• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Grill & BBQ » Hjemmelavet rub til svinekoteletter og andet kød
billede med rub til kød
Lav en lækker rub til blandt andet svinekoteletter, og få kød med mere smag. Foto: iStock.com.

Hjemmelavet rub til svinekoteletter og andet kød

Del gerne opskriften:
Facebook5PinterestMessengerEmailPrintSMS
5
SHARES
Gå til opskrift

En nem opskrift på rub, der er en lækker krydderiblanding til svinekoteletter, pulled pork, mørbrad og mange andre stykker kød.

Lav en lækker og meget hurtig rub til dit kød, og få den helt rigtige smag frem i kødet.

Denne krydderiblanding er super nem og hurtig at lave, og du kan bruge til svinekoteletter, svinemørbrad, pulled pork og mange andre udskæringer.

Opskrift på rub

billede med rub til kød

Hjemmelavet rub

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Grill
Køkken: Amerikansk
Tid: 5 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 1 spsk. paprika sød
  • ½ spsk. salt gerne flagesalt
  • ½ spsk. rørsukker eller alm. sukker
  • ½ spsk. hvidløgspulver
  • ½ spsk. spidskommen stødt
  • 1½ tsk. sennepspulver evt. Coleman's
  • 1 tsk. chilipulver eller efter smag
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Mål krydderierne af og kom dem i en skål.
  • Bland din rub godt sammen.
  • Vupti. Nu har du en fantastisk krydderiblanding til svinekoteletter, pulled pork og meget andet.

Næringsindhold

Hjemmelavet rub
Mængde pr. portion
Kalorier
18
% Daglig værdi*
Fedt
 
1
g
2
%
Mættet fedt
 
0.04
g
0
%
Flerumættet fedt
 
0.1
g
Enkelumættet fedt
 
0.3
g
Natrium
 
882
mg
38
%
Kalium
 
46
mg
1
%
Kulhydrater
 
3
g
1
%
Kostfibre
 
0.5
g
2
%
Sukker
 
2
g
2
%
Protein
 
1
g
2
%
Vitamin A
 
231
IU
5
%
Vitamin C
 
3
mg
4
%
Calcium
 
12
mg
1
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdige rub kan anvendes straks, eller opbevares i en lufttæt beholder i køkkenskabet.

Se flere lækre opskrifter:

Grillet svinemørbrad med spicy rub

Pulled pork - den bedste opskrift til ovn

Grillet culottesteg - sådan steges en culotte i grill

Se disse opskrifter:

  • Kyllingespyd marineret med soja og honning
  • Verdens bedste mazarinkage med kartofler og marcipan
  • Cocktailpølser med bacon, ahornsirup og chili
  • Gullasch - ungarsk gullash gryderet med oksekød
  • Calzone pizza - lukket UFO pizza
  • Klassisk persillesovs opskrift

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede til langtidsstegt tykkam med stout

Langtidsstegt tykkam med stout lavet i ovn

billede med hakkebøf med fyld

Hakkebøf med fyld af rødbeder og løg

billede med ovnkartofler med citron og parmesan

Ovnkartofler med citron og parmesan

billede med stuvet spidskål

Stuvet spidskål i en lidt mere sund opskrift

billede med focaccia

Italiensk focaccia brød - den nemme opskrift

billede med kartoffelæggekage

Kartoffelæggekage - opskrift på billig aftensmad

kylling med pikantost i fad

Kylling med pikantost og bacon (nem aftensmad i fad)

pizzabøffer med friske tomater og urter

Pizzabøffer med friske tomater og urter

billede med helstegt oksefilet

Helstegt oksefilet med kernetemperatur

billede med rabarbertærte

Rabarbertærte - lækker tærte med rabarber

billede med laksepakker

Laksepakker med spinat, hvidløg og tomater

billede med helstegt oksemørbrad marineret i rødvin

Helstegt oksemørbrad marineret i rødvin

lasagne med spidskål

Lasagne med spidskål og fisk

billede til at koge ris

Koge ris? Sådan koger du dine ris helt perfekt

billede til Æbletærte med mazarin, karamel og mandler

Æbletærte med mazarin, karamel og mandler

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required