Her får du en simpel og god opskrift på blomkålsdip. En velsmagende dip med blomkål, som du kan servere til pandebrød og meget andet.
Lav en lækker blomkålsdip, der her er blendet sammen med blandt andet en smule hvidløg.
Det er en skøn dip, som du blandt andet kan servere sammen med pandebrød. Eller naanbrød.
Brug gerne en halv, stor blomkål - eller en hel lille kål.
Blomkålsdippen er super nem at lave, så det er bare med at komme i gang.
Opskrift på blomkålsdip
Ingredienser
- ½ blomkål kogt
- 1-1½ spsk. mayonnaise evt. Hellmann's
- 1 fed hvidløg
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Kog blomkål til den er mør, og afkøl derefter kålen.
- Kom den i en blender sammen med mayonnaise, start med 1 spsk., hvidløg og lidt salt og friskkværnet peber.
- Kør din blomkålsdip til den er en helt glat masse. Smages evt. også til med lidt friskpresset citronsaft.
Næringsindhold
Noter
Den færdige blomkålsdip kan serveres straks, eller opbevares på køl.
Nyd den som sagt gerne sammen med pandebrød, lidt grøntsager, grillede majskolber eller hvad du synes. Et nemt aftensmåltid.
Kom med din kommentar