• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Brød » Croutoner - opskrift på sprøde brødcroutoner
hjemmelavede croutoner
Hjemmelavede croutoner, som er meget nemme at lave. Du kan bruge ciabattabrød eller flutes, og de sprøde brødtern er lækre i salater. Foto: iStock.com/GCapture.

Croutoner - opskrift på sprøde brødcroutoner

Opdateret: 16. apr 2022 · Udgivet: 7. apr 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook1PinterestMessengerEmailPrintSMS
1
SHARE
Gå til opskrift

Her får du en nem opskrift på sprøde croutoner. Hjemmelavede brødcroutoner, der er perfekte til blandt andet salater og supper.

Croutoner er sprøde brødtern, som blandt andet er fantastiske i en salat, hvor de giver lidt knas.

Du kan lave croutoner af mange forskellige brødtyper, men det bedste er nok ciabatta brød og almindelige flutes.

De sprøde brødtern er nemme at lave med denne opskrift, og mængderne kan du selv justere. Men spar ikke for meget på olien.

Opskrift på croutoner

hjemmelavede croutoner

Croutoner

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Brød
Køkken: Fransk
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Tid: 20 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • ciabatta flutes
  • olivenolie
  • flagesalt
  • hvidløg
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Varm noget olivenolie op på en pande og kom hele, pillede hvidløgsfed i.
  • Skru ned for varmen, så de ligger lige så stille og steger uden at blive for brune.
  • Skær ciabattaflute i små tern. Almindelig flute og andre hvedebrød kan også anvendes.
  • Når hvidløgsfeddene har stegt et stykke tid og afgivet smag til olien, tages de op.
  • Hæld brødternene på panden og vend godt rundt på olivenolie bliver fordel på brødternene.
  • Lad dine croutoner stege til de blive brune og sprøde.
  • Drys de sprøde brødtern med lidt flagesalt.

Næringsindhold

Croutoner
Mængde pr. portion
Kalorier
80
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De sprøde croutoner kan anvendes straks, og du kan bland andet tilføre dem til en spidskålssalat.

Croutoner i ovn

Du kan også nemt lave de lækre brødtern i ovnen.

Her vendes tern af brød sammen med olie, hvorefter de fordeles på bageplade med bagepapir. Kan drysses med lidt hvidløgspulver.

Ovnbagte brødcroutoner skal have ca. 10 minutter ved 200 grader almindelig over- og undervarme. Vendes gerne undervejs.

Se flere lækre brødopskrifter:

Gammeldags franskbrød - nem opskrift

Hjemmebagte burgerboller

Klassiske boller fra mormor (de luftige hjemmebagte)

Se disse opskrifter:

  • Grove pølsehorn med gulerødder
  • Hjemmebagte grove pitabrød (nem opskrift)
  • Hjemmebagte rugkiks til ost og andet godt
  • Grilled cheese sandwich - ostesandwich
  • Hjemmebagte knækbrød med masser af kerner
  • Hjemmelavet pizzadej - nem opskrift på dej til pizza

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede til brownie med valnødder

Lækker brownie med valnødder

billede til risengrød i ovn

Opskrift på risengrød i ovn

Kalveschnitzel med gorgonzola og tomatsalat

Kalveschnitzel med gorgonzola og tomatsalat

wraps med kylling, avocado, bacon og mango

Wraps med kylling, avocado, bacon og mango

billede med stegt andebryst

Andebryst - sådan laver du stegt andebrystfilet

billede til opskrifter med kylling

Opskrifter med kylling - de 12 bedste kyllingeretter

billede med mormor boller

Boller

kanelstang med remonce

Opskrift på Lagkagehusets kanelstang

fløjlsblød kartoffelmos

Kartoffelmos - lækker og luftig

kylling med pikantost i fad

Kylling med pikantost og bacon (nem aftensmad i fad)

forårsmad med svinekød og grøntsager i sennepssauce

Forårsmad med svinekød og grøntsager i sennepssauce

billede med lun kartoffelsalat

Lun kartoffelsalat med bacon og purløg

hvidkålsgratin med hakket oksekød

Hvidkålsgratin med hakket oksekød

foto med grillet flanksteak

Grillet flanksteak på spinatbund

hjemmelavede romkugler

Romkugler med marcipan og mørk rom

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required