• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Forretter » Amerikansk rejecocktail med cocktailsovs
amerikansk rejecocktail med cocktailsovs
En skøn amerikansk rejecocktail med cocktailsovs, der er nem at lave som forret eller snack. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Amerikansk rejecocktail med cocktailsovs

Opdateret: 4. jan 2023 · Udgivet: 4. jan 2023 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook2PinterestMessengerEmailPrintSMS
2
SHARES
Gå til opskrift

Her finder du en nem opskrift på amerikansk rejecocktail med cocktailsovs. En lækker rejecocktail, der er en himmelsk god forret eller snack.

Amerikansk rejecocktail er en skøn måde at lave rejecocktail på. Her anvendes store rejer, og den medfølgende cocktailsovs er både sød, lidt syrlig og stærk, hvilket spiller godt sammen med de milde tigerrejer.

Så denne fantastiske forret skal du ikke snyde dig selv for. Bemærk, at opskriften er beregnet til tre personer, men den er jo nem at gange op. Brug bare knapperne under mængde i opskriftsboksen.

Opskrift på amerikansk rejecocktail

amerikansk rejecocktail med cocktailsovs

Amerikansk rejecocktail med cocktailsovs

5 fra 3 brugere
Print Pin
Ret: Forret
Køkken: Amerikansk
Tid: 30 minutter min
Servings: 3 personer

Ingredienser

  • 15 tigerrejer rå med skal, frosne
  • 4 dl vand
  • 1½ dl hvidvin tør
  • 1 løg skåret i grove stykker
  • 1 stængel bladselleri skåret i grove stykker
  • 2 laurbærblade
  • 10 peberkorn
  • Lidt salt

Cocktailsovs

  • ½ dl chilisovs (helst fra Heinz)
  • 1½ dl ketchup (også gerne Heinz)
  • 1 spsk. peberrod revet, eller efter smag
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Kom hvidvin, vand, bladselleri, løg, peberkorn og salt i en gryde og bring i kog, lad det koge i 5 minutter.
  • Kom de frosne rejer i og tag gryden af varmen.
  • Læg låg på og lad dem stå i 10-15 minutter, til rejerne er blevet lyserøde og faste - men pas på at de ikke får for meget!
  • Hæld vandet fra, kom rejerne i en skål og sæt dem i køleskab, hvor de skal køle helt af. Helst til dagen efter.
  • Cocktailsovs: Bland det hele sammen og smag til. Du bestemmer selvfølgelig selv hvor meget peberrod du bruger, men den skal helst være lidt stærk.
  • Servering af amerikansk rejecocktail: Pil skallen af rejerne, men lad haleviften sidde på. Skær dem op i ryggen og fjern den sorte tarm.
  • Kom cocktailsovsen op i små glas eller skåle, og sæt rejerne på kanten.

Næringsindhold

Amerikansk rejecocktail med cocktailsovs
Mængde pr. portion
Kalorier
129
% Daglig værdi*
Fedt
 
0.4
g
1
%
Mættet fedt
 
0.1
g
1
%
Transfedt
 
0.003
g
Flerumættet fedt
 
0.1
g
Enkelumættet fedt
 
0.04
g
Kolesterol
 
38
mg
13
%
Natrium
 
635
mg
28
%
Kalium
 
272
mg
8
%
Kulhydrater
 
19
g
6
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
13
g
14
%
Protein
 
5
g
10
%
Vitamin A
 
323
IU
6
%
Vitamin C
 
5
mg
6
%
Calcium
 
43
mg
4
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Amerikansk rejecocktail stilles på køl til de skal serveres, eller server med det samme.

Flere opskrifter med tigerrejer

  • billede til ferskensuppe med rejer og karry
    Ferskensuppe med karry og rejer
  • filodejskurve med rejer
    Filodejskurve med tigerrejer
  • billede med indbagte tigerrejer
    Indbagte tigerrejer i butterdej
  • billede med Pasta med citronsauce og marinerede tigerrejer
    Pasta med citronsauce og marinerede tigerrejer

Se disse opskrifter:

  • Figensalat - lækker salat med friske figner
  • Bagte kartoffelskiver med rejesalat
  • Rugbrød med varmrøget laks og urtecreme
  • Gryderet med spidskål, oksekød og bacon
  • One pot pasta - verdens nemmeste pastaret
  • Pandekager med oksekød og grøntsager

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med rabarbertærte

Rabarbertærte - lækker tærte med rabarber

billede til stegetid på and

Stegetid på and i ovn - den nemme guide til andesteg

svinemørbrad i fad

Svinemørbrad i fad med bacon og peberfrugt

billede med Buffalo-chicken macaroni and cheese

Himmelsk Buffalo-chicken macaroni and cheese

billede med gazpacho

Gazpacho - lækker kold spansk tomatsuppe

billede med klassisk dansk kartoffelsalat

Opskrift på klassisk dansk kartoffelsalat (kold)

kartoffel porre suppe opskrift

Kartoffel porre suppe med bacon og purløg

tærte med bacon og broccoli

Tærte med bacon og broccoli

glaserede perleløg

Glaserede perleløg - nem opskrift

billede med sorte gryde gryderet

Den sorte gryde - gryderet med oksekød

billede til svinemørbrad med bacon i grøntsags- og gorgonzolasauce

Svinemørbrad med bacon i grøntsags- og gorgonzolasauce

forårssalat a la newyorker by heart

Forårssalat med rygeost dressing

billede med dampet broccoli

Dampet broccoli med kogetid og gode tips

bagte kartofler bagekartofler

Sådan laver du bagte kartofler af bagekartofler

billede med fiskefilet florentine

Fiskefilet Florentine med spinat, mornay og ost

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required