• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Grill & BBQ » Hjemmelavet rub til svinekoteletter og andet kød
billede med rub til kød
Lav en lækker rub til blandt andet svinekoteletter, og få kød med mere smag. Foto: iStock.com.

Hjemmelavet rub til svinekoteletter og andet kød

Opdateret: 21. jun 2022 · Udgivet: 21. jun 2022 af Newyorker By Heart ·

billede med rub til kød

Hjemmelavet rub

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Grill
Køkken: Amerikansk
Tid: 5 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 1 spsk. paprika sød
  • ½ spsk. salt gerne flagesalt
  • ½ spsk. rørsukker eller alm. sukker
  • ½ spsk. hvidløgspulver
  • ½ spsk. spidskommen stødt
  • 1½ tsk. sennepspulver evt. Coleman's
  • 1 tsk. chilipulver eller efter smag
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Mål krydderierne af og kom dem i en skål.
  • Bland din rub godt sammen.
  • Vupti. Nu har du en fantastisk krydderiblanding til svinekoteletter, pulled pork og meget andet.

Næringsindhold

Hjemmelavet rub
Mængde pr. portion
Kalorier
18
% Daglig værdi*
Fedt
 
1
g
2
%
Mættet fedt
 
0.04
g
0
%
Flerumættet fedt
 
0.1
g
Enkelumættet fedt
 
0.3
g
Natrium
 
882
mg
38
%
Kalium
 
46
mg
1
%
Kulhydrater
 
3
g
1
%
Kostfibre
 
0.5
g
2
%
Sukker
 
2
g
2
%
Protein
 
1
g
2
%
Vitamin A
 
231
IU
5
%
Vitamin C
 
3
mg
4
%
Calcium
 
12
mg
1
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Del gerne opskriften:
Facebook5PinterestMessengerEmailPrintSMS
5
SHARES
Gå til opskrift

En nem opskrift på rub, der er en lækker krydderiblanding til svinekoteletter, pulled pork, mørbrad og mange andre stykker kød.

Lav en lækker og meget hurtig rub til dit kød, og få den helt rigtige smag frem i kødet.

Denne krydderiblanding er super nem og hurtig at lave, og du kan bruge til svinekoteletter, svinemørbrad, pulled pork og mange andre udskæringer.

Opskrift på rub

billede med rub til kød

Hjemmelavet rub

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Grill
Køkken: Amerikansk
Tid: 5 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 1 spsk. paprika sød
  • ½ spsk. salt gerne flagesalt
  • ½ spsk. rørsukker eller alm. sukker
  • ½ spsk. hvidløgspulver
  • ½ spsk. spidskommen stødt
  • 1½ tsk. sennepspulver evt. Coleman's
  • 1 tsk. chilipulver eller efter smag
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Mål krydderierne af og kom dem i en skål.
  • Bland din rub godt sammen.
  • Vupti. Nu har du en fantastisk krydderiblanding til svinekoteletter, pulled pork og meget andet.

Næringsindhold

Hjemmelavet rub
Mængde pr. portion
Kalorier
18
% Daglig værdi*
Fedt
 
1
g
2
%
Mættet fedt
 
0.04
g
0
%
Flerumættet fedt
 
0.1
g
Enkelumættet fedt
 
0.3
g
Natrium
 
882
mg
38
%
Kalium
 
46
mg
1
%
Kulhydrater
 
3
g
1
%
Kostfibre
 
0.5
g
2
%
Sukker
 
2
g
2
%
Protein
 
1
g
2
%
Vitamin A
 
231
IU
5
%
Vitamin C
 
3
mg
4
%
Calcium
 
12
mg
1
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdige rub kan anvendes straks, eller opbevares i en lufttæt beholder i køkkenskabet.

Se flere lækre opskrifter:

Grillet svinemørbrad med spicy rub

Pulled pork - den bedste opskrift til ovn

Grillet culottesteg - sådan steges en culotte i grill

Se disse opskrifter:

  • Kyllingespyd marineret med soja og honning
  • Verdens bedste mazarinkage med kartofler og marcipan
  • Cocktailpølser med bacon, ahornsirup og chili
  • Gullasch - ungarsk gullash gryderet med oksekød
  • Calzone pizza - lukket UFO pizza
  • Klassisk persillesovs opskrift

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

Italiensk kylling med oliven, tomater og rosmarin

Italiensk kylling med oliven, tomater og rosmarin

Kyllingekødboller

Kyllingekødboller med æble, cheddar og chili

billede med madpandekager

Madpandekager - de nemme og lækre uden sukker

billede til kyllingefilet i ovn

Kyllingefilet i ovn - den bedste opskrift

et billede med twix cookies

Du vil knuselske disse Twix cookies

billede med hjemmebagte burgerboller

Hjemmebagte burgerboller

et billede med koteletter i fad

Koteletter i fad med grønsager og ris

kanelstang med remonce

Opskrift på Lagkagehusets kanelstang

billede med koldhævede grovboller

Koldhævede grovboller - nemme at bage

billede til spaghetti bolognese

Spaghetti bolognese - pasta med kødsovs

blødkogt æg

Koge æg: Sådan koges blødkogt æg med succes

billede til svinemørbrad med soja i ovn

Svinemørbrad med soja i ovn

billede med Italienske wraps med skinke og mozzarella

Italienske wraps med skinke og mozzarella

et billede med kartoffelrøsti

Sprøde kartoffelrøsti i ovn - nem opskrift

billede med hvidløgsbrød

Nemme hvidløgsbrød med smør og hvidløg

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required