• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Kylling i kokossauce med grøn karry
Kylling i kokossauce med grøn karry
Kylling i kokossauce med grøn karry er en skøn gryderet, der kan serveres med kogte ris. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Kylling i kokossauce med grøn karry

Del gerne opskriften:
Facebook4PinterestMessengerEmailPrintSMS
4
SHARES
Gå til opskrift

Sådan laver du en omgang kylling i kokossauce og grøn karry. En nem opskrift på en asiatisk inspireret gryderet, der kan serveres med ris.

Kylling i kokossauce er en både nem og hurtig gryderet til aftensmad, og her skal du nok få varmen.

Sovsen laves på bla. kokosmælk og grøn karry, og her kan du selv justere styrken på retten. Så husk at smage dig frem.

Se også: Orientalsk gryderet med kylling og ris

Kylling kan i øvrigt nemt udskiftes med kalkun, og opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på kylling i kokossauce

Kylling i kokossauce med grøn karry

Kylling i kokossauce

5 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Asiatisk
Tid: 30 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 450 gram kyllingefileter skåret i tern eller strimler
  • 250 g champignon i skiver
  • 2 røde peberfrugter i små tern
  • 1 teskefuld grøn karrypasta eller mere, efter smag
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 løg i tynde halvringe
  • 4 fed hvidløg finthakket
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Til kylling i kokossauce starter du med, at svitse kyllingekødet i i lidt olie.
  • Tilsæt derefter grøn pasta i den mængde, som du synes er passende. Det er jo individuelt hvor stærk man ønsker maden.
  • Tilsæt løg og hvidløg, svits videre indtil det afgiver en skøn duft.
  • Tilsæt så peberfrugt og champignon, krydr med salt og friskkværnet peber. Lad det svitse lidt.
  • Hæld kokosmælk og hakkede tomater ved, tilsæt evt. mere karry pasta indtil den ønskede styrke haves.
  • Lad gryderetten koge igennem 5 minutter så kyllingen er gennemstegt.

Næringsindhold

Kylling i kokossauce
Mængde pr. portion
Kalorier
306
% Daglig værdi*
Fedt
 
18
g
28
%
Mættet fedt
 
5
g
31
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
4
g
Enkelumættet fedt
 
7
g
Kolesterol
 
84
mg
28
%
Natrium
 
233
mg
10
%
Kalium
 
782
mg
22
%
Kulhydrater
 
13
g
4
%
Kostfibre
 
3
g
13
%
Sukker
 
7
g
8
%
Protein
 
25
g
50
%
Vitamin A
 
2338
IU
47
%
Vitamin C
 
92
mg
112
%
Calcium
 
64
mg
6
%
Jern
 
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Kylling i kokossauce serveres straks, og gerne sammen med kogte ris.

Den asiatisk inspirerede gryderet kan dog også sagtens gå sammen med pasta, hvis du mere er til det.

Se også: Skøn opskrift på boller i karry med grøntsager

Se disse opskrifter:

  • Vildtragout - nem og lækker gryderet med vildt
  • Kålbudding med hvidkål og hakket kød
  • Sådan laver du æbleflæsk - den bedste opskrift
  • Urtepandekager med spejlæg og bacon
  • Langtidsstegt ribbensteg stegt i 6-7 timer
  • Butterdejspakker med kylling og æg

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med kokossmåkager med chokolade

Lækre kokossmåkager med chokolade

billede til cosmopolitan cocktail

Cosmopolitan cocktail - kendt fra Sex And The City

et billede med boller i karry og grøntsager

Skøn opskrift på boller i karry med grøntsager

et billede med hjemmelavet lasagne

Lasagne

billede med

Pandekager med øl - lækre ølpandekager

billede med græsk kylling a la souvlaki

Græsk kylling a la souvlaki med salat og tortillas

billede med fiskefrikadeller med broccolimos

Fiskefrikadeller med broccolimos

sunde havregrynskager

Sunde havregrynskager med fuldkorn

lagkagehusets blommekage

Blommekage - Lagkagehusets kage med blommer

billede med hvidløgsbrød

Nemme hvidløgsbrød med smør og hvidløg

billede til kyllingesandwich med bacon og guacamole

Kyllingesandwich med bacon og guacamole

billede til pandebøf med kartoffelbåde

Pandebøf med kartoffelbåde (nem hverdagsret)

et billede med citronmåne hjemmebagt

Hjemmebagt citronmåne

gammeldags oksesteg

Gammeldags oksesteg med bagte rodfrugter

butterdejssnegle med oliventapenade

Butterdejssnegle med oliventapenade

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required