderetten laves med kyllingerbryst, bacon og broccoli, og den er god til både børn og voksne.

Krydderierne kan du udskifte med hvad du har, og blandt andet timian er fremragende i retten.

Opskriften på kyllingegryde er beregnet til fire personer.

Opskrift på kyllingegryde

billede med Kyllingegryde med bacon og broccoli

Kyllingegryde

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 45 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 3 kyllingebrystfileter skåret i strimler
  • 250 g champignon i skiver
  • 1 pakke bacon i tern
  • 1 broccoli delt i små buketter
  • 1 stort løg grofthakket
  • 2 fed hvidløg knust og finthakket
  • 1 dåse tomatpure koncentreret, lille dåse
  • Lidt salvie tørret
  • Lidt græsk krydderiblanding
  • ½ liter madlavningsfløde eller mælk og jævning
  • olie til stegning
  • salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Varm olie op i en gryde og sauter løg til det bliver blødt og begynder at tage lidt farve i kanterne.
  • Kom bacon ved og lad det stege, til bacon begynder at tage farve, rør i det af og til.
  • Tilsæt kyllingekød, krydr med salt og friskkværnet peber og lad det stege med.
  • Efter ca. 5 minutter tid og lidt omrøring af og til, tilsættes champignon og krydderier.
  • Lad det stege, til væden fra champignon er kogt helt ind.
  • Når væden er kogt helt ind, kommes tomatpure ved, det blandes godt i og får lov til at stege med lidt.
  • Hæld så fløden ved, skru ned og lad nu din kyllingegryde simre i ca. 15 minutter.
  • Hæld broccolibuketter i og giv gryderetten endnu 5 minutter. Smag den færdige kyllingergyde til med salt, peber og evt. en smule citronsaft.

Næringsindhold

Kyllingegryde
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdige kylingegryde serveres straks sammen med pasta eller ris.

En kartoffelmos kan også bruges.

Se flere lækre madopskrifter med kylling:

Pastasalat med kylling og grøntsager

Kylling i karry med sprøde grøntsager

Kylling caprese med mozzarella og tomat

Se disse opskrifter:

  • Pasta med oksekød og citronfløde
  • Pariserbøf - opskrift på pariser bøf med det hele
  • Skinke med whiskymarinade
  • Svinemørbrad med sennep og champignon
  • Oksekødsfad med kartofler
  • Hakkebøffer med bløde løg og pandesovs

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

Smørkage med marcipan og chokolade

Smørkage med marcipan og chokolade

billede med nakkekoteletter marineret i rødvin til grill og pande

Nakkekoteletter marineret i rødvin til grill og pande

billede med boller i selleri

Boller i selleri med ris eller kartofler

billede med hvidløgsbrød

Nemme hvidløgsbrød med smør og hvidløg

Laks med fløde, hvidvin, skalotteløg og pasta

Laks med fløde, hvidvin, skalotteløg og pasta

billede med bagt blomkålssalat

Bagt blomkålssalat med lækker dressing

billede med tomatsalat med oliven

Tomatsalat med oliven og mozzarella

billede med grillede kartofler

Sådan laver du grillede kartofler

forårssalat a la newyorker by heart

Forårssalat med rygeost dressing

billede til spaghetti med mørbrad

Spaghetti med mørbrad og bacon

billede med pandestegt laks med citron- og flødesauce

Pandestegt laks med citron- og flødesauce

billede med Gunvor kage

Gunvor kage med marengs og frisk frugt

billede med roastbeef i ovn

Roastbeef i ovn - gourmetsaltet og utrolig lækker

billede med mazarinkage

Verdens bedste mazarinkage med kartofler og marcipan

billede med stegt flæsk med persillesovs

Stegt flæsk med persillesovs - dansk nationalret

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required