• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Fisk og skaldyr » Fiskefilet Florentine med spinat, mornay og ost
billede med fiskefilet florentine
Fiskefilet Florentine er en lækker fiskeret med spinat og ostesovs, og retten er nem at lave. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Fiskefilet Florentine med spinat, mornay og ost

Opdateret: 6. maj 2022 · Udgivet: 6. maj 2022 af Newyorker By Heart ·

billede med fiskefilet florentine

Fiskefilet Florentine

5 fra 3 brugere
Print Pin
Ret: Fisk
Køkken: Italiensk
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Tid: 30 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 450 g spinat frossen, hel spinat
  • 25 g smør
  • 5-600 g rødspætter rødspættefileter
  • ¼ liter Mornay sauce
  • ost revet
  • salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Tænd din ovn på 225 grader, og varm den op inden din Fiskefilet Florentine kommer ind i ovnen.
  • Damp spinat ca. 5 minutter (tø den ikke op først) i en gryde med lidt smeltet smør, salt og friskkværnet peber - med låg på.
  • Læg spinaten i bunden af et smurt ovnfast fad.
  • Krydr fiskefileterne på begge sider, fold dem let sammen og læg dem oven på spinaten.
  • Sæt fadet i ovnen i 5-7 minutter.
  • Tag fadet ud og hæld Mornay sauce ved og drys lidt reven ost ovenpå.
  • Sæt i ovnen igen, og giv nu dine Fiskefileter Florentine 5 minutter mere - eller til overfladen er gylden.

Næringsindhold

Fiskefilet Florentine
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Del gerne opskriften:
Facebook3PinterestMessengerEmailPrintSMS
3
SHARES
Gå til opskrift

En opskrift på lækker Fiskefilet Florentine med spinat og ostesovs. Her tilberedes fiskefileter i et fad med spinat, Mornay sauce og ost.

Fiskefilet Florentine er en skøn fiskeret, der både er nem og meget hurtig at lave.

Selvom navnet lyder fint og som en besværlig ret, så er den altså ganske simpel at give sig i kast med.

Der er nemlig tale om rødspættefileter, der tilberedes i et fad sammen med spinat og ostesauce, og du skal heller ikke anvende frygtelig mange ingredienser til fiskeretten.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på Fiskefilet Florentine

billede med fiskefilet florentine

Fiskefilet Florentine

5 fra 3 brugere
Print Pin
Ret: Fisk
Køkken: Italiensk
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Tid: 30 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 450 g spinat frossen, hel spinat
  • 25 g smør
  • 5-600 g rødspætter rødspættefileter
  • ¼ liter Mornay sauce
  • ost revet
  • salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Tænd din ovn på 225 grader, og varm den op inden din Fiskefilet Florentine kommer ind i ovnen.
  • Damp spinat ca. 5 minutter (tø den ikke op først) i en gryde med lidt smeltet smør, salt og friskkværnet peber - med låg på.
  • Læg spinaten i bunden af et smurt ovnfast fad.
  • Krydr fiskefileterne på begge sider, fold dem let sammen og læg dem oven på spinaten.
  • Sæt fadet i ovnen i 5-7 minutter.
  • Tag fadet ud og hæld Mornay sauce ved og drys lidt reven ost ovenpå.
  • Sæt i ovnen igen, og giv nu dine Fiskefileter Florentine 5 minutter mere - eller til overfladen er gylden.

Næringsindhold

Fiskefilet Florentine
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Fiskefilet Florentine serveres straks, og gerne sammen med kogte ris og dampet broccoli.

Se flere lækre opskrifter med fisk:

Hele panerede pandestegte rødspætter

Indbagt laks med spinat - laks i butterdej

Pandestegt laks med citron- og flødesauce

Se disse opskrifter:

  • Ovnbagt torsk på porrebund med sennepsauce
  • Laksepakker med spinat, hvidløg og tomater
  • Laksefrikadeller med grønsagsbiks
  • Hjemmelavede crabcakes med krabbekød fra dåse
  • Laks med bacon og pasta
  • Bagt laksefilet med creme fraiche og dild

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

minestrone suppe med kyllinge kødboller

Minestronesuppe med kyllinge kødboller

billede med hjemmelavet andefond

Hjemmelavet andefond - nem opskrift

billede til langtidsstegt tykkam med stout

Langtidsstegt tykkam med stout lavet i ovn

billede med huevos rancheros

Huevos rancheros - lækker mexicansk morgenmad

billede med andesovs

Andesovs - nem opskrift på lækker andesauce

laks med bacon og pasta

Laks med bacon og pasta

billede til svenske kødboller med flødesovs og mos

Svenske kødboller med flødesovs og mos

skinkestang

Skinkestang - butterdej med skinke

billede med farsbrød med bacon

Farsbrød med bacon og BBQ sauce

billede med hjemmelavet tiramisu

Tiramisu - italiensk dessert med ladyfingers

billede med guacamole avocado dip

Guacamole - lækker avocado dip

Kylling i kokossauce med grøn karry

Kylling i kokossauce med grøn karry

billede til kringle med marcipan og chokolade

Kringle med marcipan og chokolade

et billede med persillesovs

Klassisk persillesovs opskrift

billede med paprikasovs

Paprikasovs - opskrift på lækker paprika sauce

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required