Her er den bedste opskrift på varm chokolade med flødeskum. Lav en perfekt kop varm kakao, der giver dig varmen på den rigtige måde.
Varm chokolade eller varm kakao? I denne kop er der begge dele, og så bliver den varme chokoladedrik altså ikke bedre.
Her får du en intensiv chokodrik, der virkelig har en fyldig chokoladesmag, og med flødeskum på toppen er du sikker på succes.
Opskriften er beregnet til to krus med varm chokolade og flødeskum, men husk at den ikke må komme op og koge!
Opskrift på varm chokolade

Ingredienser
Varm chokolade
- ½ liter sødmælk
- 1 spsk. kakao
- 100 g chokolade omkring 60% kakaoindhold, brækket i mindre stykker
- 1 spsk. rørsukker
Flødeskum
- 1,5 dl. piskefløde pisket til flødeskum
Fremgangsmåde
- Kom mælk i en gryde sammen med kakaopulver og sukker.
- Pisk i det og varm det op ved lav varme. Bliv ved det og pisk ofte, så det ikke brænder på.
- Når mælken begynder at blive varm, kommes chokolade i - bliv ved med at piske - til chokoladen er opløst. Det er vigtigt at der piskes, så det ikke brænder på, så bliv ved det!
- Varm op til kogepunktet, men varm chokolade må IKKE koge.
- Hæld det i krus og top med blødt, koldt flødeskum.
Næringsindhold
Noter
Varm chokolade med flødeskum serveres straks. Den varme kakao kan evt. serveres sammen med bollerne med smør.
Kom med din kommentar