Til tortilla med hakket oksekød starter du med, at komme lidt olie i en gryde, og svits så løg og hvidløg til de bliver klare, men uden at de tager farve.
Tilsæt hakket oksekød og steg til det bliver brunt, krydr med salt og friskkværnet peber.
Tilsæt champignon og kidneybønner, lad det stege med til væden fra champignon'erne er fordampet igen.
Tilsæt snackpeber, rosiner, pinjekerner og spinat, lad det varme igennem til spinaten er faldet sammen.
Smag til med salt og friskkværnet peber.
Varm dine tortillas med en pande, så de netop bliver lune.
Næringsindhold
Tortilla med hakket oksekød og avocadosalsa
Mængde pr. portion
Kalorier
915
% Daglig værdi*
Fedt
52
g
80
%
Mættet fedt
13
g
81
%
Transfedt
2
g
Flerumættet fedt
12
g
Enkelumættet fedt
19
g
Kolesterol
89
mg
30
%
Natrium
1900
mg
83
%
Kalium
1627
mg
46
%
Kulhydrater
78
g
26
%
Kostfibre
11
g
46
%
Sukker
12
g
13
%
Protein
39
g
78
%
Vitamin A
1356
IU
27
%
Vitamin C
41
mg
50
%
Calcium
182
mg
18
%
Jern
9
mg
50
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.