• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Fisk og skaldyr » Hjemmelavede crabcakes med krabbekød fra dåse
billede med hjemmelavede crabcakes
Hjemmelavede crabcakes, der nemt laves med krabbekød fra dåse. Bruges som forret eller hovedret. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Hjemmelavede crabcakes med krabbekød fra dåse

Opdateret: 21. jan 2023 · Udgivet: 18. apr 2022 af Newyorker By Heart ·

billede med hjemmelavede crabcakes

Hjemmelavede crabcakes

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Tid: 20 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 1 dåse krabbekød godt afdryppet
  • 4-5 Tuc kiks fint knuste
  • 1 forårsløg meget finthakket
  • 1 spsk. mayonnaise evt. fra Hellmanns
  • 1 tsk. worcestershiresauce
  • ½ æg let sammenpisket
  • ½ tsk. sennepspulver
  • 1 tsk. hvidløgspulver IKKE hvidløgssalt
  • 2 dråber Tabasco
  • salt
  • 1 lime saft af ½ lime
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Kom det godt afdryppede krabbekød i en skål, sammen med de øvrige ingredienser, rør det sammen til en "fars".
    Afdryppet krabbekød blandes med forårsløg, fintknuste Tuc-kiks, æg, mayonnaise, salt og tabasco
  • Varm lidt smør på en pande ved middelvarme og sæt krabbekagerne på med en ske.
  • Størrelsen er alt efter hvad de skal bruges til, er det hovedret laves de i frikadelle-størrelse, er det som appetizer laves de små.
    crabcakes stegt på pande
  • Steg dine crabcakes til de er gyldne og netop genenmstegte, ca. 3 minutter på hver side.
  • Dryp krabbedellerne med limesaft, lige inden de er færdige.

Næringsindhold

Hjemmelavede crabcakes
Mængde pr. portion
Kalorier
170
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Del gerne opskriften:
Facebook3PinterestMessengerEmailPrintSMS
3
SHARES
Gå til opskrift

Her er en nem opskrift på hjemmelavede crabcakes, som du laver med krabbekød fra dåse. Krabbedellerne kan bruges som forret eller hovedret.

Crabcakes, eller krabbefrikadeller, er i virkeligheden super nemme at lave, og så er de gode som enten en lille forret eller som hovedret.

Her laves farsen til krabbefrikadellerne nemt af en dåse hakket krabbekød, og ellers er fremgangsmåden næsten som når du steger en klassisk frikadelle.

Opskriften på crabcakes er beregnet til fire personer.

Opskrift på crabcakes

billede med hjemmelavede crabcakes

Hjemmelavede crabcakes

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Tid: 20 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 1 dåse krabbekød godt afdryppet
  • 4-5 Tuc kiks fint knuste
  • 1 forårsløg meget finthakket
  • 1 spsk. mayonnaise evt. fra Hellmanns
  • 1 tsk. worcestershiresauce
  • ½ æg let sammenpisket
  • ½ tsk. sennepspulver
  • 1 tsk. hvidløgspulver IKKE hvidløgssalt
  • 2 dråber Tabasco
  • salt
  • 1 lime saft af ½ lime
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Kom det godt afdryppede krabbekød i en skål, sammen med de øvrige ingredienser, rør det sammen til en "fars".
    Afdryppet krabbekød blandes med forårsløg, fintknuste Tuc-kiks, æg, mayonnaise, salt og tabasco
  • Varm lidt smør på en pande ved middelvarme og sæt krabbekagerne på med en ske.
  • Størrelsen er alt efter hvad de skal bruges til, er det hovedret laves de i frikadelle-størrelse, er det som appetizer laves de små.
    crabcakes stegt på pande
  • Steg dine crabcakes til de er gyldne og netop genenmstegte, ca. 3 minutter på hver side.
  • Dryp krabbedellerne med limesaft, lige inden de er færdige.

Næringsindhold

Hjemmelavede crabcakes
Mængde pr. portion
Kalorier
170
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De færdigstegte crabcakes serveres straks - gerne sammen med en hjemmelavet aioli.

Se flere lækre fiskopskrifter:

Indbagt laks med spinat - laks i butterdej

Pandestegt laks med citron- og flødesauce

Se disse opskrifter:

  • Bagt laksefilet med creme fraiche og dild
  • Laksefrikadeller med grønsagsbiks
  • Perlespeltsalat med varmrøget laks
  • Tunfrikadeller lavet af dåsetun i vand
  • Ovnbagt torsk på porrebund med sennepsauce
  • Laks med bacon og pasta

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

et billede med bacon i ovn

Bacon i ovn - sprøde ovnstegte baconskiver

gratinerede svinekoteletter

Gratinerede svinekoteletter på kartoffelbund

billede med blomkål kogetid

Kogetid på blomkål - sådan koger du kålen perfekt

billede til opskrifter med hakket svinekød

Opskrifter med hakket svinekød og fars

billede med broccolisalat

Broccolisalat med feta og lækker dressing

billede med hjemmelavede falafler

Hjemmelavede falafler, der ikke smuldrer i panden

billede med koldhævede boller

Koldhævede boller der hæves natten over i køleskabet

kyllingefrikadeller med spinat og pastasalat

Kyllingefrikadeller med spinat og pastasalat

Pitaburger med kylling, hummus og dressing

Pitaburger med kylling, hummus og dressing

herregårds smørkage

Herregårds smørkage med vaniljecreme

billede med thailandsk kyllingesalat

Thailandsk kyllingesalat - lækker thaimad

gammeldags oksesteg

Gammeldags oksesteg med bagte rodfrugter

billede med chimichurri

Chimichurri - grøn sauce fra Sydamerika

billede til kylling med hvidløg, chili og pasta

Kylling med hvidløg, chili og pasta

billede til bagt æblekage med smuldredej

Bagt æblekage med smuldredej

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required