• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Drinks og drikke

billede med varm chokolade og kakao med flødeskum
En kop varm chokolade med flødeskum, og den indeholder også kakao. Perfekt når du skal have varmen, og så er den god sammen med hjemmebagte boller. Foto: iStock.com.

Varm chokolade med flødeskum

Skrevet af: Newyorker By Heart

Oversigt over indhold

  1. Her er den bedste opskrift på varm chokolade med flødeskum. Lav en perfekt kop varm kakao, der giver dig varmen på den rigtige måde.
  2. Opskrift på varm chokolade
  3. Varm chokolade med flødeskum
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
  8. Se flere opskrifter med chokolade
5 fra 1 bruger

Her er den bedste opskrift på varm chokolade med flødeskum. Lav en perfekt kop varm kakao, der giver dig varmen på den rigtige måde.

Varm chokolade eller varm kakao? I denne kop er der begge dele, og så bliver den varme chokoladedrik altså ikke bedre.

Her får du en intensiv chokodrik, der virkelig har en fyldig chokoladesmag, og med flødeskum på toppen er du sikker på succes.

Opskriften er beregnet til to krus med varm chokolade og flødeskum, men husk at den ikke må komme op og koge!

Opskrift på varm chokolade

billede med varm chokolade og kakao med flødeskum

Varm chokolade med flødeskum

5 fra 1 bruger
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Drinks og drikke
Køkken: Dansk
Tid: 10 minutter min
Antal: 2 personer

Ingredienser

Varm chokolade

  • ½ liter sødmælk
  • 1 spsk. kakao
  • 100 g chokolade omkring 60% kakaoindhold, brækket i mindre stykker
  • 1 spsk. rørsukker

Flødeskum

  • 1,5 dl. piskefløde pisket til flødeskum

Sådan gør du 

  • Kom mælk i en gryde sammen med kakaopulver og sukker.
  • Pisk i det og varm det op ved lav varme. Bliv ved det og pisk ofte, så det ikke brænder på.
  • Når mælken begynder at blive varm, kommes chokolade i - bliv ved med at piske - til chokoladen er opløst. Det er vigtigt at der piskes, så det ikke brænder på, så bliv ved det!
  • Varm op til kogepunktet, men varm chokolade må IKKE koge.
  • Hæld det i krus og top med blødt, koldt flødeskum.

Næringsindhold

Varm chokolade med flødeskum
Mængde pr. portion
Kalorier
738
% Daglig værdi*
Fedt
 
57
g
88
%
Mættet fedt
 
34
g
213
%
Transfedt
 
0.01
g
Flerumættet fedt
 
2
g
Enkelumættet fedt
 
15
g
Kolesterol
 
117
mg
39
%
Natrium
 
129
mg
6
%
Kalium
 
854
mg
24
%
Kulhydrater
 
45
g
15
%
Kostfibre
 
6
g
25
%
Sukker
 
33
g
37
%
Protein
 
15
g
30
%
Vitamin A
 
1540
IU
31
%
Vitamin C
 
0.5
mg
1
%
Calcium
 
406
mg
41
%
Jern
 
6
mg
33
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Varm chokolade med flødeskum serveres straks. Den varme kakao kan evt. serveres sammen med bollerne med smør.

Se flere opskrifter med chokolade

  • billede med bananmuffins
    Bananmuffins med chokolade og kokos
  • billede til kringle med marcipan og chokolade
    Kringle med marcipan og chokolade
  • billede med makronmuffins med chokolade
    Makronmuffins med chokolade
« Bollerne - de bedste hjemmebagte
Bagt æblekage med smuldredej »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Lækker lørdagskylling a la butterflied
  • Ovnbagte kartoffelskiver med olie og salt
  • Svinemørbrad med sennep og champignon
  • Wok med skinke og mangochutney
  • Gulerodskage - nem opskrift med ostecreme
  • Bagt laksefilet med creme fraiche og dild
  • Stegt flæsk med persillesovs - dansk nationalret
  • Drømmekage fra Brovst - den bedste opskrift
  • Fyldt mørbrad med mozzarella - lækker aftensmad
  • Philly cheese steak sandwich opskrift

Inspiration til aftensmad

Wok med skinke og mangochutney

Wok med skinke og mangochutney

billede med madpandekager

Madpandekager - de nemme og lækre uden sukker

billede med osso buco

Osso buco - langtidsstegt i ovn med lækker sauce

billede til pandebøf med kartoffelbåde

Pandebøf med kartoffelbåde (nem hverdagsret)

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.