• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Salater » Hjemmelavet coleslaw med lækker dressing
billede til hjemmelavet coleslaw opskrift
En lækker og hjemmelavet coleslaw med rødkål, hvidkål og gulerødder. Plus den helt rigtige dressing. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Hjemmelavet coleslaw med lækker dressing

Opdateret: 23. sep 2022 · Udgivet: 9. apr 2022 af Newyorker By Heart ·

billede til hjemmelavet coleslaw opskrift

Coleslaw

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Salat
Køkken: Amerikansk
Forb. tid: 15 minutter min
Tid: 15 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • ½ lille rødkål fintsnittet
  • ½ lille hvidkål fintsnittet
  • 4 små gulerødder groft revet

Dressing

  • 30 g mayonnaise evt. Hellmanns
  • 30 g sukker
  • salt og friskkværnet peber friskkværnet peber
  • 2 tsk. dijonsennep
  • ¾ dl rapsolie
  • ¼ dl hvidvinseddike
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Bland mayonnaise, sennep, salt, friskkværnet peber og sukker sammen.
  • Pisk olie og eddike i - og pisk til det er en glat dressing.
  • Smag til, den skal være sur/sød og stærk (af sennep). Den skal måske være lidt mere syrlig end du tror, fordi både kål og gulerødder er forholdsvis søde og har brug for noget syre. Så får du den perfekte coleslaw.
  • Vend dressingen i din coleslaw idt efter lidt, brug endelig ikke for meget dressing. Det skal være sådan at det lægger som om grønsagerne i et meget tyndt lag, men det skal ikke svømme i det.
  • Sæt din kålslaw på køl og lad det stå i mindst 4 timer og trække, vend rundt i det af og til.

Næringsindhold

Coleslaw
Mængde pr. portion
Kalorier
313
% Daglig værdi*
Fedt
 
25
g
38
%
Mættet fedt
 
2
g
13
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
9
g
Enkelumættet fedt
 
13
g
Kolesterol
 
3
mg
1
%
Natrium
 
727
mg
32
%
Kalium
 
492
mg
14
%
Kulhydrater
 
23
g
8
%
Kostfibre
 
5
g
21
%
Sukker
 
16
g
18
%
Protein
 
3
g
6
%
Vitamin A
 
9238
IU
185
%
Vitamin C
 
76
mg
92
%
Calcium
 
87
mg
9
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Del gerne opskriften:
Facebook4PinterestMessengerEmailPrintSMS
4
SHARES
Gå til opskrift

Sådan laver du en lækker coleslaw. Den rigtige opskrift på kålslaw med en skøn dressing, og den er god til eks. spareribs og pulled pork.

Coleslaw er en klassisk salat med kål og en god dressing.

Den kan laves på forskellige måder, men den her bliver du vild med, og dressingen sidder lige i skabet.

Grundlæggende er coleslaw en salat, der består af snittet, rå hvidkål, og den blandes med typisk med reven gulerod. Men som i denne opskrift kan der tilsættes eks. rå rødkål, og kålsalaten kan også varieres med æble, ananas og andre grøntsager.

Kålsalaten vendes med en lækker dressing, der også kan laves på forskellige måder, og her er det blandt andet med olie, mayo og lidt sennep.

Du får her den perfekte kålslaw til fire personer, så god fornøjelse.

Opskrift på coleslaw

billede til hjemmelavet coleslaw opskrift

Coleslaw

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Salat
Køkken: Amerikansk
Forb. tid: 15 minutter min
Tid: 15 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • ½ lille rødkål fintsnittet
  • ½ lille hvidkål fintsnittet
  • 4 små gulerødder groft revet

Dressing

  • 30 g mayonnaise evt. Hellmanns
  • 30 g sukker
  • salt og friskkværnet peber friskkværnet peber
  • 2 tsk. dijonsennep
  • ¾ dl rapsolie
  • ¼ dl hvidvinseddike
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Bland mayonnaise, sennep, salt, friskkværnet peber og sukker sammen.
  • Pisk olie og eddike i - og pisk til det er en glat dressing.
  • Smag til, den skal være sur/sød og stærk (af sennep). Den skal måske være lidt mere syrlig end du tror, fordi både kål og gulerødder er forholdsvis søde og har brug for noget syre. Så får du den perfekte coleslaw.
  • Vend dressingen i din coleslaw idt efter lidt, brug endelig ikke for meget dressing. Det skal være sådan at det lægger som om grønsagerne i et meget tyndt lag, men det skal ikke svømme i det.
  • Sæt din kålslaw på køl og lad det stå i mindst 4 timer og trække, vend rundt i det af og til.

Næringsindhold

Coleslaw
Mængde pr. portion
Kalorier
313
% Daglig værdi*
Fedt
 
25
g
38
%
Mættet fedt
 
2
g
13
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
9
g
Enkelumættet fedt
 
13
g
Kolesterol
 
3
mg
1
%
Natrium
 
727
mg
32
%
Kalium
 
492
mg
14
%
Kulhydrater
 
23
g
8
%
Kostfibre
 
5
g
21
%
Sukker
 
16
g
18
%
Protein
 
3
g
6
%
Vitamin A
 
9238
IU
185
%
Vitamin C
 
76
mg
92
%
Calcium
 
87
mg
9
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdige coleslaw er perfekt til en pulled pork burger, men bestemt også andre typer af burgere. Og naturligvis er kålslaw perfekt til spareribs.

Se flere lækre salater:

Spidskålssalat med ærter og dressing

Luksus råkost salat

Mormorsalat med ægte mormordressing

Se disse opskrifter:

  • Gulerodssalat med bolsjebeder
  • Nem aspargessalat med grønne asparges
  • Linsesalat med rejer, fetadip og syltet rødløg
  • Figensalat - lækker salat med friske figner
  • Perlespeltsalat med varmrøget laks
  • Salat med kylling, druer og valnødder

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede til hjemmelavede kødboller

Hjemmelavede kødboller til suppe

billede med aperol spritz

Sådan laver du Aperol Spritz med smag af sommer

hjemmelavet rødvinssauce

Hjemmelavet rødvinssauce - nem sovs med rødvin

hakkebøffer i fad i ovn

Alt i et fad med hakkebøffer og kartofler

billede med gazpacho

Gazpacho - lækker kold spansk tomatsuppe

billede gammeldags æggekage i pande

Gammeldags æggekage med bacon

billede med Gunvor kage

Gunvor kage med marengs og frisk frugt

billede med Kylling Cordon Bleu med asparges

Kylling Cordon Bleu med asparges og sauce

kyllingefrikadeller med spinat og pastasalat

Kyllingefrikadeller med spinat og pastasalat

billede med roastbeef i ovn

Roastbeef i ovn - gourmetsaltet og utrolig lækker

billede til belgiske vafler

Belgiske vafler - den bedste opskrift

billede til stuvet spinat med parmesan

Stuvet spinat med parmesan

laks med bacon og pasta

Laks med bacon og pasta

billede med Daim muffins med banan

Store Daim muffins med banan

et billede med t-bone steak

Sådan steger du en T-bone steak perfekt

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required