• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Salater » Hjemmelavet coleslaw med lækker dressing
billede til hjemmelavet coleslaw opskrift
En lækker og hjemmelavet coleslaw med rødkål, hvidkål og gulerødder. Plus den helt rigtige dressing. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Hjemmelavet coleslaw med lækker dressing

Opdateret: 23. sep 2022 · Udgivet: 9. apr 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook3PinterestMessengerEmailPrintSMS
3
SHARES
Gå til opskrift

Sådan laver du en lækker coleslaw. Den rigtige opskrift på kålslaw med en skøn dressing, og den er god til eks. spareribs og pulled pork.

Coleslaw er en klassisk salat med kål og en god dressing.

Den kan laves på forskellige måder, men den her bliver du vild med, og dressingen sidder lige i skabet.

Grundlæggende er coleslaw en salat, der består af snittet, rå hvidkål, og den blandes med typisk med reven gulerod. Men som i denne opskrift kan der tilsættes eks. rå rødkål, og kålsalaten kan også varieres med æble, ananas og andre grøntsager.

Kålsalaten vendes med en lækker dressing, der også kan laves på forskellige måder, og her er det blandt andet med olie, mayo og lidt sennep.

Du får her den perfekte kålslaw til fire personer, så god fornøjelse.

Opskrift på coleslaw

billede til hjemmelavet coleslaw opskrift

Coleslaw

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Salat
Køkken: Amerikansk
Forb. tid: 15 minutter min
Tid: 15 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • ½ lille rødkål fintsnittet
  • ½ lille hvidkål fintsnittet
  • 4 små gulerødder groft revet

Dressing

  • 30 g mayonnaise evt. Hellmanns
  • 30 g sukker
  • salt og friskkværnet peber friskkværnet peber
  • 2 tsk. dijonsennep
  • ¾ dl rapsolie
  • ¼ dl hvidvinseddike
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Bland mayonnaise, sennep, salt, friskkværnet peber og sukker sammen.
  • Pisk olie og eddike i - og pisk til det er en glat dressing.
  • Smag til, den skal være sur/sød og stærk (af sennep). Den skal måske være lidt mere syrlig end du tror, fordi både kål og gulerødder er forholdsvis søde og har brug for noget syre. Så får du den perfekte coleslaw.
  • Vend dressingen i din coleslaw idt efter lidt, brug endelig ikke for meget dressing. Det skal være sådan at det lægger som om grønsagerne i et meget tyndt lag, men det skal ikke svømme i det.
  • Sæt din kålslaw på køl og lad det stå i mindst 4 timer og trække, vend rundt i det af og til.

Næringsindhold

Coleslaw
Mængde pr. portion
Kalorier
313
% Daglig værdi*
Fedt
 
25
g
38
%
Mættet fedt
 
2
g
13
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
9
g
Enkelumættet fedt
 
13
g
Kolesterol
 
3
mg
1
%
Natrium
 
727
mg
32
%
Kalium
 
492
mg
14
%
Kulhydrater
 
23
g
8
%
Kostfibre
 
5
g
21
%
Sukker
 
16
g
18
%
Protein
 
3
g
6
%
Vitamin A
 
9238
IU
185
%
Vitamin C
 
76
mg
92
%
Calcium
 
87
mg
9
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdige coleslaw er perfekt til en pulled pork burger, men bestemt også andre typer af burgere. Og naturligvis er kålslaw perfekt til spareribs.

Se flere lækre salater:

Spidskålssalat med ærter og dressing

Luksus råkost salat

Mormorsalat med ægte mormordressing

Se disse opskrifter:

  • Gulerodssalat med bolsjebeder
  • Nem aspargessalat med grønne asparges
  • Linsesalat med rejer, fetadip og syltet rødløg
  • Figensalat - lækker salat med friske figner
  • Perlespeltsalat med varmrøget laks
  • Salat med kylling, druer og valnødder

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med melonsalat

Lækker melonsalat med pinjekerner

billede med pariserbøf

Pariserbøf - opskrift på pariser bøf med det hele

billede med stegt flæsk med persillesovs

Stegt flæsk med persillesovs - dansk nationalret

billede med bærtærte

Bærtærte med frosne eller friske bær

billede med grove pølsehorn med gulerødder

Grove pølsehorn med gulerødder

Kikærteburger med BBQ sauce og cheddarost

Kikærteburger med BBQ sauce og cheddarost

billede med brownie bagt i kop

Brownie bagt i kop - lækker kageopskrift på 1 minut

glaserede perleløg

Glaserede perleløg - nem opskrift

billede med grillede kartofler

Sådan laver du grillede kartofler

billede med kartoffelroulade

Lækker kartoffelroulade med persillepesto

Grøntsagslasagne med ricotta a la Newyorkerbyheart

Grøntsagslasagne med ricotta (kødfri)

billede med frosting

Sådan laver du frosting til dine kager

billede med smørstegte kartofler

Smørstegte kartofler med rosmarin og hvidløg

hjemmelavet apple butter

Apple butter - opskrift på æblesmør

hjemmelavet tomatsuppe med bagte tomater

Tomatsuppe med bagte tomater og mascarpone

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required