• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Fisk og skaldyr » Honningmarineret laks med citrussmag
billede med honningmarineret laks
Honningmarineret laks er lækker aftensmad, som du lave på en pande eller i grillen. Denne laks er også med en skøn citrussmag. Foto: iStock.com.

Honningmarineret laks med citrussmag

Del gerne opskriften:
Facebook1PinterestMessengerEmailPrintSMS
1
SHARE
Gå til opskrift

Honningmarineret laks smager forrygende godt, og laksen er nem at tilberede. Denne opskrift på laks er også med en dejlig citrussmag.

Sådan laver du honningmarineret laks med citrussmag, der smager så englene synger.

Den lækre laks kan tilberedes på pande eller grill, men pas med ikke at stege laksestykkerne for længe, da de så nemt bliver tørre og kedelige i smagen.

Opskriften er beregnet til to personer, men brug skydeknapperne underantal personer i opskriftsboksen, hvis du skal lave til et andet antal.

Opskrift på honningmarineret laks

billede med honningmarineret laks

Honningmarineret laks

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t 15 minutter min
Servings: 2 personer

Ingredienser

  • 2 stykker laks laksefileter med skind
  • 1 lime saft og fintrevet skal af 1 lime
  • 1 citron saft af ½ citron
  • 1 appelsin saft af ½ appelsin
  • 2 spsk. soja
  • ½ dl olivenolie
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 spsk. honning flydende
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Skrab evt. skæl af skindet på din laks.
  • Pisk ingredienserne til honningmarinaden sammen.
  • Læg laksestykkerne i et lille fad med skindsiden opad og hæld marinaden ved.
  • Dæk fadet med honningmarineret laks til, og stil den i køleskab i en times tid.
  • Tag laksestykkerne op af marinaden og grill på en godt varm grillpande eller på havegrillen.
  • Start med at lægge den honningmarinerede laks med skindsiden nedad, giv den 3-4 minutter (alt efter tykkelse) vend og giv dem også 3-4 minutter på den anden side (eller efter tykkelse).
  • Tag dem over på en tallerken, dæk med stanniol og lad dem trække i et par minutter.

Næringsindhold

Honningmarineret laks
Mængde pr. portion
Kalorier
170
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Honningmarineret laks serveres straks, og tilbehør kan være grillede kartofler og en lækker spidskålssalat.

Se flere lækre lakseopskrifter:

Laks Walewska med kartoffelmos, sovs og rejer

Lækker og og nem lakseroulade

Indbagt laks med spinat - laks i butterdej

Se disse opskrifter:

  • Laksepakker med spinat, hvidløg og tomater
  • Laksefrikadeller med grønsagsbiks
  • Ovnbagt torsk på porrebund med sennepsauce
  • Bagt laksefilet med creme fraiche og dild
  • Rugbrød med varmrøget laks og urtecreme
  • Perlespeltsalat med varmrøget laks

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

coq au vin opskrift

Coq au vin - opskrift på en fransk gryderet

billede med chokolademousse

Chokolademousse - nem opskrift

billede til opskrift med spinatpandekager

Spinatpandekager - nemme og lækre

billede med pølsehorn

Pølsehorn - nemme, bløde og luftige uden sukker

billede med bagt blomkålssalat

Bagt blomkålssalat med lækker dressing

billede med helstegt oksemørbrad marineret i rødvin

Helstegt oksemørbrad marineret i rødvin

butterdejsstang

Lækker butterdejsstang med broccoli og flødeost

vildtragout gryderet med vildt

Vildtragout - nem og lækker gryderet med vildt

billede med æbleflæsk

Sådan laver du æbleflæsk - den bedste opskrift

Salat med kylling, druer og valnødder

Salat med kylling, druer og valnødder

mormorsalat mormordressing

Mormorsalat med ægte mormordressing

billede med rabarbersaft

Hjemmelavet rabarbersaft af friske rabarber

billede med fastelavnsboller

Fastelavnsboller med creme og chokolade

Bagte edamame bønner i ovn på 20 min.

Bagte edamame bønner i ovn på 20 min.

stegt rødkål med valnødder og tranebær

Stegt rødkål med valnødder og tranebær

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required