Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Kylling i kokossauce
[the_ad id="1609"]
5
fra
2
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Aftensmad
Køkken:
Asiatisk
Samlet tid:
30
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
450
gram
kyllingefileter
skåret i tern eller strimler
▢
250
g
champignon
i skiver
▢
2
røde peberfrugter
i små tern
▢
1
teskefuld
grøn karrypasta
eller mere, efter smag
▢
1
dåse
kokosmælk
▢
1
dåse
hakkede tomater
▢
1
løg
i tynde halvringe
▢
4
fed
hvidløg
finthakket
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Til kylling i kokossauce starter du med, at svitse kyllingekødet i i lidt olie.
Tilsæt derefter grøn pasta i den mængde, som du synes er passende. Det er jo individuelt hvor stærk man ønsker maden.
Tilsæt løg og hvidløg, svits videre indtil det afgiver en skøn duft.
Tilsæt så peberfrugt og champignon, krydr med salt og friskkværnet peber. Lad det svitse lidt.
Hæld kokosmælk og hakkede tomater ved, tilsæt evt. mere karry pasta indtil den ønskede styrke haves.
Lad gryderetten koge igennem 5 minutter så kyllingen er gennemstegt.
Næringsindhold
Kylling i kokossauce
Mængde pr. portion
Kalorier
306
% Daglig værdi*
Fedt
18
g
28
%
Mættet fedt
5
g
31
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
4
g
Enkelumættet fedt
7
g
Kolesterol
84
mg
28
%
Natrium
233
mg
10
%
Kalium
782
mg
22
%
Kulhydrater
13
g
4
%
Kostfibre
3
g
13
%
Sukker
7
g
8
%
Protein
25
g
50
%
Vitamin A
2338
IU
47
%
Vitamin C
92
mg
112
%
Calcium
64
mg
6
%
Jern
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]