• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Kylling i kokossauce med grøn karry
Kylling i kokossauce med grøn karry
Kylling i kokossauce med grøn karry er en skøn gryderet, der kan serveres med kogte ris. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Kylling i kokossauce med grøn karry

Del gerne opskriften:
Facebook4PinterestMessengerEmailPrintSMS
4
SHARES
Gå til opskrift

Sådan laver du en omgang kylling i kokossauce og grøn karry. En nem opskrift på en asiatisk inspireret gryderet, der kan serveres med ris.

Kylling i kokossauce er en både nem og hurtig gryderet til aftensmad, og her skal du nok få varmen.

Sovsen laves på bla. kokosmælk og grøn karry, og her kan du selv justere styrken på retten. Så husk at smage dig frem.

Se også: Orientalsk gryderet med kylling og ris

Kylling kan i øvrigt nemt udskiftes med kalkun, og opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på kylling i kokossauce

Kylling i kokossauce med grøn karry

Kylling i kokossauce

5 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Asiatisk
Tid: 30 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 450 gram kyllingefileter skåret i tern eller strimler
  • 250 g champignon i skiver
  • 2 røde peberfrugter i små tern
  • 1 teskefuld grøn karrypasta eller mere, efter smag
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 løg i tynde halvringe
  • 4 fed hvidløg finthakket
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Til kylling i kokossauce starter du med, at svitse kyllingekødet i i lidt olie.
  • Tilsæt derefter grøn pasta i den mængde, som du synes er passende. Det er jo individuelt hvor stærk man ønsker maden.
  • Tilsæt løg og hvidløg, svits videre indtil det afgiver en skøn duft.
  • Tilsæt så peberfrugt og champignon, krydr med salt og friskkværnet peber. Lad det svitse lidt.
  • Hæld kokosmælk og hakkede tomater ved, tilsæt evt. mere karry pasta indtil den ønskede styrke haves.
  • Lad gryderetten koge igennem 5 minutter så kyllingen er gennemstegt.

Næringsindhold

Kylling i kokossauce
Mængde pr. portion
Kalorier
306
% Daglig værdi*
Fedt
 
18
g
28
%
Mættet fedt
 
5
g
31
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
4
g
Enkelumættet fedt
 
7
g
Kolesterol
 
84
mg
28
%
Natrium
 
233
mg
10
%
Kalium
 
782
mg
22
%
Kulhydrater
 
13
g
4
%
Kostfibre
 
3
g
13
%
Sukker
 
7
g
8
%
Protein
 
25
g
50
%
Vitamin A
 
2338
IU
47
%
Vitamin C
 
92
mg
112
%
Calcium
 
64
mg
6
%
Jern
 
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Kylling i kokossauce serveres straks, og gerne sammen med kogte ris.

Den asiatisk inspirerede gryderet kan dog også sagtens gå sammen med pasta, hvis du mere er til det.

Se også: Skøn opskrift på boller i karry med grøntsager

Se disse opskrifter:

  • Vildtragout - nem og lækker gryderet med vildt
  • Kålbudding med hvidkål og hakket kød
  • Sådan laver du æbleflæsk - den bedste opskrift
  • Urtepandekager med spejlæg og bacon
  • Langtidsstegt ribbensteg stegt i 6-7 timer
  • Butterdejspakker med kylling og æg

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med rub til kød

Hjemmelavet rub til svinekoteletter og andet kød

billede med mazarintærte muffins

Mazarintærte muffins

billede med koldhævede grovboller

Koldhævede grovboller - nemme at bage

billede med sprøde kyllingenuggets

Sprøde kyllingenuggets stegt på pande

Italiensk lammesteg a la Elsebeth Gerner Nielsen, rødvins-:flødesauce og rosenkålssalat

Italiensk lammesteg med rødvinssauce og rosenkålssalat

billede med pasta med svampe, asparges, tomater og bacon

Pasta med svampe, asparges og bacon

Laksefrikadeller med grønsagsbiks

Laksefrikadeller med grønsagsbiks

chicken parmesan med pasta

Chicken parmesan - klassisk italiensk ret

billede med stegt blomkål

Stegt blomkål med citron, oliven og feta

billede med hakkebøf med fyld

Hakkebøf med fyld af rødbeder og løg

Æblekage med marcipancreme og kanel

Æblekage med marcipancreme og kanel

oksekødsfad med kartofler

Oksekødsfad med kartofler

kakaokage med kokoslåg

Kakaokage med kokoslåg til bradepande

billede med frosting

Sådan laver du frosting til dine kager

billede med oksekødsgryde

Oksekødsgryde med hvidkål, gulerødder og peberfrugt

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required