• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Tortilla med hakket oksekød - nemme oksekødstortillas
Tortilla med hakket oksekød og avocadosalsa
Tortilla med hakket oksekød og avocadosalsa er nem og lækker mad, der er inspireret af det mexicanske køkken. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Tortilla med hakket oksekød - nemme oksekødstortillas

Opdateret: 3. okt 2023 · Udgivet: 3. okt 2023 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook2PinterestMessengerEmailPrintSMS
2
SHARES
Gå til opskrift

Sådan laver du tortilla med hakket oksekød og avocadosalsa. Tortillas med oksekød er nem aftensmad med inspiration fra det mexicanske køkken.

Tortilla med hakket oksekød er en populær ret i de danske køkkener, hvor denne mexicanske klassiker altid er et hit.

Her fyldes tortillas med det lækre og krydrede fyld, der blandt andet laves af oksekød, chilibønner og peberfrugt.

Se også: Chili con carne - lækker livret med hakket oksekød

Opskriften er beregnet til fire personer, og her med to store hvedetortillas til hver.

Opskrift på tortilla med hakket oksekød

Tortilla med hakket oksekød og avocadosalsa

Tortilla med hakket oksekød og avocadosalsa

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Mexikansk
Tid: 20 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 500 g hakket oksekød
  • 1 løg hakket
  • 2 fed hvidløg finthakket
  • 2 røde snackpebre i små tern
  • 1 spsk olie til stegning
  • 1 håndfuld basilikum hakket
  • 100 g rosiner
  • 1 dåse chilibønner afdryppet
  • 100 g pinjekerner
  • 250 g champignon i skiver
  • 50 g spinat frisk, godt skyllet og tørret
  • salt og friskkværnet peber
  • 8 tortillas hvede
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Til tortilla med hakket oksekød starter du med, at komme lidt olie i en gryde, og svits så løg og hvidløg til de bliver klare, men uden at de tager farve.
  • Tilsæt hakket oksekød og steg til det bliver brunt, krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Tilsæt champignon og kidneybønner, lad det stege med til væden fra champignon'erne er fordampet igen.
  • Tilsæt snackpeber, rosiner, pinjekerner og spinat, lad det varme igennem til spinaten er faldet sammen.
  • Smag til med salt og friskkværnet peber.
  • Varm dine tortillas med en pande, så de netop bliver lune.

Næringsindhold

Tortilla med hakket oksekød og avocadosalsa
Mængde pr. portion
Kalorier
915
% Daglig værdi*
Fedt
 
52
g
80
%
Mættet fedt
 
13
g
81
%
Transfedt
 
2
g
Flerumættet fedt
 
12
g
Enkelumættet fedt
 
19
g
Kolesterol
 
89
mg
30
%
Natrium
 
1900
mg
83
%
Kalium
 
1627
mg
46
%
Kulhydrater
 
78
g
26
%
Kostfibre
 
11
g
46
%
Sukker
 
12
g
13
%
Protein
 
39
g
78
%
Vitamin A
 
1356
IU
27
%
Vitamin C
 
41
mg
50
%
Calcium
 
182
mg
18
%
Jern
 
9
mg
50
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Tips

Tortilla med hakket oksekød serveres straks - og gerne sammen med denne opskrift på avocadosalsa.

Her kommes fyldet i de varme hvedetortillas, og så er det ellers bare med at nyde denne mexicanske klassiker. Velbekomme.

Se også: Huevos rancheros - lækker mexicansk morgenmad

Se disse opskrifter:

  • Kyllingekødboller med æble, cheddar og chili
  • Vildtragout - nem og lækker gryderet med vildt
  • Butterdejspakker med kylling og æg
  • Laks med bacon og pasta
  • Spinatburger med hjemmelavede grovfritter og chilimayo
  • Italienske kødboller med pastasalat

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

Gammeldaws kylling med skilt sovs

Gammeldaws kylling med skilt sovs

billede med rabarbertærte

Rabarbertærte - lækker tærte med rabarber

suppe med tomater og champignon

Suppe med tomater og champignon

billede med torsk i fad

Torsk i fad med flødeost, parmesan og æble

billede til kalvebøffer med kantareller og dijondressing

Kalvebøffer med kantareller og dijondressing

billede til karbonader med stuvede ærter og gulerødder

Karbonader med stuvede ærter og gulerødder

spidskålssalat

Spidskålssalat med ærter og dressing

billede med grillede kartofler

Sådan laver du grillede kartofler

avocadosala

Nem avocadosalsa - opskrift på salsa med avocado

billede med hjemmelavet aioli

Nem opskrift på hjemmelavet aioli

billede til opskrifter med æg

Opskrifter med æg: Hvad kan du bruge æg til?

billede til hakkebøffer med bløde løg

Hakkebøffer med bløde løg og pandesovs

billede med hjemmebagte burgerboller

Hjemmebagte burgerboller

Lækker nougatkonfekt med saltede peanuts

Lækker nougatkonfekt med saltede peanuts

ovnbagte rodfrugter

Nemme ovnbagte rodfrugter

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required