• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Kylling i kokossauce med grøn karry
Kylling i kokossauce med grøn karry
Kylling i kokossauce med grøn karry er en skøn gryderet, der kan serveres med kogte ris. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Kylling i kokossauce med grøn karry

Opdateret: 1. maj 2023 · Udgivet: 1. maj 2023 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook4PinterestMessengerEmailPrintSMS
4
SHARES
Gå til opskrift

Sådan laver du en omgang kylling i kokossauce og grøn karry. En nem opskrift på en asiatisk inspireret gryderet, der kan serveres med ris.

Kylling i kokossauce er en både nem og hurtig gryderet til aftensmad, og her skal du nok få varmen.

Sovsen laves på bla. kokosmælk og grøn karry, og her kan du selv justere styrken på retten. Så husk at smage dig frem.

Se også: Orientalsk gryderet med kylling og ris

Kylling kan i øvrigt nemt udskiftes med kalkun, og opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på kylling i kokossauce

Kylling i kokossauce med grøn karry

Kylling i kokossauce

5 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Asiatisk
Tid: 30 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 450 gram kyllingefileter skåret i tern eller strimler
  • 250 g champignon i skiver
  • 2 røde peberfrugter i små tern
  • 1 teskefuld grøn karrypasta eller mere, efter smag
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 løg i tynde halvringe
  • 4 fed hvidløg finthakket
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Til kylling i kokossauce starter du med, at svitse kyllingekødet i i lidt olie.
  • Tilsæt derefter grøn pasta i den mængde, som du synes er passende. Det er jo individuelt hvor stærk man ønsker maden.
  • Tilsæt løg og hvidløg, svits videre indtil det afgiver en skøn duft.
  • Tilsæt så peberfrugt og champignon, krydr med salt og friskkværnet peber. Lad det svitse lidt.
  • Hæld kokosmælk og hakkede tomater ved, tilsæt evt. mere karry pasta indtil den ønskede styrke haves.
  • Lad gryderetten koge igennem 5 minutter så kyllingen er gennemstegt.

Næringsindhold

Kylling i kokossauce
Mængde pr. portion
Kalorier
306
% Daglig værdi*
Fedt
 
18
g
28
%
Mættet fedt
 
5
g
31
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
4
g
Enkelumættet fedt
 
7
g
Kolesterol
 
84
mg
28
%
Natrium
 
233
mg
10
%
Kalium
 
782
mg
22
%
Kulhydrater
 
13
g
4
%
Kostfibre
 
3
g
13
%
Sukker
 
7
g
8
%
Protein
 
25
g
50
%
Vitamin A
 
2338
IU
47
%
Vitamin C
 
92
mg
112
%
Calcium
 
64
mg
6
%
Jern
 
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Kylling i kokossauce serveres straks, og gerne sammen med kogte ris.

Den asiatisk inspirerede gryderet kan dog også sagtens gå sammen med pasta, hvis du mere er til det.

Se også: Skøn opskrift på boller i karry med grøntsager

Se disse opskrifter:

  • Vildtragout - nem og lækker gryderet med vildt
  • Kålbudding med hvidkål og hakket kød
  • Sådan laver du æbleflæsk - den bedste opskrift
  • Urtepandekager med spejlæg og bacon
  • Langtidsstegt ribbensteg stegt i 6-7 timer
  • Butterdejspakker med kylling og æg

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med helstegt kylling i ovn

Kylling i ovn

billede til lasagneruller med spinat og ricotta

Lasagneruller med spinat og ricotta

billede med rugbrødslagkage

Rugbrødslagkage - sønderjysk brødtorte

billede med italiensk kalvegryde

Italiensk kalvegryde med aubergine

billede med sauce tartare

Sauce tartare - perfekt til fisk, skaldyr og kylling

Kringle med pistacie og kanel-:marcipanfyld

Kringle med pistacie, kanel og marcipanfyld

billede til grønkålssalat med æble

Grønkålssalat - salat med grønkål, appelsin og æble

Billede med koteletter med spidskål i rygeostcreme

Koteletter med spidskål i rygeostcreme

billede med parisertoast og croque monsieur

Parisertoast - Croque Monsieur

ild i røret

Ild i røret - hvidkålsgryde med hakket oksekød

billede gammeldags æggekage i pande

Gammeldags æggekage med bacon

billede med hjemmelavet koldskål

Koldskål - nem og simpel opskrift med kærnemælk

billede med brun sovs i sovsekande

Brun sovs - grundopskrift

hakket oksekød med spinat og champignon

Hakket oksekød med spinat og champignon

billede til ungarsk kartoffelsuppe

Ungarsk kartoffelsuppe med paprika

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required