• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Dip og dressing » Verdens bedste dressing med balsamico
billede med verdens bedste dressing
Lav nemt verdens bedste dressing med blandt andet balsamico og ketchup. God til blandt andet pastasalat. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Verdens bedste dressing med balsamico

Del gerne opskriften:
Facebook6PinterestMessengerEmailPrintSMS
6
SHARES
Gå til opskrift

Få opskrift på verdens bedste dressing a la Newyorker By Heart. Den laves bla. med balsamico og ketchup, og er god til pastasalat med mere.

Her er opskriften på verdens bedste dressing. I hvert fald når det står til Newyorker By Heart.

Dressingen laver du blandt andet med balsamico og ketchup, men selvfølgelig også olie. Her er det dog vigtigt, at du anvender en rapsolie eller majsolie, og ikke en olivenolie.

Samtidig er målene vejledende, så smag dig frem.

Opskrift på verdens bedste dressing

billede med verdens bedste dressing

Verdens bedste dressing

4.86 fra 7 brugere
Print Pin
Ret: Dip og dressing
Køkken: Dansk
Tid: 5 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 1 dl balsamico
  • 0,5 dl rapsolie
  • 3 spsk. ketchup evt. Heinz
  • 1 tsk. sukker
  • 2 fed hvidløg presset
  • friskkværnet peber
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Hæld balsamico i en skål.
  • I starten piskes olie i ganske lidt ad gangen, næsten dryp efter dryp som når man laver mayonnaise.
  • Lidt efter lidt kan det piskes i en tynd stråle, til det begynder at tykne.
  • Når konsistensen er blevet tyk smages der til med sukker og så kommes ketchup i.
  • Hvidløg efter smag presses i og så tilsættes lidt friskkværnet peber. Husk at smage verdens bedste dressing til.

Næringsindhold

Verdens bedste dressing
Mængde pr. portion
Kalorier
150
% Daglig værdi*
Fedt
 
13
g
20
%
Mættet fedt
 
1
g
6
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
4
g
Enkelumættet fedt
 
8
g
Natrium
 
108
mg
5
%
Kalium
 
66
mg
2
%
Kulhydrater
 
9
g
3
%
Kostfibre
 
0.1
g
0
%
Sukker
 
7
g
8
%
Protein
 
0.3
g
1
%
Vitamin A
 
58
IU
1
%
Vitamin C
 
1
mg
1
%
Calcium
 
11
mg
1
%
Jern
 
0.2
mg
1
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Verdens bedste er god til pastasalat og mange andre salater, men det er vigtigt, at du smager dressingen til.

Se flere lækre dressinger:

Hjemmelavet Thousand Island dressing

Hjemmelavet hvidløgsdressing med mynte og basilikum

Mormorsalat med ægte mormordressing

Se disse opskrifter:

  • Opskrift på grillede frikadeller med havregryn
  • Kyllingegryde med bacon og broccoli
  • Sunde havregrynskager med fuldkorn
  • Orientalsk gryderet med kylling og ris
  • Indisk naan - opskrift på lækkert naanbrød
  • Suppe med tomater og champignon

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede til baconruller med tomatsauce

Baconruller med tomatsauce og pasta

billede til gryderetter

Gryderetter - de bedste opskrifter på mad i gryde

billede til hakkebøffer med bløde løg

Hakkebøffer med bløde løg og pandesovs

billede til stegetid på and

Stegetid på and i ovn - den nemme guide til andesteg

billede med rub til kød

Hjemmelavet rub til svinekoteletter og andet kød

billede til majs i mikroovn

Majs i mikroovn - den nemme guide

billede med kyllingefad med bacon

Kyllingefad med bacon, fløde og mozzarella

Oksekødspie med pastasalat

Oksekødspie med pastasalat

Philly cheese steak sandwich

Philly cheese steak sandwich opskrift

billede med gastrik

Gastrik

billede med bærtærte

Bærtærte med frosne eller friske bær

billede med marmorkage

Marmorkage - måske Danmarks bedste skærekage

billede til tærte med skinke

Tærte med skinke og champignon

billede med sandkage

Lækker sandkage med revet citronskal

minestrone suppe med kyllinge kødboller

Minestronesuppe med kyllinge kødboller

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required