• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Kager » Verdens bedste kanelsnegle med lækker remonce
billede med kanelsnegle med lækkert remoncefyld
Så er verdens bedste kanelsnegle klar efter bagning, og de kan eventuelt pyntes med lidt glasur. Bagt med remonce, og de smager himmelsk godt. Foto: iStock.com.

Verdens bedste kanelsnegle med lækker remonce

Del gerne opskriften:
Facebook2PinterestMessengerEmailPrintSMS
2
SHARES
Gå til opskrift

Her får du opskriften på verdens bedste kanelsnegle. Præcis som du ønsker en hjemmebagt kanelsnegl. Blød, men med masser af remonce.

Kanelsnegle er altid et sikkert hit til kaffen derhjemme, som lækker kollegakage eller når du har bare har lyst til en god kage.

Denne opskrift er særlig lækker, og måske er det verdens bedste kanelsnegle. Fyldt med en lækker remonce.

Du får 32 kanelsnegle af denne portion, så der bør være nok til alle.

Opskrift på kanelsnegle

billede med kanelsnegle med lækkert remoncefyld

Kanelsnegle

5 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Tid: 2 timer t 30 minutter min
Servings: 32 stk.

Ingredienser

  • ½ liter mælk
  • 125 g flormelis
  • 65 g smør
  • 25 g gær
  • 1½ æg pisket sammen
  • 1½ tsk kardemomme
  • 750 g hvedemel måske lidt mere

Remonce

  • 250 g smør blødt
  • 250 g rørsukker eller alm. sukker
  • 1 spsk. kanel
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Varm mælk op i en gryde og smelt smørret i det, tilsæt flormelis, rør det hele sammen og lad det køle helt af og rør gæren ud i mælkeblandingen.
  • Bland derefter de våde ingredienser med de tørre.
  • Tag dejen ud på bordet og ælt det til en glat og blød dej, tilsæt endelig ikke for meget hvedemel, kun så den lige slipper bordpladen.
  • Læg din dej til kanelsnegle i en skål, dæk til, stil det lunt og lad det hæve i 1 time.
  • Pisk blødt smør, kanel og sukker sammen til en lækker remonce. Du kan også piske et par spiseskefulde majsstivelse i remoncen, så den ikke så nemt flyder ud.
  • Tag dejen ud på et meldrysset bord og rul det ud til 1 cm.'s tykkelse i en aflang firkant.
  • Smør remonce ud på dejen og rul den til en "roulade" på den lange led.
    Dejen rulles til en lang pølse
  • Skær pølsen i tykke skiver og fold snippen ind under hver kanelsnegl. Læg dine kanelsnegle på bageplader med bagepapir, dæk dem til og lad dem hæve i endnu 45 minutter.
    Skæres ud i tykke skiver til lækre kanelsnegle
  • Forvarm ovnen til 200 grader og bag i 10-15 minutter, til de er gyldne og færdigbagte.
  • Flyt straks kanelsneglene til en bagerist når de tages ud af ovnen, så de kan køle af.

Næringsindhold

Kanelsnegle
Mængde pr. portion
Kalorier
300
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De færdigbagte kanelsnegle kan evt. pyntes med lidt glasur, som du rører af flormelis og en smule vand.

Kanelsneglene kan også fryses ned til senere brug, men her skal du så vente med at pynte dem.

Se flere lækre kagesopskrifter:

Fynsk brunsviger - opskrift på snasket brunsvigerkage

Drømmekage fra Brovst med lækker kokostopping

Opskrift på Lagkagehusets kanelstang

Se disse opskrifter:

  • Giftkage opskrift (grøn kage og bladankage)
  • Sådan laver du frosting til dine kager
  • Verdens bedste kokostoppe med chokolade
  • Sådan laver du italiensk marengs
  • Herregårds smørkage med vaniljecreme
  • Nøddebund med jordbær og flødeskum

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

pastafad med champignon, kylling og frisk spinat

Pastafad med champignon, kylling og spinat 

Cocktailpølser med bacon, honning og chili

Cocktailpølser med bacon, ahornsirup og chili

billede med frosting

Sådan laver du frosting til dine kager

billede med vietnamesiske forårsruller

Opskrift på vietnamesiske forårsruller med fyld

billede med Bacontærte med porrer og kartofler

Bacontærte med porrer og kartofler

billede med stuvet spidskål

Stuvet spidskål i en lidt mere sund opskrift

Hjemmelavet BBQ sauce med cola

Hjemmelavet BBQ sauce med cola

Ovnbagt torsk på porrebund med sennepsauce

Ovnbagt torsk på porrebund med sennepsauce

billede med broccolisalat

Broccolisalat med feta og lækker dressing

billede til overnight oats med jordbær

Overnight oats med chiafrø og jordbær

billede med fiskefrikadeller med broccolimos

Fiskefrikadeller med broccolimos

billede med kogt hamburgerryg

Kogt hamburgerryg - kogetid og temperatur

et billede til kalkungryde med grønne peberkorn

Kalkungryde med grønne peberkorn

avocadosala

Nem avocadosalsa - opskrift på salsa med avocado

Ovnbagt frittata

Ovnbagt frittata med æg, peberfrugt og parmesan

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required