• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Kager » Kanelsneglekage - lækker skærekage med kanel
billede med kanelsneglekage
Den færdigbagte kanelsneglekage, der kan pyntes med lidt glasur. Og så har du altså en virkelig lækker skærekage. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Kanelsneglekage - lækker skærekage med kanel

Del gerne opskriften:
Facebook134PinterestMessengerEmailPrintSMS
134
SHARES
Gå til opskrift

Her får du en opskrift på lækker kanelsneglekage. En nem skærekage med smag som klassiske kanelsnegle, der laves i en bradepande eller fad.

Bag verdens bedste kanelsneglekage med denne opskrift, hvor du virkelig får en lækker skærekage med masser af god smag.

Samtidig er skærekagen nem at bage, da den laves med bagepulver, og derfor ikke skal hæve.

Du kan med fordel bage kagen i en form eller fad med en størrelse på ca. 20 gange 25 centimeter, hvor kanelsneglekagen så har en fin højde.

Opskriften rækker til ca. 6 personer - afhængig af hvor stor kagesulten er.

Opskrift på kanelsneglekage

billede med kanelsneglekage

Kanelsneglekage

5 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Kager
Køkken: Amerikansk
Tid: 1 time t
Servings: 6 personer

Ingredienser

  • 200 g hvedemel
  • 60 g rørsukker eller alm. sukker
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1 nip salt
  • 1 æg
  • 1 ¾ dl mælk
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 50 g smør smeltet

Fyld til kanelsneglekage

  • 115 g smør blødt
  • 70 g brun farin
  • 1½ spsk. hvedemel
  • 2 tsk. kanel
  • 60 g marcipan groftrevet
  • 2 spsk. chokoladeknapper gerne hvid chokolade

Glasur

  • 8 spsk. flormelis
  • 2 spsk. mælk
  • 1 tsk. vanilje
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Forvarm din ovn til 200 °C (ikke varmluft).
  • Sigt hvedemel, sukker, bagepulver og salt sammen i en skål.
  • I en anden skål piskes æg, mælk og vanilje sammen med et piskeris.
  • Hæld de våde ingredienser i de tørre og pisk det sammen, så der ingen klumper er.
  • Tilsæt det smeltede smør og rør, til det er netop rørt ind i dejen.
  • Kom bagepapir i en bageform, gerne en form eller fad på ca. 20x25 centimeter.
  • Fordel dejen i i formen.
  • Til fyldet kommes det hele i en skål og røres sammen.
  • Kom det i dejen i klatter og brug et træspyd eller en strikkepind, til at trække det ud i dejen, så den bliver marmoreret.
  • Sæt fadet med din kanelsneglekage i ovnen og bag i ca. 30 minutter, måske lidt mere. Klik her og brug det smarte minutur med indstillet bagetid.
  • Rør ingredienserne sammen til glasur og kom det på den varme kage (det kan altså fint udelades at komme glasur på).

Næringsindhold

Kanelsneglekage
Mængde pr. portion
Kalorier
551
% Daglig værdi*
Fedt
 
28
g
43
%
Mættet fedt
 
16
g
100
%
Transfedt
 
1
g
Flerumættet fedt
 
2
g
Enkelumættet fedt
 
8
g
Kolesterol
 
95
mg
32
%
Natrium
 
581
mg
25
%
Kalium
 
154
mg
4
%
Kulhydrater
 
69
g
23
%
Kostfibre
 
2
g
8
%
Sukker
 
40
g
44
%
Protein
 
7
g
14
%
Vitamin A
 
791
IU
16
%
Vitamin C
 
0.02
mg
0
%
Calcium
 
81
mg
8
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Lad den færdige kanelsneglekage køle af inden den nydes.

Som sagt kan glasur sagtens udelades, men den passer jo også fint til sådan en skærekage.

Se flere kageopskrifter

  • et billede med gulerodskage
    Gulerodskage
  • banankage med chokolade
    Lækker banankage med chokolade
  • kanelstang med remonce
    Opskrift på Lagkagehusets kanelstang
  • billede med kanelsnegle med lækkert remoncefyld
    Verdens bedste kanelsnegle med lækker remonce

Se disse opskrifter:

  • Småkager med lakrids og tranebær
  • Chokoladetærte med karamel og marcipan
  • Blommekage - Lagkagehusets kage med blommer
  • Sådan laver du italiensk marengs
  • Madeleine - opskrift på franske småkager
  • Giftkage opskrift (grøn kage og bladankage)

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med frosting

Sådan laver du frosting til dine kager

billede med grillet kylling på dåse

Sådan laver du grillet kylling på dåse

billede til stegte kammuslinger

Sådan steger du kammuslinger perfekt

billede med kyllingefad med bacon

Kyllingefad med bacon, fløde og mozzarella

knuste kartofler med hvidløgssmør

Knuste kartofler med hvidløgssmør

coq au vin opskrift

Coq au vin - opskrift på en fransk gryderet

billede med rosenkål og kogetid

Kogetid for rosenkål - sådan koges de perfekt

et billede med vafler

Vafler - bedste opskrift en sprød vaffel

et billede med chateaubriand

Chateaubriand - fransk bøf af oksemørbrad

Bagte edamame bønner i ovn på 20 min.

Bagte edamame bønner i ovn på 20 min.

billede med italienske kødboller i tomatsauce

Italienske kødboller i tomatsauce

billede med blomkålsdip

Lækker blomkålsdip - dip med blomkål

billede med tunsalat med æg og rejer

Tunsalat med æg og rejer til forret eller frokost

billede med trøfler

Trøfler med kokos lavet af kagerester

billede med rabarbertærte

Rabarbertærte - lækker tærte med rabarber

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required