• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Drinks og drikke » Varm chokolade med flødeskum
billede med varm chokolade og kakao med flødeskum
En kop varm chokolade med flødeskum, og den indeholder også kakao. Perfekt når du skal have varmen, og så er den god sammen med hjemmebagte boller. Foto: iStock.com.

Varm chokolade med flødeskum

Opdateret: 22. sep 2022 · Udgivet: 22. sep 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook1PinterestMessengerEmailPrintSMS
1
SHARE
Gå til opskrift

Her er den bedste opskrift på varm chokolade med flødeskum. Lav en perfekt kop varm kakao, der giver dig varmen på den rigtige måde.

Varm chokolade eller varm kakao? I denne kop er der begge dele, og så bliver den varme chokoladedrik altså ikke bedre.

Her får du en intensiv chokodrik, der virkelig har en fyldig chokoladesmag, og med flødeskum på toppen er du sikker på succes.

Opskriften er beregnet til to krus med varm chokolade og flødeskum, men husk at den ikke må komme op og koge!

Opskrift på varm chokolade

billede med varm chokolade og kakao med flødeskum

Varm chokolade med flødeskum

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Drinks og drikke
Køkken: Dansk
Tid: 10 minutter min
Servings: 2 personer

Ingredienser

Varm chokolade

  • ½ liter sødmælk
  • 1 spsk. kakao
  • 100 g chokolade omkring 60% kakaoindhold, brækket i mindre stykker
  • 1 spsk. rørsukker

Flødeskum

  • 1,5 dl. piskefløde pisket til flødeskum
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Kom mælk i en gryde sammen med kakaopulver og sukker.
  • Pisk i det og varm det op ved lav varme. Bliv ved det og pisk ofte, så det ikke brænder på.
  • Når mælken begynder at blive varm, kommes chokolade i - bliv ved med at piske - til chokoladen er opløst. Det er vigtigt at der piskes, så det ikke brænder på, så bliv ved det!
  • Varm op til kogepunktet, men varm chokolade må IKKE koge.
  • Hæld det i krus og top med blødt, koldt flødeskum.

Næringsindhold

Varm chokolade med flødeskum
Mængde pr. portion
Kalorier
738
% Daglig værdi*
Fedt
 
57
g
88
%
Mættet fedt
 
34
g
213
%
Transfedt
 
0.01
g
Flerumættet fedt
 
2
g
Enkelumættet fedt
 
15
g
Kolesterol
 
117
mg
39
%
Natrium
 
129
mg
6
%
Kalium
 
854
mg
24
%
Kulhydrater
 
45
g
15
%
Kostfibre
 
6
g
25
%
Sukker
 
33
g
37
%
Protein
 
15
g
30
%
Vitamin A
 
1540
IU
31
%
Vitamin C
 
0.5
mg
1
%
Calcium
 
406
mg
41
%
Jern
 
6
mg
33
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Varm chokolade med flødeskum serveres straks. Den varme kakao kan evt. serveres sammen med bollerne med smør.

Se flere opskrifter med chokolade

  • billede med bananmuffins
    Bananmuffins med chokolade og kokos
  • billede til kringle med marcipan og chokolade
    Kringle med marcipan og chokolade
  • billede med makronmuffins med chokolade
    Makronmuffins med chokolade

Se disse opskrifter:

  • Hjemmelavet hvidløgsdressing med mynte og basilikum
  • Bradepandekage med banan og karamelglasur
  • Sådan laver du Aperol Spritz med smag af sommer
  • Sådan laver du bagte kartofler af bagekartofler
  • Hindbærsnitter - hjemmelavet kage med hindbær
  • Slowfood: Spaghetti med kødsovs

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

et billede med giftkage grøn kage og bladankage

Giftkage opskrift (grøn kage og bladankage)

butterdejssnegle med oliventapenade

Butterdejssnegle med oliventapenade

billede med tomatsalat med oliven

Tomatsalat med oliven og mozzarella

billede med fyldte svinekoteletter

Fyldte svinekoteletter med æble og timian

billede med hjemmelavet karamelsauce

Karamelsauce - hjemmelavet og vanedannende

Kalveschnitzel med gorgonzola og tomatsalat

Kalveschnitzel med gorgonzola og tomatsalat

billede med nemme rabarbermuffins

Rabarbermuffins - opskrift på muffins med rabarber

pølsemix med kartoffelmos

Lækker pølsemix med kartoffelmos

billede med mojito cocktail

Mojito cocktail med rom, lime og mynte

pizzabøffer med friske tomater og urter

Pizzabøffer med friske tomater og urter

billede med grønkål til grønlangkål

Sønderjysk grønlangkål med kartofler

billede med sauce bearnaise

Hjemmelavet sauce bearnaise, der altid bliver perfekt

billede med andesovs

Andesovs - nem opskrift på lækker andesauce

billede med lun kartoffelsalat

Lun kartoffelsalat med bacon og purløg

Italiensk kylling med oliven, tomater og rosmarin

Italiensk kylling med oliven, tomater og rosmarin

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required